Dove Symbolism - Naha Anjeun Ningali Éta

Simbolisme japati ngalambangkeun sagala hal anu hadé di sabudeureun manuk spiritual ieu . Hal-hal ieu kalebet katengtreman, kahadean, sareng cinta - naon tujuan sareng moral urang kedah diwangun.

Simbolisme tiasa ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan diri anjeun sareng pesen anu dikirimkeun ku Gusti ka anjeun. Manuk utusan ngirimkeun talatah alam nu kudu didangukeun.

Naon Ari Japati?

Japati nya eta manuk anu ngadahar siki jeung sorana ngagoak. Sacara ilmiah sipatna sarupa japati, kalawan ngaran mindeng dianggap sinonim. Tapi lamun datang ka simbolisme, duanana rada béda.

Naon anu Dilambangkeun Japati?

  • Damai
  • Asih
  • Kasaéan
  • Katenangan
  • Katenangan
  • Kasucian
  • Kataqwaan
  • Kasucian
  • Pesen

Duka Lambang Japati

Japati ngalambangkeun kasedih jeung kasedih . Éta sami sareng japati bodas dina penampilan, tapi sacara rohani, éta mangrupikeun jinis tunggara anu séhat. Katengtreman, cinta, jeung kahadean tetep.

Japati Bodas Harti

Japati bodas ngagambarkeun kasucian jeung katuhanan. Ieu japati polos jeung inti masih mangrupa buah sumanget.

Dove Totem Sato

Dove totem sato nangtung pikeun panyalindungan, kulawarga, jeung harmoni . Éta dipasihkeun ka jalma anu mikahayang hubungan kulawarga sareng ngarasa tanggung jawab pikeun anu caket sareng aranjeunna. Aranjeunna ngartos hubungan sareng nempatkeun fokusnaharmoni.

Sato Roh Japati

Sato Roh Japati ngagambarkeun cinta anu dibawa kana kahirupan anjeun . Upami japati mangrupikeun sato spiritual anjeun salamina, éta hartosna anjeun nyaah ka batur, sabab éta mangrupikeun salah sahiji tujuan hirup anjeun. Anjeun mangrupikeun berkah kalayan sumanget anu lembut anu nyebarkeun kahadean ka batur.

Kaunggulan Sato Roh Japati

  • Nyebarkeun kanyaah sareng kahadean.
  • 10> Anjeun mangrupikeun cahaya. .
  • Anjeun pinter ngurus batur.
  • Anjeun tiasa nawiskeun pandangan anu teu bias.
  • Anjeun nunjukkeun kabungahan ka batur.

Kontra Sato Roh Japati

  • Kadang kaciri naif.
  • Anjeun ngahindar konfrontasi.
  • Anjeun henteu transparan.

Simbolisme Japati Mati

Japati paéh ngalambangkeun jiwa anu maot. Ieu mangrupikeun tanda négatif yén anjeun tiasa janten hal anu saé ku ngahirupkeun deui jiwa anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngabalikeun hal-hal sareng mendakan hal-hal anu matak ngabungahkeun anjeun sareng ngadorong kahadéan.

Harti Tato Japati

Unggal tato japati gaduh harti anu béda, sabab anu ngagemna mutuskeun naon aranjeunna hartosna. Tapi sacara umum, tato japati mangrupikeun simbol katengtreman sareng cinta. Aranjeunna nangtung pikeun nilai-nilai yén perdamaian dunya sareng nyebarkeun kahadéan mangrupikeun konci pikeun kabagjaan.

Naon Anu Dilambangkeun Japati Dina Kitab Suci? dahan zaitun pikeun ngabejaan Nuh aya lahan caket dieu. Ieu mangrupikeun tugas anugagak / gagak teu bisa ngalengkepan, tapi japati ngalakukeun. Éta sababna japati ngalambangkeun kalembutan, katengtreman, sareng harepan.

Naha Japati Lambang Roh Suci?

Japati ngalambangkeun Roh Suci kusabab kamurnianna sareng bogoh . Dua hal ieu sareng seueur buah sanésna anu diwakilan ku japati mangrupikeun inti tina roh suci. Dina Perjanjian Anyar, ieu dirujuk sababaraha kali. Anu kahiji nyaéta Mateus 3:16, ”Jeung Roh Suci lungsur ka Anjeunna dina wujud jasmani kawas japati. Ti sawarga aya sora: “Anjeun teh Putra Kami, anu ku Kami dipikacinta; ku anjeun kuring bagja pisan.”

Naon Hartosna Ningali Japati Dina Impian Anjeun?

Upami anjeun ningali japati dina impian anjeun, anjeun kedah émut kumaha ngapung. Naon anu diwakilan ku manuk japati mangrupikeun bagian tina saha anjeun; ieu panginget. Anjeun mangrupikeun jalma anu mikanyaah, kahadean, sareng katengtreman.

Kumaha Nafsirkeun Papanggihan Japati

Kaseueuran patepungan japati mangrupikeun tanda katengtreman sareng kanyaah. Tapi bisa waé aya hartos anu sanés upami ieu henteu cocog sareng anu anjeun karasa nalika anjeun ningali japati. Upami anjeun indung, éta tiasa janten unggeuk kana kerja keras anjeun dina peran anjeun. Atawa meureun, lamun ningali dua japati, eta tanda yen roh kakulawargaan geus deukeut.

Naon nu kudu dilampahkeun Lamun Nempo Japati?

Lamun ningali japati, coba nyandak berkah anu ditawarkeunana . Tina kalembutan ka katenangan, japati aya di dieu pikeun masihan buah anu tiasa ngaberkahan urang. Candak kana kalemahan anjeun kungamungkinkeun kahadéan pikeun nyeuseuh anjeun sareng bangga ku kaunggulan anjeun.

Simbolisme Japati Jeung Harti Spiritual – Ngidinan Buah Ngamalir

Japati ngalambangkeun katengtreman jeung cinta luhureun sakabeh sejenna. Tapi aya bebeneran dina gambaran jeung simbolisme maranéhanana di unggal budaya. jeung agama.

Agama

Agama mangrupa tempat anu hadé pikeun néangan simbolisme japati. Agama-agama ieu lami sareng nambihan spiritualitas anu jero pikeun ngagambarkeun.

Kristen

Dina agama Kristen, japati ngagambarkeun katengtreman . Asalna tina katengtreman nagara saatos caah.

Hindu

Dina agama Hindu, Kamadeva nyaéta déwa kaasih jeung kahayang. Sering naék japati, anu hartina japati ngagambarkeun hal anu sarua.

Islam

Dina kabudayaan Islam, japati mangrupa manuk istiméwa nu mantuan Muhammad. Manéhna kungsi dituturkeun ku musuh sarta nyumput di hiji guha. Di dinya, manuk japati ngawangun sarangna sangkan musuh-musuh yakin yén guha éta teu bisa dicicingan.

Kuna

Budaya kuno gaduh toko mitologis sareng carita nyata pikeun nunjukkeun ka kasaimbangan antara spiritual sareng fisik - cara anu saé pikeun ningali simbolisme.

Romawi

Romawi Kuna percaya ka Vénus, dewi cinta, kadang diwakilan ku japati .

Kanaan

Urang Kanaan nyembah ka ibu Déwi Asérah, anu dilambangkeun ku japati.dewa.

Celtic

Dina budaya Celtic, japati dihubungkeun jeung kamurnian jeung kasucian. Éta manuk ketuhanan anu ngaluarkeun énergi disebut St Columba, ogé katelah. nu Japati Garéja.

Mesopotamia

Di Mesopotamia Kuna, japati ngalambangkeun Déwi Inanna-Ishtar, anu pakait jeung cinta jeung perang.

Yunani

Sapertos Vénus, Aphrodite nyaéta déwi cinta, dilambangkeun ku seueur simbol anu ngalayang sareng éndah, kalebet japati. Dina festivalna, getih japati dianggo salaku kurban kanggo anjeunna.

Asia

Budaya Asia sering nyampur agama jeung filsafat . Aya dua nagara Asia anu kasohor anu aya hubunganana sareng japati.

Cina

Di Cina, japati ngalambangkeun iman sareng musim semi . Ieu ditarjamahkeun kana awal anyar jeung kasatiaan ka kulawarga hiji.

Jepang

Di Jepang, japati téh sumanget akrab Hachiman. Manéhna nyaéta ketuhanan panahan jeung perang. Sanajan kitu, japati ngagambarkeun ruku jeung panah-Na.

Amérika Asli

Amérika pribumi gaduh sababaraha hartos anu paling murni ngeunaan japati. Pangaruhna saeutik pisan, jeung alam jadi faktor dasarna.

Aztec

Dina budaya Aztec, Déwi Xochiquetzal ngahubungkeun jeung japati . Anjeunna ngagambarkeun cinta sareng kasuburan kalayan carita-carita banjir anu hébat.

Cheyenne

Cheyenne ngagaduhan paribasa anu nyarioskeun ka urang yén japati hartosna perdamaian sarengLelembutan. Disebutkeun, "Lamun hiji jalma wijaksana kawas oray, manéhna bisa jadi teu bahaya kawas japati."

Blackfoot

Dina budaya Blackfoot. , japati ngajaga prajurit sarta mantuan aranjeunna balik ka imah aman. Éta sababna bulu japati sok dijadikeun jimat.

Gulir ke atas