Si të vizatoni një stoli të Krishtlindjes: 10 projekte të thjeshta vizatimi

Të mësosh si të vizatosh një stoli të Krishtlindjes është një aktivitet i mrekullueshëm pushimesh. Ka shumë lloje të ndryshme stolish për Krishtlindje, por të mësosh se çfarë klasifikohet si një është një vend i mirë për të filluar.

Përmbajtjatregojnë Çfarë është një stoli Krishtlindjesh? Llojet e stolive të Krishtlindjeve për të vizatuar Si të vizatoni një stoli Krishtlindjesh: 10 projekte të thjeshta vizatimi 1. Si të vizatoni një stoli të lezetshme të Krishtlindjeve 2. Si të vizatoni stolitë tradicionale të Krishtlindjeve 3. Si të vizatoni një stoli realiste për Krishtlindje 4. Si të vizatoni një unik Topi i Krishtlindjes 5. Si të vizatoni një stoli të engjëjve të Krishtlindjeve 6. Si të vizatoni një stoli me yllin e Krishtlindjeve 7. Si të vizatoni një stoli me zile për Krishtlindje 8. Si të vizatoni një stoli të borës 9. Si të vizatoni një stoli me kallam karamele 10. Si të vizatoni Vizatoni një stoli me xhenxhefil Si të vizatoni një stoli Krishtlindjesh Furnizime hap pas hapi Hapi 1: Vizatoni një rreth Hapi 2: Vizatoni pjesën e sipërme Hapi 3: Shtoni një grep Hapi 4: Shtoni një shkëlqim Hapi 5: Shtoni një sfond (opsionale) Hapi 6: Këshilla me ngjyra për të vizatuar një stoli Krishtlindjesh Pyetje të shpeshta Ku e kanë origjinën stolitë e Krishtlindjeve? Çfarë simbolizon një stoli?

Çfarë është një stoli e Krishtlindjeve?

Një stoli e Krishtlindjeve është çdo dekorim i vetëm që i shtoni një peme të Krishtlindjes. Ornamentet e para të Krishtlindjeve ishin frutat, arrat dhe qirinjtë. Sot, opsionet janë thuajse të pafundme, me baubles, yjet dhe engjëjt që janë mjaft të njohura.

Llojet e stolive të Krishtlindjeve për të vizatuar

 • Baubles/tops – ky është stoli klasik i Krishtlindjeve.
 • Yjet – yjet shkojnë në majë të pemës ose në degë.
 • Engjëjt – engjëjt janë majës të zakonshëm të pemëve, por shpesh i zbukurojnë degët për mbrojtje.
 • Santa/Reindeer/Elves – stolitë laike janë një shtesë e zakonshme dhe e adhurueshme për çdo pemë.
 • Këmbanat – Krishtlindja dhe këmbanat e tingullit shtojnë një tjetër aspekt shqisor në vizatimet e Krishtlindjeve.
 • Keepsake – stolitë e kujtimeve shpesh kanë tema për sportet, shfaqjet dhe lodrat e preferuara.
 • Punët me dorë – Zbukurimet e bëra me dorë, si gjurmët e këmbëve në baltë, janë një mënyrë për ta bërë pemën personale.
 • > 8> Zbukurimet jo tradicionale – stolitë jo-tradicionale përfshijnë gjëra që njerëzit zakonisht nuk i vendosin në pemë.
 • Snowglobe – bore bore janë perfekte nëse janë plastike dhe me peshë të lehtë.
 • Fokjet e borës/Akullnajat – Flokët e dëborës dhe akullnajat me shkëlqim shtojnë një prekje magjike në çdo pemë.

Si të vizatoni një stoli Krishtlindjeje: 10 Vizatim i lehtë Projektet

1. Si të vizatoni një stoli të lezetshme për Krishtlindje

Zbukurimet e lezetshme të Krishtlindjeve mund të kenë fytyra për t'i shtuar adhurueshmërisë së tyre. Draw So Cute ka një tutorial të mrekullueshëm se si të vizatoni një stoli me një fytyrë.

2. Si të vizatoni stolitë tradicionale të Krishtlindjeve

Zbukurimet tradicionale prej xhami vijnë ne te gjitha format dhe permasat. Mësoni t'i vizatoni me AmandaRachLee.

3. Si të vizatoni aStoli realiste për Krishtlindje

Topi klasik i Krishtlindjeve duket i mahnitshëm kur vizatohet realisht. Mësoni ta vizatoni me këshilla të artit të bukur.

4. Si të vizatoni një top unik të Krishtlindjes

Zbukurimet unike të Krishtlindjeve do t'i japin figurës suaj diçka më shumë. Draw So Cute ju tregon se si të vizatoni një stoli unike familjare.

5. Si të vizatoni një stoli të engjëjve të Krishtlindjeve

Engjëjt punojnë si sipërme pemësh ose zbukurime që varen në pemë. Zooshii ka një tutorial të mirë se si të vizatoni një që funksionon për secilin prej tyre.

6. Si të vizatoni një yll të Krishtlindjes

Majat e pemëve me yje janë të zakonshme dhe shpesh vizatohen në vizatimet e pemës së Krishtlindjes. Mësoni të vizatoni një me Vizatime Sherry.

7. Si të vizatoni një stoli me zile Krishtlindjesh

Këmbanat e Krishtlindjeve janë të ndryshme nga këmbanat e tingullit. Ju mund të vizatoni një zile për Krishtlindje për të vazhduar vizatimin tuaj të Krishtlindjeve me Draw So Cute.

8. Si të vizatoni një stoli të borës

Zbukurimet e borës janë të mrekullueshme kur janë plastike dhe bosh. Art for Kids Hub ka një tutorial që mund ta ndiqni për të vizatuar një të tillë.

9. Si të vizatoni një stoli me kallam karamele

Kallamat me karamele bëjnë zbukurime të mira që shije gjithashtu. Vizatoni një me Art for Kids Hub, ku ata shtojnë një hark.

10. Si të vizatoni një stoli me kek me xhenxhefil

Burrat e xhenxhefilit duken shkëlqyeshëm në Krishtlindje pemë. Vizatoni një me Draw SoE lezetshme dhe më pas bëni disa në jetën reale për të ngrënë.

Si të vizatoni një stoli Krishtlindjesh hap pas hapi

Furnizime

 • Letër
 • Shënues

Hapi 1: Vizatoni një rreth

Vizatoni një rreth që do të jetë pjesa më e madhe e stoli. Sigurohuni që të lini hapësirë ​​shtesë nëse po vizatoni më shumë se një.

Hapi 2: Vizatoni pjesën e sipërme

Vizatoni pjesën e sipërme të stolisë në të cilën do të ngjitet grepi. Shtoni një fund të pjekur për t'i dhënë shije.

Hapi 3: Shtoni një grep

Shtoni grepin që do t'ju lejojë të lidhni stoli në pemë. Duhet të jetë i hollë dhe fleksibël.

Hapi 4: Shtoni një shkëlqim

Shtoni një shkëlqim duke vendosur se nga vjen drita dhe duke e shtuar atë në përputhje me rrethanat. Përpiquni të mos theksoni drejtimin kur bëni art shënues.

Hapi 5: Shtoni një sfond (opsionale)

Shtoni një pemë në sfond ose një degë pranë një dritareje. Kjo do t'i shtojë aq shumë vizatimit dhe do t'i japë ngrohtësi.

Hapi 6: Ngjyrosni

Ngjyrosni vizatimin tani. Ornamentet mund të jenë të çdo ngjyre, por e kuqja është tradicionale. Mos ngurroni të shtoni edhe një model tani.

Këshilla për të vizatuar një stoli të Krishtlindjeve

 • Bëni atë tuajin – bëni çdo vizatim tuajin duke vizatuar gjërat tuaja , si stoli juaj i preferuar.
 • Vizatoni atë në një pemë - një pemë në sfond do t'i bëjë stolitë tuaja të shfaqen.
 • Shtoni shkëlqim – shkëlqimi i bën të gjitha vizatimet e Krishtlindjeve më të mira.
 • Shkruajemri juaj ose thëniet – shkrimi i emrit tuaj ose Gëzuar Krishtlindjet do t'i shtojë një detaj të veçantë vizatimit tuaj.

FAQ

Ku e kanë origjinën stolitë e Krishtlindjeve?

Zbukurimet e Krishtlindjeve e kanë origjinën në Gjermani , së bashku me pemën e Krishtlindjes. Ornamentet e para të tregtuara ishin nga Hans Greiner në vitet 1800.

Çfarë simbolizon një stoli?

Çdo lloj stoli simbolizon diçka të ndryshme . Por tradicionalisht, është një mënyrë për të nderuar lindjen e Krishtit dhe mbrojtjen e familjes.

Lëviz në Krye