19 DIY Lebaran Paper Karajinan

Salah sahiji bagian anu paling pikaresepeun dina Lebaran nyaéta karajinan. Tapi, urang teu salawasna boga aksés ka rupa-rupa bahan crafting nu diperlukeun pikeun narik kaluar gagasan elaborate badag. Kadang-kadang urang teu boga pilihan tapi tetep basajan pisan.

Naha anjeun ngan boga bahan kawates atawa anjeun ngan hayang tetep lugas taun ieu, urang geus ngumpulkeun a daptar karajinan Lebaran anu saé anu ngan ukur ngalibatkeun kertas.

Eusinunjukkeun Ide Kerajinan Kertas Lebaran Sederhana Kertas Lebaran Kartu Witch Paper Craft Spiderwebs Hideung Cat Wreath Paper Plate Witch 3D Paper Pumpkins Spooky Lebaran Agam Kertas Cone Dukun Kertas Lampion Waluh Jalma Kertas Garlands Hantu Ngalayang Lancah Handprint Lebaran Piring Kertas Wayang Kulit Ngalayang Bat Wayang Adegan Kertas Sobek Ucing Hideung Kalong Kertas Toilet Kalong Kertas Lebaran

Gagasan Kerajinan Kertas Lebaran Sederhana

Kartu Lebaran Kertas

Méré kartu keur Lebaran bisa jadi rada konvensional, tapi kami yakin yén anjeun kudu bisa make alesan naon mun masihan kartu ucapan! Ieu hususna leres upami kartu ucapan leres pisan pikaresepeun, sapertos kartu buatan bumi anu aya di dieu. Anjeun tiasa ngadamel tukang sihir, waluh, vampir sareng seueur deui! Saha anu henteu resep nampi kartu Lebaran anu lucu?

Witch Paper Craft

Witches mangrupikeun salah sahiji simbol Lebaran anu pang populerna .Lila-lila nyaéta jaman dukun histeria — di dunya modéren, tukang sihir saleresna dirayakeun. Anjeun tiasa ngagungkeun tukang sihir sorangan ku ngadamel tukang sihir kertas anu lucu pisan. Tingali, ieu malah boga sapu!

Spiderwebs

Spiderwebs bisa kapanggih sapanjang taun, tapi utamana pakait jeung usum Lebaran. . Panginten ieu kusabab seueur jalma mendakan lancah anu pikasieuneun! Anjeun tiasa ngadamel karajinan wéb lancah tina kertas kalayan gampang. Upami anjeun kantos ngadamel snowflake pikeun usum liburan, maka éta pendekatan anu sami. Pariksa detilna di dieu.

Karangan Bunga Ucing Hideung

Naha anjeun kantos heran naha ucing hideung mangrupikeun simbol Lebaran? Simkuring teu sagemblengna yakin mana asalna, tapi bisa jadi rooted dina kapercayaan Pagan yén ucing hideung ngagambarkeun bahaya impending atanapi doom. Tangtosna, urang terang yén éta henteu leres sareng yén ucing hideung sapertos dipikacinta sareng ramah sapertos ucing sanés di luar! Najan kitu, anjeun masih bisa make ucing hideung lucu salaku hiasan Lebaran, sarta gampang nyieun hiji sagemblengna kaluar tina kertas-pariksa kaluar di dieu.

Paper Plate Dukun

Piring kertas nawiskeun kasempetan anu saé pikeun ngarajin! Ieu mangrupikeun ideu sanés anu gaduh dukun, sanaos waktos ieu didamel tina piring kertas. Téhnisna conto ieu ngagunakeun saeutik string pikeun bulu jahé dukun urang nu hartina éta henteusagemblengna dijieun tina kertas. Najan kitu, anjeun bisa kalayan gampang nyieun bulu tina kertas gantina (atawa ngan make string, teu aya aturan teuas tur gancang di dunya karajinan).

3D Paper Pumpkins

Pumpkins tiasa janten simbol Lebaran anu pang populerna di jagat raya…urang teu percanten yén kami nyandak nomer genep pikeun nunjukkeun karajinan anu aya hubunganana sareng waluh! Waluh kertas ieu rada khusus, sabab sababaraha lapisanna masihan penampilan 3D. Kawas karajinan di luhur, ieu teu dijieun sagemblengna kaluar kertas-eta ngalibatkeun pamakéan sababaraha cleaners pipe, teuing. Tapi anjeun salawasna tiasa improvisasi sareng nganggo kertas pikeun bagian anu ngabersihkeun pipa ogé!

Agam Lebaran Seram

Imah berhantu mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling pikaresepeun. ngagungkeun Lebaran pikeun murangkalih boh déwasa, sareng ayeuna anjeun tiasa gaduh karajinan kertas anu diideuan ku haunted-imah anjeun. Agam ieu didamel tina gulungan kertas toilet daur ulang anu dicét sareng katingalina langkung mirip kastil tibatan bumi. Proyék anu saé pikeun dinten usum hujan.

Penyihir Kertas Cone

Ieu ideu sihir anu sanés, tapi ieu mangrupikeun 3D sareng langkung keren! Anjeun tiasa ngadamel ku cara ngarobah salembar kertas kana congcot sareng ngahiasna ku fitur-fitur anu sapertos dukun. Ieu mangrupikeun ide karajinan anu sampurna pikeun murangkalih anu langkung ageung atanapi rumaja, sabab murangkalih peryogi seueur bantosan indung bapa pikeun narik éta.

Lampion Kertas

Naha anjeun terang naonbiasana dijieun tina kertas? Lantera! Sanajan lampion teu tradisional dipaké salaku hiasan Lebaran, hiasan biasana lumangsung dina jam malem nalika éta poék kaluar, jadi asup akal nu bakal hoyong nganggo lantera pikeun lumination. Lampion anu diideuan Lebaran ieu pikaresepeun, tapi tiasa janten bahaya seuneu, janten pastikeun yén murangkalih nganggo éta kalayan pangawasan sawawa. Langkung saé deui, eusian ku "lilin" anu dioperasikeun batré!

Jalma Waluh

Anjeun panginten ngarepkeun seueur karajinan anu aya hubunganana sareng waluh dina ieu. daftar, tapi kumaha upami waluh ... jalma? Karajinan kertas lucu ieu disebut "jelema waluh" sabab diwangun ku waluh jeung suku jeung leungeun dangly panjang. Gagasan anu saé pikeun murangkalih. Hiji-hijina nitpick kami nyaéta kusabab ieu ukiran, aranjeunna sacara teknis sanés waluh, tapi langkung ti jack-o-lantern!

Paper Garlands

Garland mangrupikeun hiasan anu saé tapi saderhana anu tiasa dianggo pikeun ngaraosan pésta. Anjeun bakal hoyong ngagantung ieu kertas homemade Lebaran garlands nepi dimana sakabeh tamu anjeun bisa nempo! Ieu mangrupikeun proyék anu saé pikeun ngalibetkeun murangkalih, sabab aranjeunna bakal resep ngagantelkeun sadaya tautan ka anu sanés.

Hantu Ngalayang

Hantu kertas ngalayang ieu anu sagampil pikaresepeun sakumaha aranjeunna spooky! Anjeun tiasa make eta nyieun cangkir kertas ogé potongan abon-up kertas. Anjeun bakal hoyongmasihan aranjeunna raray pisan konyol ku spidol black magic atanapi sharpie. Panginten salah sahiji karajinan panggampangna dina daptar ieu.

Sidik Lancah

Kami masihan pituduh kumaha carana ngadamel ramat lancah, tapi kumaha upami lancah sorangan. ? Karajinan lancah anu pikaresepeun ieu dirarancang pikeun murangkalih sareng nganggo lacak leungeun salaku dasar pikeun awak lancah. Anjeun tiasa nganggo panon googly atanapi ngadamel panon leutik anjeun sorangan tina kertas konstruksi.

Piring Kertas Lebaran

Ieu ide piring kertas anu sanés! Anjeun tiasa nyieun hiji jack-o-lantern gampang ku ngagunakeun ngan piring kertas basajan tur potongan kertas konstruksi. Anjeun bakal ningali yén conto anu dipidangkeun di dieu ngalibatkeun lukisan piring kertas, tapi anjeun ogé tiasa nyimpen éta sacara éksklusif pikeun karajinan kertas ku cara motong potongan kertas konstruksi.

Wayang Kertas

Naon anu langkung pikaresepeun tibatan karajinan anu anjeun tiasa berinteraksi? Wayang Lebaran ieu nampilkeun sadaya klasik: vampir, Frankenstein, hantu, monster, sareng waluh. Tangtosna, anjeun tiasa ngadamel sagala jinis wayang anu anjeun pikahoyong! Langit aya watesna.

Wayang Kalong Ngalayang

Ganti wayang, kumaha deuih karajinan nu ngalibetkeun sakabeh pintonan wayang! Éta persis deal sareng acara kalong ngalayang ieu, anu ngalibatkeun panggunaan piring kertas salaku panggung sareng bat cut-out dina iteuk popsicle salaku aktor. Ieu karajinan sampurnagagasan pikeun murangkalih anu langkung ageung anu milari kagiatan dina pésta Lebaran.

Adegan Kertas Rubek

Ieu mangrupikeun ide karajinan unik anu nganggo lain saukur kertas tapi kertas robek. Anjeun tiasa ngadamel pamandangan anu pikasieuneun tina ucing hideung, hantu, tukang sihir, sareng seueur deui. Sigana geulis pajeulit, tapi sabenerna loba gampang ti nembongan. Pariksa di dieu pikeun inspirasi.

Ucing Hideung

Di dieu aya deui gagasan karajinan ucing hideung. Ieu ngalibatkeun tilepan kertas pikeun nyiptakeun penampilan akordion anu pikaresepeun. Aya pidéo anu marengan tutorial ieu anu matak ngagampangkeun nuturkeunana.

Kalong Kertas Toilet

Gulungan kertas toilet ngadamel sababaraha bahan anu pangsaéna. pikeun nyieun karajinan kertas. Anjeun tiasa ngadamel kalong miniatur anu pikaresepeun ieu ku cara motong gulungan kertas toilet dina satengah sareng dibungkus ku kertas konstruksi.

Ranté Kertas Lebaran

Rantay kertas sering pakait jeung usum Natal, tapi anjeun bisa nyieun eta keur Lebaran ogé. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta kertas konstruksi hideung sareng oranyeu! Gampang pisan, tapi upami anjeun peryogi sakedik petunjuk, anjeun tiasa ningali tutorial di dieu.

Karajinan kertas henteu ngan ukur pikaresepeun, tapi ogé saé pikeun lingkungan sabab sadayana tiasa didaur ulang. . Karajinan mana anu anjeun badé cobian heula?

Gulir ke atas