Dupi anjeun freeze mentega kacang? - Pituduh Pikeun Endless PB&J Treats

Anjeun terang anjeun resep nalika mentega kacang janten sorotan. Hartina, anjeun boro bisa ngeureunkeun diri tina indulgence saeutik sakali anjeun nempo mentega suuk diobral. Bahan bergizi ieu kapanggih jalan na malah dina diet sababaraha olahragawan, sarta aya daptar alesan pikeun eta.

Pikeun anak di anjeun, dahar mentega suuk jeung jelly. unggal poé bisa disada kawas sawarga. Sareng dina émutan éta, anjeun tiasa langkung bungah sareng ngagaleuh sakedik teuing kendi. Warta anu saé nyaéta umur rak wadah mentega kacang dugi ka salapan bulan nalika disegel. Tapi anjeun tiasa mendakan diri naroskeun "Naha abdi tiasa beku mentega suuk?", Nalika anjeun badé manjangkeun éta. Kami mawa jawaban kana patarosan éta, sareng sababaraha tip ngeunaan cara ngabekukeunana leres. Tulisan dinten ieu bakal ngajantenkeun anjeun mikirkeun deui tumpukan suplai anjeun.

Eusinunjukkeun Dupi Anjeun Ngabekukeun Mentega Kacang? Naha beku mentega suuk? Cara Pangalusna Pikeun Ngabekukeun Mentega Kacang Kumaha Ngalebur Mentega Kacang Beku? 3 Resep Enak sareng Mentega Kacang

Naha anjeun tiasa ngabébaskeun mentega kacang?

Minangka kadaharan anu umur simpanna cukup panjang, mentega suuk gampang lulus ujian waktu dina lomari anjeun. Numutkeun kana USDA, anjeun tiasa nyimpen éta di goah salami genep dugi ka salapan bulan (upami henteu dibuka) sareng dua-tilu bulan (sakali dibuka). Saatos unsealing, anjeun tiasa nyimpen dina kulkas, pikeun nyegah separation minyak. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeunmentega suuk nepi ka salapan bulan.

Tangtosna, anjeun ogé tiasa resep nyiapkeun mentega suuk versi sorangan di bumi. Pikeun waktos nalika anjeun badé ngadamel bets anu langkung ageung, katirisan tiasa disada sapertos pilihan anu saé. Sami sareng nalika anjeun ngan saukur hoyong nunda tuang sadayana anjeun dina sababaraha minggu.

Jadi jawabanna enya, anjeun tiasa beku mentega kacang . Hiji prosés geulis lugas, katirisan ngajaga kendi PB aman ti keur gancang devoured. Teu aya craving tengah wengi tiasa salamet waktos ngantosan diperlukeun pikeun thawing, katuhu?

Naha beku mentega kacang?

Kami geus disebutkeun yén mentega suuk awét dina goah atawa kulkas. Janten, naha ngabekukeun mentega suuk?

Muhun, urang tiasa mikirkeun sababaraha skénario dimana metode ieu tiasa ngabuktikeun mangpaat. Contona, Anjeun meureun hoyong ngamimitian diet jeung kontrol porsi snack Anjeun jeung cravings. Tinimbang narajang sakabeh toples mentega suuk, Anjeun bisa freeze potongan-ukuran bites.

Anjeun bisa freeze mentega suuk pikeun nyingkahan runtah kadaharan. Upami Anjeun gaduh toples satengah kosong jeung rencana. ninggalkeun imah pikeun lila, anjeun tiasa nyimpen jumlah sésana dina freezer nu. Anjeun terang éta bakal aman sareng ngeunah dikonsumsi dugi ka salapan bulan, janten nalika anjeun balik ka bumi, anjeun kedah ngantosan jajanan gancang.

Anjeun tiasa ngirit waktos nyiapkeun jajan sateuacana . Sumuhun, anjeun tiasa freeze mentega suuk favorit anjeun sarta jelly sandwich. Ngadamel langkungsandwiches sateuacanna tur nyimpen aranjeunna dina freezer méré Anjeun leuwih kabebasan mun anjeun dina rurusuhan. Dibawa kaluar isuk-isuk ngidinan thawing nepi ka waktu dahar beurang, jadi Anjeun geus siap pikeun dahar.

Cara Pangsaéna Pikeun Ngabekukeun Mentega Kacang

Lamun anjeun ngarepkeun daptar panjang, intricate léngkah pikeun nuturkeun, tarik napas jero. Jeung bersantai, Anjeun bisa freeze mentega suuk jadi gampang, komo anak anjeun bisa ngalakukeun eta. Kami henteu nyarankeun yén sanajan, murangkalih tiasa langkung ngagoda nyandak sendok tina toples unggal lima menit.

Kumaha anjeun tiasa ngabekukeun mentega kacang?

Kantun , anjeun masukkeun kana wadahna kedap udara sarta nempatkeun dina freezer . Dina sababaraha jam, éta sadayana kedah beku (gumantung kuantitas).

Ayeuna, hayu urang cobian netelakeun prosésna gumantung kana status pasokan mentega kacang anjeun.

  • Pikeun wadahna anu disegel (sanes kendi kaca), anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nempatkeun éta dina freezer, sapertos ayeuna. Lamun meuli jar kaca, Anjeun meureun hoyong ngaganti wadahna. Salaku mentega suuk expands bari katirisan, tekanan ngaronjat bisa rengat kaca. Anjeun risiko meunang freezer anjeun pinuh ku paku kaca sarta sababaraha malah bisa infiltrate eusi toples. Anjeun tiasa ngarasakeun mentega suuk crunchy, tapi teu kalawan potongan kaca jero. Upami anjeun henteu hoyong mindahkeun eusi toples, anjeun tiasa nyabut segel sareng ngantepkeun mentega suuk beku. Sanggeus ngeunaangenep jam, éta kudu siap, jadi ku lajeng, Anjeun bisa ngamankeunana ku tutup sealing.
  • Lamun hayang ngawétkeun sajumlah husus mentega kacang (sapertos satengah toples, hayu urang nyarios), mindahkeun heula. Paké kantong atawa wadahna freezer-aman, nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun hiji lingkungan kedap hawa. Ku cara ieu, sipat mentega kacang anjeun bakal ditangtayungan sapinuhna.
  • Pikeun ngabekukeun jajanan mentega kacang ukuran bit , anjeun tiasa nganggo baki és-kubus. Nempatkeun nepi ka dua sendok dina unggal kubus, ninggalkeun dina freezer pikeun sababaraha jam. Sakali aranjeunna padet, cabut tina baki sareng lebetkeun kana kantong sealing. Anjeun oge bisa nyieun sababaraha versi cookie-ukuran snack PB. Nempatkeun sababaraha spoonfuls (dina ukuran cookies biasa) individual dina loyang jeung freeze pikeun sababaraha jam. Saatos aranjeunna padet, nempatkeun aranjeunna dina kantong freezer. Anjeun tiasa make eta pikeun ngeusian cookies homemade atawa ngan saukur salaku snack (nyumponan dosis poean dianjurkeun).

Kumaha Ngalembereh Frozen Mentega Kacang?

Mentega kacang condong jadi leuwih heuras nalika tiis, jadi jadi leuwih hese nyebarkeun. Éta hartosna anjeun kedah ngalembereh jumlah beku anjeun, upami anjeun hoyong kéngingkeun konsistensi anu creamy, tiasa disebarkeun.

Upami anjeun ngabekukeun toples pinuh, peryogi dugi ka 24 jam dugi sadayana jumlah siap disajikan. . Potongan-ukuran bite ngalembereh kira-kira 45 menit. Anjeun tiasa ninggalkeun kana defrost on counter Anjeun atawadina kulkas. Hindarkeun nempatkeunna dina sinar panonpoé langsung atanapi suhu anu luhur.

Ulah buru-buru prosésna ku nempatkeun mentega suuk beku dina gelombang mikro atanapi oven. Anjeun tiasa nyobian nempatkeun eta dina cai haneut, tapi éta moal nyieun loba bédana. Variasi suhu anu ekstrim tiasa mangaruhan rasa sareng konsistensi. Pastikeun Anjeun masihan cukup waktu pikeun eta unfreeze sacara alami, pikeun meunangkeun hasil nu pangsaena.

Kualitas mentega suuk (100% alam atawa kalayan sagala rupa aditif) ogé penting. Versi sagemblengna alam bisa mungkas nepi ka minyak misahkeun tina massa kacang. Prosés ieu teu nyieun mentega suuk unsafe dahar, sabalikna. Anjeun ngan kudu nyampur dua deui babarengan, pikeun ménta yén konsistensi anjeun bogoh. Tangtu, mentega suuk komérsial biasana ngandung cukup aditif pikeun nyegah pamisahan ieu.

3 Resep Enak Jeung Mentega Kacang

Sedengkeun PB & amp; jelly sandwiches mangrupakeun snack kawentar, aya deui mentega suuk ti éta. Pikeun ngalamun, ieu lima resep anu tiasa dicobian pikeun ngarusak rasa anjeun.

  • Pikeun waktos anjeun kedah gancang mikir sareng masak langkung gancang, cobian Mie Kacang sareng Timun. . Resep anu gampang pisan, ngandelkeun dua bahan anu seueur urang gaduh di bumi: mie garing sareng mentega suuk.
  • Sedap, idéal pikeun tuang siang atanapi tuangeun sareng ngeunah pisan? Éta bakal janten Sprouted Thai Veggie Wraps sarengSambel Kacang. Anjeun bakal kaget ku bungkus anu nikmat, buludru sareng renyah ieu.
  • Sanggeus tuang siang, sadayana resep tuangeun anu amis. Cookies Oatmeal Butter Kacang ieu mangrupikeun kompromi anu saé antara séhat sareng nikmat. Renyah sareng konsisten, pas sareng sacangkir susu di sisina.

Anjeun tiasa nyéépkeun séndok mentega kacang murni. Atanapi anjeun tiasa nyobian resep di luhur. Bisi wae, kami miharep anjeun ngarasakeun rasa euyeub tur gizi tina super-dahareun ieu! Hayu urang terang dina komentar kumaha anjeun resep tuang mentega suuk!

Gulir ke atas