Biskuit Pot Instan pangsaéna sareng Resep Kuah - Sarapan Pot Instan Gampang

Geus dewasa, unggal tuangeun sarapan kalebet Biskuit Homemade sareng Kuah ! Kuring geus nyieun biskuit dasar jeung kuah pikeun taun, tapi waktos ieu kuring mutuskeun pikeun pindah hal up bit. Kalayan émut kana Pot Instan, kuring parantos nyiptakeun Resep Biskuit Pot Instan sareng Kuah anu ngeunah sareng gampang didamel.

Anjeun terang nalika anjeun ngadamel ieu sareng sadayana piring ngaleungit, maka éta saé. Katresna kuring henteu cekap resep ieu sareng anjeun terang salaki kuring ogé naek kapal. Ngahémat waktos sareng jieun tradisi sarapan gaya Kidul homemade klasik ieu nganggo Pot Instan anjeun. Ieu Resep Biskuit Pot Instan jeung Kuah mangrupa sarapan hearty pikeun isuk Usum tiis tiis.

Eusinémbongkeun Bahan pikeun Biskuit Homemade: Bahan pikeun Pot Instan Sosis kuah: Arah ngeunaan kumaha carana masak. nyieun biskuit homemade: Arah ngeunaan kumaha carana sangkan Sosis kuah dina Pot instan: Gampang Biskuit Pot instan & amp; Bahan Kuah Petunjuk Catetan

Bahan pikeun Biskuit Homemade:

(resep ieu gampang digandakeun)

  • 1 cangkir tipung naék sorangan
  • 1/3 cangkir buttermilk
  • 4 sendok mentega

Bahan pikeun Instan Pot Sosis kuah:

  • 1 pon sosis
  • 2 gelas susu
  • 1/4 cangkir tipung
  • 1/2 sendok uyah
  • 1/4 sendok lada

Pitunjuk ngeunaan cara nyieun Biskuit Homemade:

Anjeun bakalmimiti kaluar ku preheating oven ka 450 sarta garis loyang jeung kertas parchment, pikeun biskuit Anjeun.

Dina mangkok leutik nambahkeun tipung jeung mentega.

Nganggo Blénder pastry, potong mentega nepi ka rata. Tuang susu jeung aduk rata.

Teundeun adonan kana beungeut tepung jeung knead 5-6 kali nepi ka euweuh lengket. Pencét kana 1/2″ sagi opat sarta potong ku 2.5″ cutter biskuit.

Teundeun biskuit dina loyang disusun jeung Panggang salila 7-10 menit atawa nepi ka coklat.

Sanggeus biskuit dipanggang, paké Instant Pot pikeun nyieun kuah.

Arah cara nyieun Sosis Kuah dina Panci Instan:

Hurungkeun panci instan pikeun tumis sareng tambahkeun sosis anjeun. Masak nepi ka coklat. Saatos sosis anjeun tumis, tambahkeun bahan sésana.

Geus ditambahkeun uyah jeung cabé pikeun rasa sarta campur ogé pikeun usum sosis. Tuang dina susu jeung sprinkle tepung dina campuran. Pastikeun pikeun nyampur ogé. Teundeun tutup dina pot instan jeung segel. Tutup liang hawa.

Setel ka tekanan handap salila dua menit. Nalika rengse, leupaskeun tekanan sarta aduk kuah. Sajikeun ku biskuit diiris satengah.

Rasa nikmatna kuah homemade, dicampur ku biskuit mentega lemes, dahareun teu meunang leuwih hadé ti éta. Candak Biskuit Pot Instan sareng Resep Kuah ieu sareng angkat ka kota sareng éta. Abdi bogoh resep ieu aisuk tiis!

Citak

Biskuit Pot Instan Gampang & amp; Kuah

Hemat waktos sareng jieun Biskuit Pot Instan Gaya Kidul buatan bumi klasik ieu sareng kuah buatan bumi. A sarapan hearty pikeun isuk Winter tiis. Kursus Sarapan Masakan Amérika Keyword Pot instan biskuit & amp; Porsi Kuah 6 Biskuit Kalori 405 kkal Author Life Family Fun

Bahan

  • 1` cup self rising flour
  • 1/3 cup buttermilk
  • 4 sdm mentega
  • 1 pon sosis
  • 2 gelas susu
  • 1/4 cangkir tipung
  • 1/2 sdt uyah
  • 1/4 sdt lada

Parentah

  • Preheat oven ka 450 sarta garis loyang jeung kertas parchment.
  • Dina mangkok leutik nambahkeun tipung jeung mentega. Ngagunakeun Blénder pastry, potong mentega nepi ka blender ogé. Tuang dina susu jeung aduk rata.
  • Teundeun adonan kana beungeut tepung jeung knead 5-6 kali nepi ka euweuh lengket. Pencét kana 1/2 "sagi opat sarta motong ku 2,5" cutter biskuit.
  • Teundeun biskuit dina loyang anu geus disiapkeun jeung Panggang salila 7-10 menit atawa nepi ka coklat. Sisihkeun.
  • Hurungkeun panci instan pikeun tumis sareng tambahkeun sosis anjeun. Masak nepi ka coklat.
  • Tambahkeun uyah jeung cabé, aduk rata nepi ka usum sosis.
  • Tuang dina susu jeung sprinkle tipung kana campuran. Campur ogé.
  • Teundeun tutup dina pot instan jeung segel. Tutup liang hawa.
  • Setel ka manual, tekanan handap pikeun 2menit.
  • Saatos rengse, leupaskeun tekanan sarta aduk kuah.
  • Sajikan dengan biskuit dipotong dua.

Catetan

Resep ieu gampang digandakeun.

Anjeun ogé tiasa resep resep sarapan ieu:

  • Kaserol Sarapan Pot Instan
  • Kaserol Hash Brown
  • Kumaha Nyiptakeun Biskuit Homemade nganggo 3 Bahan Saderhana
Gulir ke atas