15 Pola Sulaman Gampang Turutan

Sulaman mangrupikeun jinis kagiatan seni sareng karajinan anu ngahampura pisan pikeun pamula. Upami anjeun anyar pikeun sulaman sareng hoyong nyobian sababaraha desain, anjeun bakal resep mendakan yén aya seueur pilihan anu sayogi pikeun anjeun anu sigana tiasa dilaksanakeun dina tingkat kaahlian anjeun.

Aspék anu saé anu sanés pikeun anjeun. sulaman téh kanyataan yén éta téh kacida serbaguna. Bari loba pola nu urang nunjuk ka dina daptar ieu dirancang kalayan hoop bordir dina pikiran, éta ogé bisa dilarapkeun ka cloths piring, pakean, sapatu kanvas, sareng nu sanesna.

15 Pola Sulaman Gampang

1. Sulaman Jantung

Hati mangrupikeun tempat anu saé pikeun pamula sulaman. Henteu ngan éta bentuk anu kawilang gampang pikeun ngagambar, tapi ogé nyéépkeun seueur rohangan pikeun ngahijikeun desain anjeun nyalira, sabab kamungkinanna henteu terbatas dina hal ukuran, warna, sareng gaya jantung. Ogé, haté ngirimkeun vibes positip anu pasti bakal tepa!

Kami resep pilihan ieu tina Wandering Threads Embroidery anu nawiskeun sababaraha pendekatan anu tiasa anjeun lakukeun pikeun nyulam jantung, gumantung kana rasa sareng kamampuan individu anjeun. . Sanaos sadaya pilihanna nganggo benang beureum sareng pink, anjeun pasti tiasa ngagentos sareng ngadamel hate anu warnana teu konvensional, sapertos hideung atanapi kulawu.

2. Sulaman Inspirational Quote

Pamikiran ngeunaannyulam téks, sabalikna tina gambar, sigana pikasieuneun, tapi salami anjeun nuturkeun pola anu lengkep, éta kedah gampang pisan pikeun narik naskah cursive anu éndah sareng bentukna géometris.

Patalian. : 20 Pola Crochet pikeun Pemula

Tanda kutip mangrupikeun hal anu pribadi, janten kami henteu teraskeun sareng kutipan tunggal pikeun tulisan ieu. Sabalikna, ieu sababaraha pitunjuk léngkah-léngkah ti Craftsy anu nunjukkeun anjeun kumaha cara nyiptakeun deui paribasa inspirasional karesep anjeun dina bentuk sulaman, supados anjeun tiasa ngagantungkeunana sareng janten inspirasi unggal dinten.

3. Nyiruan Sulaman

Henteu, nalika urang nyarios "nyiruan sulaman", kami henteu hartosna pasanggiri anu sami sareng lebah ejaan dimana anjeun sadayana kedah nangtung sareng nyulam! Maksud kami sacara harfiah nyulam nyiruan, salah sahiji mahluk éndah alam anu paling diremehkeun.

Sanes ngan lebah anu endah kusabab cara ngatur koloni sareng nyiptakeun madu, tapi ogé teu tiasa disangkal éndah kalayan warna hideung sareng koneng anu unik. nyirian nu teu bisa bingung pikeun sagala sato lianna. Urang resep cara pola ieu ti Bee's Knees Industries masihan kesan nyiruan anu gerak, nuju dinten anu sibuk.

4. Buah Sulaman

Mindeng, pola sulaman nu urang manggihan online dirancang pikeun pamakéan di pangkeng atawa ruang tamu. Tapi kumaha upami urang milarian nyiptakeun sababaraha seni sulamanpikeun kamar séjén di imah urang, kayaning dapur atawa kamar makan?

Lamun anjeun pilari tipe unconventional seni bordir, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun nyulam buah atawa malah sayur. Henteu ngan ukur buah-buahan mangrupikeun hal anu teu biasa pikeun nyulam, aranjeunna ogé warni sacara alami anu hartosna aranjeunna ngadamel proyék anu pikaresepeun pisan. Kami resep pola buah sareng kit ieu anu sayogi di Etsy.

5. Kumbang Sulaman

Kami parantos nyarios sateuacanna kumaha bangbaluh gaduh tampilan anu khas di alam. , tapi kumaha upami bug sejen anu sagampil memorable? Tangtosna, urang nuju nyarioskeun ngeunaan ladybugs beureum anu pikaresepeun anu sering nganjang ka urang dina usum panas.

Embroiderers sakuliah internét sigana satuju yén ladybugs ngadamel proyek sulaman anu pikaresepeun, janten henteu aya kakurangan. tina pola hébat online. Urang utamana resep klasik ieu ti Ann the Gran.

6. Sulaman Ucing

Nalika urang keur topik sato, urang ogé bisa mayar ngajenan ka sababaraha piaraan pang populerna di luar dinya. Barina ogé, éta bakal make akal pikiran yén maranéhna bakal nyieun hiji proyék sulaman hébat, tempo yén maranéhna ogé jadi lucu dina bentuk kahirupan nyata!

Aya loba pola sulaman ucing pikeun milih ti online, jadi éta hésé. ngahususkeun handap ngan hiji ngarah kapentingan anjeun. Urang tungtungna ngahususkeun kana pola anu hébat ieu tina Sublime Stitching, anu disebut "MisteriusUcing Hideung Tamu”.

7. Anjing Sulaman

Lamun anjeun lain bener ucing, meureun sulaman anjing bakal leuwih cocog jeung kahayang anjeun. . Atanapi, panginten anjeun resep kana ucing sareng anjing. Dina hal ieu, anjeun untung, sabab teu aya kakurangan gagasan pikeun anjeun nyulam!

Sarua jeung pola ucing, hese ngahususkeun kana ngan hiji gagasan pola. Nanging, nalika urang ningali pola anjing sosis gratis ieu, urang terang yén éta ngan ukur kedah asup kana daptar.

8. Balon Udara Panas Sulaman

Sanaos anjeun henteu kantos naék kana balon hawa, teu tiasa dipungkir yén balon hawa panas pasti ngajantenkeun pamandangan anu saé di langit. Éta pisan sababna naha balon hawa panas geus nginjeumkeun diri kana inspirasi artis salila sababaraha taun.

Pola bébas pikaresepeun ieu ti Gudang Wol nampilkeun sababaraha balon hawa panas dina rupa-rupa kelir, kitu ogé patch awan bodas mengembang.

9. Panah Sulaman

Panah mangrupa conto unsur desain anu menarik jeung unik. Teu cukup geometris, teu cukup rinci, aranjeunna nempatan spasi nu bakal daya tarik pikeun maranéhanana anu ditarik ka duanana desain minimalis jeung sibuk.

Sanajan panah henteu hal anjeun, desain quirky ieu ti Craft Foxes pasti. pikeun ngayakinkeun anjeun yén maranéhna bisa jadi hiji proyék cross-stitching pikaresepeun nu ogé kajadian jadi gede pikeun beginners.

10. SulamanKembang

Teu aya jalan anu urang tiasa ngalangkungan sadayana daptar ieu tanpa nawiskeun sahenteuna hiji conto pola sulaman kembang. Aya alesan, sanggeus kabeh, yén manusa geus digambar inspirasi tina kembang alam salila rébuan kana rébuan taun. Éta ngan saukur geulis.

Pola Flamingo Toes ieu dirarancang pikeun nampung hiji bagian téks di gigireun sakeupeul kembang, tapi anjeun bisa ngarobah éta ngan saukur nampilkeun kembang tanpa téks nanaon. Urang bogoh ka versatility na.

11. Sulaman Bulan jeung Béntang

Sakumaha kembang téh salah sahiji aspék paling mereun alam, teu bisa dipungkir yén bulan jeung béntang pantes tempat dina daptar éta ogé. Urang resep cara karajinan nu ngasupkeun béntang jeung bulan teu ngan kasampak hébat, tapi ogé méré éfék whimsical atawa malah magis.

Pola PDF endah ieu ti Etsy shop TheWildflowerColl .nyokot pendekatan modern ka bulan jeung béntang. motif ku featuring dua leungeun, kalawan hiji leungeun sprinkly bulan jeung béntang kana leungeun séjén. Keren!

12. Pelangi Sulaman

Salah sahiji bagian anu paling pikaresepeun dina ngalakukeun karajinan sulaman nyaéta tiasa flip flop di antara séri anu pikaresepeun. kelir sarta hues. Gantina ngerjakeun proyék anu ngabatesan anjeun kana hiji atanapi dua warna, naha henteu museurkeun énergi anjeun dina proyék anu ngalebetkeun sadaya warna katumbiri?Sapertos, contona, katumbiri?

Pola Muse of the Morning ieu nawiskeun pola katumbiri anu pikaresepeun anu nganggo garis ipis sareng hujan! Sanaos pola ieu masihan anjeun pilihan pikeun nambihan téks, anjeun tiasa milih ngaleungitkeun kutipan upami anjeun milih.

13. Gunung Bordir

Henteu, kami henteu hartosna yén anjeun bakal ngagaduhan gunung tugas sulaman, sanaos pikeun sababaraha éta bakal janten impian. Maksud kami sabenerna nyulam gunung literal!

Gunung geus jadi leuwih nonjol salaku inspirasi desain dina taun panganyarna, sarta éta euweuh misteri naha. Henteu ngan éta gunung megah, tapi juru rigged maranéhna ngajadikeun eta pisan fun ngagambar atawa embroider. Gunung sulaman bisa rupa-rupa skill ti pemula nepi ka maju, tapi pikeun daptar ieu kami geus milih pola nu bisa diasupan malah keur beginners. Éta pilihan anu saé tina Instructables.com.

14. Tutuwuhan Sulaman

Sigana mah ngajaga pepelakan di bumi atanapi apartemen anjeun ayeuna parantos janten norma, tapi naon nu kudu urang pigawé lamun urang teu mibanda nanaon nu raket nyarupaan jempol héjo? Sanajan tatangkalan embroidered bisa jadi teu masihan ambiance pasti tina hiji houseplant nyata, urang bakal ngajawab yén pangaruh maranéhanana geulis darn nutup!

Candak pola ieu ti Jessica Long Sulaman, misalna. Henteu ngan ukur pikaresepeun pikeun ngadamel, tapi ogé nyayogikeun warna anu pikaresepeun kana rohangan hirup anjeun.

15. SulamanIkan paus

Urang ngumpulkeun pilihan bongbolongan pola sulaman ku cara ngabagi pola mamalia panggedena di dunya. Tong hariwang — proyék sulaman ti Paraffle ieu henteu kedah ukuran anu leres.

Gulir ke atas