20 Resep Udang Goreng Pangalusna

Udang goreng mangrupikeun masakan anu lezat sahingga udang leutik ieu dilayanan salaku tuangeun di nagara-nagara sadunya. Sanaos seueur jalma gaduh ide anu tangtu ngeunaan resep udang goreng anu sakuduna, aya seueur cara sanés pikeun ngalayanan udang anu digoréng sanés ku cara anu butut tradisional.

Tina nambihan rempah-rempah anu béda pikeun ngagunakeun persiapan anu béda-béda, aya seueur cara anu seger pikeun anjeun tiasa ngadamel spin anyar dina resep klasik ieu. Tetep maca di handap pikeun nyobaan sababaraha nu paling nikmat resep udang goreng anjeun bakal hayang nyieun deui jeung deui.

Eusinémbongkeun 20 Resep Udang Goreng pikeun Rock Anjeun salajengna Lauk Goreng 1 Udang Goreng Kidul 2. Udang Goreng Gaya Restoran 3. Udang Goreng Crispy 4. Udang Goreng Pioneer Woman 5. Udang Goreng Hayam 6. Udang Tornado 7. Udang Goreng Wontons sareng Suung 8. Sandwich Goreng Po'Boy Sandwich Udang Goreng 9. Udang Goreng 10. Chorizo ​​jeung Udang 11. Udang Goreng Lada 12. Udang Goreng Camaron Rebozado 13. Udang Goreng saos Kacang Hideung lada 14. Udang Air Fryer 15. Udang Hideung jeung Rum Nanas Glaze 16. Udang Goreng Cina jeung Lada. Udang Goreng Kelapa Kenari Madu 18. Roti Bakar Udang Goreng Kari 19. Tacos Sushi Udang Wasabi 20. Udang Goreng Parmesan

20 Resep Udang Goreng untuk Goreng Ikan Selanjutnya

1. Udang Goreng Kidul

Teu meunang leuwihresep udang, tapi sumber rempah seger ogé penting. Sakur kombinasi rasa tina masakan di sakuliah dunya bisa ditambahkeun kana udang goreng pikeun nyieun hiji liburan aheng pikeun kuncup rasa anjeun. Naha anjeun milarian resep udang goreng Kidul klasik atanapi anjeun hoyong nyobian anu langkung tebih ti bumi, resep udang goreng di luhur kedah masihan anjeun titik luncat anu sampurna pikeun mendakan goreng anu sampurna. resep udang.

tradisional ti ieu. Goreng jeung butut udang mangrupakeun sababaraha masakan paling iconic tina Basisir Teluk di Amérika Kalér, tapi hidangan nikmat ieu bisa disiapkeun ngan ngeunaan mana. Kauntungan utama séjén tina resep udang goreng Kidul ieu ti Cooked by Julie nyaéta yén éta tiasa dikocok ngan ukur lima belas menit. Kalayan resep ieu, anjeun tiasa nyéépkeun diri kana kadaharan laut juicy anu seger sanajan dina dinten minggu anu sibuk.

2. Udang Goreng Gaya Réstoran

Udang Goreng Gaya Réstoran nyaéta sagala resep udang goreng nu nyoba na hardest mun emulate udang goreng anjeun tiasa manggihan di réstoran seafood basisir. Ngagunakeun udang gedé pikeun ngagoreng mangrupakeun pilihan alus keur resep ieu ti Tanya Chef Dennis saprak ieu mantuan hurang nahan Uap maranéhanana salila frying. Kukupu udang ku cara motong bagian tengahna tiasa ngabantosan aranjeunna masak langkung gancang upami anjeun nganggo udang ageung.

3. Udang Goreng Crispy

Hiji Anu paling pikaresepeun ngeunaan udang goreng nyaéta garingna adonan dina udang saatos digoreng. Lapisan emas anu renyah kontras pisan sareng tékstur juicy montok tina udang. Ngawula ka resep udang goreng Crispy ieu ti Spicy Southern Kitchen kalawan saos remoulade chilled mun bener set kaluar panas sarta tékstur tina udang Freshly digoréng. Saos cocktail zesty ogé pilihan anu saé.

4. Udang Goreng Pioneer Woman

Awéwé Pioneer Ree Drummond geus salah sahiji ngaran hottest dina blogging dahareun salila lima belas taun kaliwat, sarta kalawan alesan alus. Resep nya sababaraha renditions pangalusna masakan America urang paling iconic. Udang goreng versi Drummond di Food Network nyandak kirang ti tilu puluh menit masak sareng persiapan pikeun dihijikeun tapi raos sapertos peryogi langkung lami. Panko breadcrumbs dina resep ieu masihan udang ieu tékstur crunchy tambahan.

5. Hayam Goreng Udang

Nalika hiji masakan disebut "hayam goreng. ”, ieu biasana mangrupa cara pikeun ngajelaskeun métode tepung bungbu jeung ngeruk sapotong daging dina tipung sanggeus dicelup kana endog pikeun mantuan tipung nempel kana eta. Loba jenis udang goreng bisa dianggap hayam goreng, tapi resep udang goreng hayam ieu ti Delish ngagunakeun adonan tipung tradisional tinimbang incorporating panko atanapi cornmeal kawas loba goreng udang resep do. Ngawula ka hayam goreng udang jeung hushpuppies, lele goreng, sarta coleslaw seger tiis pikeun ngawula udang ieu salaku bagian tina ngagoreng lauk tradisional.

6. Udang Puting Beliung

Upami Anjeun milari nu rada béda dina resep Udang Goreng Anjeun, mangga tingalian Udang Puting Beliung ieu ti Éstilistik. Gantina dicelupkeun udang dina adonan sateuacan digoreng, udang ieu dibungkus dina adonan phyllo abon atanapi kentang spiralized.sateuacan ngagoreng jero pikeun nyiptakeun lapisan pungkal anu unik anu saé sareng renyah. Garnish udang puting beliung ieu sareng mayonaise sriracha sareng daun bawang dicincang seger pikeun hidangan pembuka anu bakal katingali ku saha waé.

7. Udang Goreng sareng Suung

Goreng klasik udang téh nikmat, tapi bisa meunang boring lamun nyiapkeun eta cara sarua unggal waktu. Wontons udang goreng ti In Search of Yummyness ieu dipasangkeun sareng suung anu lega sareng bakal ngabantosan ngabumbui wengi takeout palsu anjeun di bumi. Wontons ogé tiasa dilakukeun sateuacanna atanapi malah beku upami anjeun hoyong nganggo resep ieu pikeun nyiapkeun tuangeun sabtu minggu salami saminggu. Ngawula ka wontons ieu kalawan rupa-rupa saos dipping kayaning kecap atawa teriyaki. Udang goreng wontons tiasa disayogikeun salaku hidangan atanapi janten bagian tina dim sum piring.

8. Goreng Udang Po'Boy Sandwich

Goreng udang ku sorangan luar biasa, tapi nempatkeun udang goreng dina sandwich ngajadikeun eta leuwih alus. Salah sahiji sandwich udang anu kasohor di dunya nyaéta po'boy udang, sub sandwich anu dijejeran ku udang goreng sareng biasana diasah ku apu, tomat, sareng saos remoulade anu zesty. Resep po'boy udang ieu ti No Recipes mangrupikeun titik luncat anu saé pikeun petualangan sandwich udang goreng anjeun. Anggo roti hoagie anu dipanggang seger pikeun nyandak saréat New Orleans tradisional ieu ka tingkat salajengnaatanapi buka bungkus apu udang kanggo pilihan anu langkung rendah karbohidrat.

9. Udang Goreng Petasan Jeruk Madu

Ngadadangkeun udang goreng dina saos sareng bumbu téh kalawan cara anu pangalusna pikeun nambahkeun hiji punch tambahan rasa kana resep udang goreng anjeun, sarta ieu udang goreng ti Dinner Lajeng Dessert brings eta kalawan kombinasi madu, jeruk, jeung cabé panas. saos Sriracha dipaké pikeun panas dina piring tinimbang flakes cabe saprak saos mantuan ngahijikeun bungbu leuwih merata sakuliah sakabéh piring. Pastikeun pikeun ngalayanan resep ieu sareng seueur sangu seungit pikeun nyerep saos tambahan.

10. Chorizo ​​sareng Udang

Resep udang goreng ieu pan- digoréng tinimbang digoréng jero, nu ngajadikeun eta saeutik saeutik béda. Sosis chorizo ​​​​lada mantuan nambahkeun rasa kana hurang hampang tur masihan hidangan ieu sababaraha vibes Portugis kuat. Udang jeung chorizo ​​nyaéta tapas Portugis jeung Spanyol populér , atawa appetizer ukuran bites tradisional dilayanan di bar barengan inuman alkohol. Ngawula ka resep ieu ti Confessions of a Spoon kalawan salad arugula basajan pikeun narik sagalana babarengan. Boh sajikeun chorizo ​​​​sareng udang nyalira salaku appetizer atanapi dibarengan ku sangu saffron kanggo ngadamel tuangeun lengkep.

11. Udang Goreng Pedas

Salah sahiji anu pang olahan populér pikeun udang goreng nyaéta salaku bagian tina "bang bang" resep udang, atawa udang goreng tossed kalawan lada.saos mayonnaise. Resep udang goreng lada ieu ti Host the Toast mangrupikeun tiron resep Udang Bang Bang anu dianggo ku Bonefish Grill. Udang bisa boh dilayanan tossed di saos atawa bisa dilayanan di sisi pikeun dipping. A garnish tina bawang héjo Curly anu alus pikeun crunch seger saeutik pikeun motong gajih dina hurang goreng jeung saos. Tiriskeun udang goreng sacara saksama supados henteu leueur.

12. Udang Goreng Camaron Rebozado

Camaron Rebozado nyaéta masakan udang goreng Filipina anu disayogikeun sareng saos nanas peppery nu sarupa jeung saos amis tur haseum dina asakan Cina. Pikeun ngajantenkeun versi camaron rebozado ti Junblog ieu langkung hampang sareng langkung garing tibatan versi tradisional, cobian nganggo tipung béas tibatan tipung serbaguna bodas tradisional. Kawas loba resep udang goreng tradisional, udang goreng ieu teu seasoned kalawan leuwih ti saeutik uyah jeung cabé hideung pikeun ngidinan rasa alam udang ka caang ngaliwatan.

13. Udang Goreng Saos Kacang Hideung Pedas

Lamun keur goreng udang, tumis sarua nikmatna jeung goreng, jeung resep ieu ti QlinArt ngabuktikeun eta. Ku aduk-ngagoreng udang jumbo dina babi taneuh seasoned, kacang hideung, sarta peppers, daging tina udang nyokot sagala rempah eta simmered dina pikeun piring nu bakal niup kaos kaki kaluar sémah dinner Anjeun. Kacang hideungsaos sareng saos tiram anu dianggo dina tumis ieu tiasa dipendakan di pasar tuangeun Asia atanapi lorong tuangeun étnis di toko grosir lokal anjeun.

14. Udang Air Fryer

Penggorengan udara mangrupikeun cara anu saé pikeun masak masakan tradisional anu digoréng langkung gancang sareng langkung séhat tibatan ngagoreng dina minyak. Resep udang fryer hawa ieu ti Nithi's Click and Cook tiasa nempatkeun udang goreng dina méja makan anjeun kirang ti sapuluh menit. Resep ngagunakeun paprika, lada, seasonings Italia sarta jeruk nipis, tapi anjeun bisa make lumayan loba sagala kombinasi rempah rék pikeun hasil sarupa. Hiasan ku irisan lemon seger sareng sajikeun nganggo sambel lada atanapi krim pikeun hasil anu pangsaéna.

15. Udang Hideung sareng Glaze Rum Nanas

Bumbu Blackening mangrupikeun campuran bungbu anu asalna ti Karibia sarta populér di renditions tropis resep udang goreng. Ieu pan-goreng hurang blackened ti Ngaberkahan hidangan Ieu dilayanan ku Nanas Rum Glaze amis nu mantuan motong bungbu tina piring jeung mere eta saeutik tambahan flair Karibia. Pastikeun pikeun ninggalkeun saos masak cukup lila pikeun ngurangan eta jadi kandel tur cukup caket kana jaket hurang. Udang bisa dibumbui sateuacanna pikeun mantuan ngurangan prepwork katuhu saméméh dinner jeung ogé méré rempah leuwih waktos tilelep kana udang.

16. Udang Cina Uyah jeung Lada Goreng

Uyah Cinajeung cabé udang mangrupakeun salah sahiji masakan Kanton paling iconic sarta ogé salah sahiji nu pang populerna di goreng resep udang di dunya. Resep udang Crispy Ieu mindeng nyieun jalan na onto buffets dahareun Cina salaku favorit kipas. Nyiapkeun udang uyah jeung cabé ieu ti Red House Spice ngalibatkeun campuran uyah peppery husus anu seasoned kalawan lada Sichuan, anise béntang, sarta siki wijen. Udang ieu tiasa disayogikeun sareng saos mayo Jepang anu lada atanapi ku nyalira, dibumbuan cekap pikeun nangtung nyalira.

17. Udang Goreng Kelapa Madu

Salain udang uyah sareng cabé Cina, udang kalapa walnut madu sigana mangrupikeun masakan udang goreng Cina anu pang populerna. Ieu udang goreng ti Cherry on My Sundae fitur udang goreng asin tossed dina saos creamy amis dijieunna tina krim kalapa, mayo, sarta walnuts wijen-spiced. Nyiptakeun kacang wijen madu butuh persiapan tambahan sakedik, tapi éta patut usaha.

18. Roti Bakar Udang Goreng Kari

Lamun anjeun' Anjeun pernah ngadéngé roti bakar udang, anjeun dina keur saréat mun anjeun coba appetizer Cina-Inggris tradisional ieu. Dijieun ku nyebarkeun puree udang dina segitiga roti bakar teras digoreng jero, resep ieu pikeun roti bakar udang di Spice Paw rempah-rempah ku nambihan némpelkeun kari konéng kana campuran udang. Resep ieu ogé cara hébat ngagunakeun up hurang beku atawa hurangÉta kualitasna langkung handap sabab anjeun bakal nyampur.

19. Wasabi Shrimp Sushi Tacos

Upami anjeun resep sushi sareng anjeun resep udang, ieu resep udang goreng ti Jawns asak ngagunakeun kacang wasabi garing salaku dasar tipung mangrupa kombinasi sampurna dua. Nambahkeun hurang goreng wasabi ieu kana tacos ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun rupa-rupa bumbu seger anu béda pikeun rasa anu tiis sareng garing. Ngaduruk tortilla dina kompor kompor saméméh dilayanan jeung hurang goreng bisa mantuan haneut nepi jeung ningkatkeun rasa maranéhanana.

20. Goreng Udang Parmesan

Maké udang goreng teu sakumaha populér di asakan Italia sakumaha sababaraha protéin lianna, tapi udang goreng ngajadikeun hiji diganti gede pikeun hayam atawa térong dina piring Italia Palasik ieu. Dina resep parmesan udang diulas dina Jawns asak, udang goreng coated di panko diasah dina saos marinara zesty saméméh ngabogaan mozzarella, asiago, sarta kéju parmesan dilebur leuwih aranjeunna. Pastikeun pikeun kukupu udang ambéh saos boga aréa permukaan leuwih pikeun jaket. Sanaos pasta rambut malaikat sareng spaghetti mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dilayanan sareng parmesan udang, aya seueur resep pasta udang anu anjeun tiasa cobian.

Udang goreng sigana sapertos resep dasar, tapi sipat anu sederhana tina piring ngajadikeun. éta resep anu saé pikeun ékspérimén. Milarian sumber anu hadé pikeun udang seger nyaéta léngkah munggaran pikeun ngadamel goreng anu saé

Gulir ke atas