15 Insanely Delicious Limoncello Cocktails

Upami anjeun sapertos kuring, kuring sok milarian cara énggal pikeun ngingetkeun kulawarga sareng réréncangan kuring kalayan koktail anu saé nalika aranjeunna sumping ka bumi urang sonten. Limoncello mangrupa liqueur underrated anu bisa dipaké dina rupa-rupa cara.

Ieu liqueur Italia anu dijieun tina zest lemon, gula, cai, jeung alkohol, jeung anjeun malah bisa nyieun sorangan lamun ngarasa utamana kreatif! Dinten ieu abdi bade babagi sareng anjeun lima belas cara béda anjeun bisa make limoncello , sarta anjeun bakal yakin wow dulur di pihak Anjeun salajengna kalawan pilihan rupa cocktails ieu.

Eusinempokeun 15 Resep Cocktail Limoncello Hebat Anjeun Kudu Apal 1. Italia Limoncello Margarita 2. Cranberry Limoncello Cosmo 3. Limoncello Moscow Mules 4. Strawberry Limoncello Slush 5. Limoncello Mojito Cocktail 6. Buah prambus Limoncello Blue Limoncello 7. Sangria 9. strawberry & amp; Limoncello Rosé Sangria 10. Limoncello Vodka Collins 11. Blueberry Limoncello Party Punch 12. Jahé Limoncello 13. Samangka Limoncello Cocktail 14. Homemade Limoncello 15. Coachella Cello Cocktail

15 Limoncello Hebat

Resep Koktail5>1. Itali Limoncello Margarita

Margarita mangrupikeun inuman anu sampurna pikeun disayogikeun dina kasempetan naon waé, sareng nambihan limoncello kana klasik Méksiko ieu masihan kombinasi sampurna tina amis.jeung rasa haseum. Resep ti A Sassy Spoon ieu diideuan ku inuman di taman tema Epcot Walt Disney World sareng ngan ukur nganggo bahan alami. Pastikeun anjeun diajar cara ngalelepkeun sisi gelas anjeun dina uyah pikeun presentasi lengkep.

2. Cranberry Limoncello Cosmo

Cranberry sampurna digabungkeun sareng limoncello, hatur nuhun kana rasa anu tart tapi amis. Kosmos kasohor ku warna caangna, sareng ieu ti Mighty Mrs ngagaduhan warna pink-beureum anu éndah. Inuman ieu nawiskeun kasaimbangan rasa amis anu saé, sakedik rasa amis, sareng jumlah alkohol anu saé, henteu langkung kuat.

3. Limoncello Moscow Mules

Limoncello nambihan pulas anu pikaresepeun pikeun Moscow Mule klasik, sareng ieu mangrupikeun koktail anu nyegerkeun pikeun dinikmati dina malem usum panas. Resep ti Sue Bee Homemaker ieu nyampur jus jeruk nipis, bir jahé, jeung vodka, saméméh nambahkeun irisan lemon pikeun finish touch.

4. Strawberry Limoncello Slush

Upami anjeun kantos resep slushies salaku murangkalih, anjeun bakal resep koktail slush limoncello strawberry ieu ti This Silly Girl's Kitchen. Éta saé pikeun malem usum panas anu panas sareng nikmat sareng gampang dilakukeun. Éta resep anu saderhana pisan anu ngagunakeun limun strawberry homemade sareng strawberries seger salaku dasarna. Saatos katirisan limun kana és batu, anjeun bakal nempatkeun kana Blénder anjeun sareng limoncello, sareng anjeunmalah bisa top up ku cipratan anggur herang.

5. Limoncello Mojito Cocktail

Mojitos mangrupikeun anu pikaresepeun pikeun balaréa, sareng resep ieu ti Inside the Rustic Kitchen nambihan rasa Italia kana cocktail klasik ieu. Dijieun ku limoncello, lemon seger, sareng seueur mint, éta mangrupikeun koktail anu nyegerkeun pikeun dinikmati bari diuk di sisi kolam renang di panonpoé dina sasih usum panas.

6. Raspberry Limoncello Prosecco

Koktail ieu ngan ukur butuh lima menit kanggo ngadamel sareng amis, bubbly, sareng pikaresepeun. Damn Delicious nunjukkeun ka urang kumaha carana ngadamel inuman anu saé ieu, anu ngabutuhkeun anjeun ngan ukur nyampur prosecco, limoncello, raspberries beku, sareng mint seger babarengan dina kendi ageung, teras anjeun siap pikeun dilayanan dina gelas cocktail stemless favorit anjeun!

7. Blueberry Limoncello Cocktail

Koktail sampurna pikeun Thanksgiving sareng pesta liburan, ieu mangrupikeun inuman anu meriah sareng meriah anu nampilkeun blueberries sareng limoncello. Butuh ngan lima menit pikeun nyieun sarta ngagunakeun jus buah beri biru, limoncello, limun, jeung cai soda. Ieu mangrupikeun inuman anu gampang pisan pikeun ngadamel, tina Pepper Delight, anu bakal ngémutan sadaya tamu anjeun taun ieu kalayan kréatipitas anjeun.

8. Limoncello Sangria

Ngagabungkeun rasa ti Spanyol jeung Italia, campuran Éropa ieu gampang dijieun kalawan limoncello jeung anggur bodas. A Peuting Bueuk nembongkeun kami kumaha carana sangkan akendi sangria nu bakal jadi pilihan alus teuing pikeun sagala usum panas barbeque atawa gathering outdoor.

Patali: Kumaha Nyiptakeun Koktail Greyhound Klasik – Resep Basajan

9. Strawberry & amp; Limoncello Rosé Sangria

Pikeun jalma anu resep anggur Rosé di kulawarga atanapi grup babaturan anjeun, ieu mangrupikeun inuman anu sampurna pikeun aranjeunna. Rasa amis dina anggur sampurna ngalengkepan tartness limoncello, sareng anjeun tiasa nyampur kendi sangria ieu ngan ukur sapuluh menit berkat resep ieu ti The Kitchn.

10. Limoncello Vodka Collins

Barefoot Contessa ngabagikeun resep saderhana pikeun cocktail anu hampang tapi nikmat ieu, anu ngagunakeun jumlah bahan anu minimal. Anjeunna nyarankeun ngagunakeun vodka kualitas luhur sareng soda klub pikeun hasil anu pangsaéna, sareng anjeun ogé bakal nambihan seueur jus jeruk nipis anu énggal pikeun inuman anu nyegerkeun.

11. Blueberry Limoncello Party Punch

Teu aya anu langkung saderhana tibatan ngahijikeun mangkok anu ageung pikeun pésta atanapi acara khusus. Gampang ngadamel sareng nyandak sakedik waktos di dapur nalika anjeun hariwang ngeunaan nyiapkeun tuangeun sareng ngahiji sareng tamu anjeun. Punch pésta limoncello blueberry ieu tina Sendok Makan nganggo sampanye pikeun ngadamel cocktail dekaden anu bakal dinikmati ku sadaya tamu anjeun.

12. Jahé Limoncello

Bar Notes ngabagikeun resep anu saé pikeun jahé limoncello anungagabungkeun jahé seger jeung jahé bir jeung limoncello jeung jeruk nipis. Topped kalawan kontras jalapeno jeung mint tiis, éta mangrupa cocktail aheng tur flavorful nu nyokot ukur sababaraha menit pikeun nyieun.

13. Samangka Limoncello Cocktail

Semangka mindeng kurang dipaké dina nyieun cocktail, tapi mangrupa buah hebat, refreshing pikeun ditambahkeun kana inuman nanaon. What's Cookin' Italian Style Cuisine ngabagikeun resep anu pikaresepeun ieu anu ogé tiasa dilakukeun tanpa alkohol upami anjeun ogé nyayogikeun budak.

14. Homemade Limoncello

Upami anjeun ayeuna diideuan ngadamel limoncello anjeun nyalira, resep ieu tina Wholefully basajan sareng gancang ngadamel. Éta nyiptakeun inuman alkohol anu amis sareng citrusy, sareng éta mangrupikeun inuman anu sampurna pikeun dibotolkeun pikeun kado anu murah tapi bijaksana dina usum liburan ieu. Teu perlu meuli botol liqueur nu meuli toko sanggeus anjeun ningali kumaha gampang limoncello dijieun di imah.

15. Coachella Cello Cocktail

Upami anjeun milarian koktail anu pikaresepeun pikeun ngadamel wengi awéwé di bumi, ieu mangrupikeun inuman pikeun anjeun. Ieu mixes babarengan anggur sparkling, limoncello, sarta sirop basajan strawberry-thyme. Koktail ieu tiasa disayogikeun dina sagelas anu cocog pikeun poto, sabab sirop strawberry netep di handap dina gelas pikeun nyiptakeun éfék anu luntur anu sampurna pikeun moto Instagram! Love Happy Hour nyayogikeun resep anu gampang diturutan anu ngan ukur dianggotilu bahan, jeung és jeung thyme nepi ka rengse eta off.

Limoncello nyaéta sarupaning liqueur serbaguna anu nambahkeun saeutik tartness kana sagala cocktail amis tur bisa digabungkeun jeung loba inuman alkohol lianna, bungbuahan. , jeung sirop pikeun nyieun concoctions nu bakal ngarasakeun sapanjang taun. Abdi kacida ajak anjeun nyobian nyieun limoncello sorangan di imah, sabab basajan tur gampang nyieun. Kalayan usum liburan anu énggal-énggal, kagumkeun kulawarga sareng réréncangan anjeun ku salah sahiji atanapi pilihan cocktail anu pikaresepeun ieu pikeun nyampurkeun kurban inuman anjeun dina pésta anjeun salajengna.

Gulir ke atas