10 Pangalusna Cape COD kulawarga Resort tujuan

Resort kulawarga Cape Cod di Massachusetts sampurna pikeun sababaraha waktos kulawarga santai. Seueur wisatawan milih nganjang ka Boston, tapi kota ageung henteu cocog pikeun unggal kulawarga. Cape Cod nyayogikeun lingkungan anu langkung santai sapanjang cai, dimana aya kagiatan anu pikaresepeun pikeun sagala umur. Janten, pertimbangkeun salah sahiji tujuan Resort kulawarga Cape Cod ieu pikeun petualangan anjeun salajengna.

Eusiacara #1 – Chatham Bars Inn #2 -Wequassett Resort and Golf Club #3 – Cape Codder Resort #4 – Green Harbour Resort #5 – Pleasant Bay Village #6 - Cape Cod Family Resort and Inflatable Park #7 - Red Jaket Beach Resort #8 - Riviera Beach Resort #9 - Blue Water Resort #10 - Sea Crest Beach Hotel

#1 - Chatham Bars Inn

kapanggih dina Facebook

Chatham Bars mangrupakeun tujuan méwah 25-acre nu boga sababaraha pools pikeun sakabeh kulawarga ngarasakeun. Éta ogé nawiskeun seueur kagiatan luar pikeun sagala umur, sapertos ténis, croquet, sareng golf. Lapangan ténis ogé nawiskeun palajaran pikeun murangkalih. Malah spa dina situs ngagaduhan jasa pikeun murangkalih boh déwasa. Resort ieu lokasina katuhu dina cai, ku kituna boga loba pintonan endah. Lamun Anjeun keur pilari sababaraha waktos jauh ti barudak, Resort nawarkeun program kids 'pikeun fee tambahan. Sakumaha éndahna Resort ieu, éta ogé ngagaduhan nilai sajarah saprak tokoh sapertos Henry Ford sareng William Rockefeller kantos nginep di dinya.

#2-Wequassett Resort and Golf Club

kapanggih dina Facebook

Resort Wequassett boga pintonan waterfront sarta aksés ka dua pantai. Aya ogé wewengkon kolam renang nu ramah-nak pisan, berkat aréa Santika Pad na kalawan kapal bajak laut masif. Sababaraha kagiatan Resort anu kulawarga tiasa ngarepkeun nyaéta wengi pilem, wengi kaulinan, seuneu pantai, sareng pelajaran golf. Resort ieu malah boga lima réstoran waterfront on-situs, jadi Anjeun bakal salawasna boga pintonan endah pikeun katingal pa. Aya seueur kamar anu langkung alit, tapi seueur tamu milih suite kulawarga.

#3 – Cape Codder Resort

kapanggih dina Facebook

Cape Codder mangrupakeun hiji-hijina Resort kulawarga di Cape Cod nu boga taman cai jero rohangan masif. Cai mibanda kolam renang gelombang, sababaraha slides cai, kolam renang kiddie, sarta walungan puguh. Ku kituna, Resort ieu mangrupa tujuan sampurna euweuh urusan waktu taun. Sababaraha hiburan sejenna dina loka ngawengku liang seuneu, hiji arcade, pangadilan bola acar, sarta spa nu cocog pikeun sagala umur. Tambih Deui, Cape Codder boga sababaraha pilihan makan on-situs, jadi kulawarga anjeun tiasa gaduh sagalana nu peryogi dina kanyamanan di Resort di.

#4 – Green Harbour Resort

kapanggih dina Facebook

Green Harbour Resort rada tengtrem batan pilihan Resort kulawarga sejenna di Cape Cod sabab nawarkeun suites terpencil, townhouses, jeung pondok. Acan, éta kénéh deukeut loba atraksi Cape Cod. Geuspintonan pantai anca, jeung kids resep buka ngojay di cai tenang pantai urang. Sababaraha kagiatan ramah-nak kaasup rentals kayak, shuffleboard, lapangan golf mini, kolam renang dipanaskeun, sarta bikes. Tambih Deui, malah aya klub budak musiman sareng kagiatan gratis. Sadaya suite ngagaduhan dapur, janten anjeun henteu kedah tuang di luar unggal tuang upami anjeun henteu hoyong.

#5 – Pleasant Bay Village

kapanggih dina Facebook

Pleasant Bay Village mangrupikeun Resort anu langkung alit, tapi seueur kulawarga anu resep éta. Éta panginten henteu gaduh pandangan pantai, tapi ngagaduhan kolam renang ageung sareng bak panas pikeun sémah. Éta ogé ngagaduhan kaulinan arcade, tempat kaulinan luar, balong koi, sareng seueur tempat tempat duduk luar. Kamar anu lega dilengkepan ku fasilitas sapertos Wi-Fi gratis, TV layar datar, mesin kopi, sareng kulkas mini. Tambih Deui, seueur kamar anu ramah piaraan sareng henteu aya biaya tambahan.

#6 – Cape Cod Family Resort and Inflatable Park

kapanggih dina Facebook

Ieu Resort ieu appropriately ngaranna, tempo yén éta salah sahiji pilihan paling ramah-nak. Tempatna pas di gigireun taman inflatable, dimana budak tiasa nyéépkeun sadinten. Éta ogé ngagaduhan taman cai dina situs, sareng caket pantai. Ieu salah sahiji pilihan paling affordable, tapi teu boga loba amenities luar ti taman inflatable, arcade, sarta tabel ping-pong. Tapi, éta masih gaduh sadayana anu diperyogikeun ku kulawarga anjeun pikeun liburan anu sampurna!

#7 - BeureumJaket Beach Resort

kapanggih dina Facebook

The Red Jacket Beach Resort ngabogaan loba tawaran pikeun sakabeh kulawarga. Cai mibanda pantai swasta, dua pools outdoor, hiji kolam renang indoor, voli, pilem peuting, shuffleboard, baskét, sarta bonfires sapanjang caina. Di tempat makan geus sadia pikeun nyieun hal tambahan merenah pikeun sémah. Salaku tambahan, Resort ogé ngagaduhan klub budak musiman gratis, anu nawiskeun kagiatan anu diawasi pikeun murangkalih umur antara 5 sareng 12. Sémah ogé tiasa gaduh aksés kana fasilitas di lokasi adina Resort ieu, kalebet Blue Rock Golf Resort sareng Riviera Beach Resort. .

#8 – Riviera Beach Resort

kapanggih dina Facebook

Sanes ngan Riviera Beach Resort lokasi sadulur ka Red Jacket Beach Resort, tapi ogé salah sahiji pangalusna tujuan Resort kulawarga Cape Cod. Tempatna di pantai pribadi, sareng gaduh kolam renang indoor sareng outdoor. Salah sahiji pools malah boga wewengkon splash Pad deet pikeun sémah ngora. Kamar di Resort ieu lega kalayan balkon sorangan. Resort Ieu idéal pikeun bulan usum panas, sarta eta malah boga on-situs dining.

#9 – Blue Water Resort

kapanggih dina Facebook

Resort ieu meunang ngaranna tina cai biru éndah pantai tempat eta diuk dina. Salian wewengkon pantai, Resort ogé boga leuwih ti hiji kolam renang keur sémah ngarasakeun. Resort ieu boga program kagiatan musiman pikeun mastikeunyen sakabeh umur boga waktu hébat salila maranéhna tetep. Sababaraha kagiatan kaasup pilem poolside, olahraga cai, jeung pihak pantai. Tambih Deui, éta ngagaduhan seueur suite anu lega pikeun kulawarga anu langkung ageung, kalebet pondok. Sanajan kitu, malah suites baku bisa nampung paling kulawarga.

#10 - Sea Crest Beach Hotel

kapanggih dina Facebook

The Sea Crest Hotel mangrupikeun pilihan anu saé anu aya di sapanjang salah sahiji pantai Cape Cod. Éta ngagaduhan kolam renang indoor sareng outdoor, sareng pilihan makan di tempat anu ngagaduhan tuangeun anu ramah-nak. Tangtosna, seueur tamu langkung resep seafood di luhur sadayana, janten janten kasempetan anu saé pikeun murangkalih nyobian tuangeun énggal. Tiap kamar boga aksés ka dapur sorangan ogé, jadi Anjeun teu kudu dahar kaluar pikeun unggal tepung lamun teu hayang. Sababaraha fasilitas sanésna kalebet TV, Wi-Fi gratis, sareng jasa cuci.

Milarian tempat cicing salami liburan tiasa janten repot. Tapi salah sahiji pilihan Resort kulawarga Cape Cod sampurna pikeun sagala umur. Janten, upami anjeun milarian tempat cicing anu éndah, damai, sareng pikaresepeun pikeun murangkalih, Cape Cod tiasa janten tempat anu sampurna pikeun liburan sabtu minggu.

Gulir ke atas