Gagasan Kapur Trotoar Sejuk pikeun Barudak Pikeun Usum Panas

Kapur trotoar Kasenian mangrupa cara anu hadé pikeun barudak pikeun nganyatakeun diri! Henteu ngan ukur patok - kasenian bakal dikumbah dina curah hujan salajengna - tapi sedeng ogé cocog pikeun ékspérimén, sabab barudak dibéré kanvas ageung pikeun tuang imajinasina.

Najan kitu, blok artistik bisa lumangsung ka pangalusna urang! Upami anjeun gering ngagambar kembang sareng sasatoan anu sami sareng anak anjeun, maka anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.

Eusinunjukkeun Ieu daptar hal-hal anu énggal sareng pikaresepeun pikeun murangkalih pikeun ngagambar. kapur trotoar. 1. Kahadean téh Gratis, Taburkeun di mana-mana 2. Luar Angkasa 3. Jangjang Kukupu 4. Kaca Patri 5. Koi 6. Buzz Lightyear 7. Trotoar Kapur Ladang 8. Jalan Raya Warna-warni 9. Kembang Éndah 10. Hiu 11. Béntang Patémbalan 12. Tanda Damai 13. Trotoar Kapur Mosaik 14. Balance Beam 15. Monarch Kukupu 16. Gelembung 17. Trotoar Kapur Papan Kaulinan 18. Slushie 19. Pizza 20. Hello Sunshine 21. Samangka 22. Kura-kura 23. Magical Umbrella 24. Salju Unicorn

Ieu daptar hal-hal anyar sareng seru pikeun ngagambar budak nganggo kapur trotoar.

1. Kahadean Gratis, Taburkeun di Mana-mana

Naon anu langkung saé tibatan leumpang di jalan sareng ningali pesen anu bagja? Éta kumaha jalma anu leumpang di trotoar anjeun bakal karasa upami anjeun ngabagéakeun aranjeunna kalayan pesen motivasi ieu anu ngingetkeun urang pentingnakeur bageur. Conto ieu nunjukkeun palet warna bodas sareng pink, tapi anak anjeun tiasa nyiptakeun deui dina warna anu dipikahoyong!

2. Luar Angkasa

Naon budak lalaki henteu? t boga kapentingan di luar angkasa? Heck, dewasa naon anu henteu? Kami resep cara seni kapur ti Ammo the Dachshund ieu ngamungkinkeun anak anjeun (atanapi piaraan) janten bagian tina pamandangan celestial nganggo helm jas luar angkasa sorangan!

3. Jangjang Kukupu

Anjeun bakal ningali dina daptar ieu yén seni anu ngamungkinkeun anjeun janten bagian tina bentang mangrupikeun tren. Sareng, terang murangkalih, kanyataan yén aranjeunna bakal tiasa neuleumkeun diri dina pamandangan artistikna pasti janten atribut unggul! Kami resep kana tutorial ieu anu nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngagambar jangjang kukupu anjeun nyalira.

4. Kaca Patri

Kaca patri mangrupikeun salah sahiji kreasi artistik anu paling indah. Tuh! Sanaos sesah pikeun niron bentuk seni hipu ieu dina bentuk kapur trotoar, éta henteu mustahil. Ieu petunjuk: éta sadayana ngeunaan shading. Ieu mangrupikeun ideu kapur trotoar anu sampurna pikeun murangkalih anu langkung ageung tibatan bentuk sareng gambar anu sederhana — anjeun tiasa kéngingkeun inspirasi di dieu.

5. Koi

Koi dikenal pikeun bringing kageulisan ka balong, jadi naha henteu ngantep éta ogé mawa touch warna na vibrancy kana trotoar atawa driveway anjeun? Aranjeunna sanes lauk panggampangna pikeun ngagambar, tapi aranjeunnapasti diantara paling geulis. Conto ieu ngajantenkeun aranjeunna katingali realistis.

6. Buzz Lightyear

Buzz Lightyear mangrupikeun karakter anu pikaresepeun tina séri Toy Story, sareng upami anjeunna janten salah sahiji karesep anak anjeun, anjeun bakal hoyong nunjukkeun aranjeunna ideu kapur trotoar ieu. Bagian anu pangsaéna nyaéta yén éta langkung gampang tibatan anu katingali! Pilarian kumaha deui di Pop Sugar.

7. Ladang Kapur Trotoar

Naha ngeureunkeun gambar kapur trotoar anjeun dina hiji item atanapi hiji karakter upami anjeun tiasa ngadamel sadayana kota? Gagasan ieu ti B Inspired Mama kréatif pisan sabab nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa nyiptakeun kota anu bakal hirup langsung tina trotoar anjeun.

8. Jalan Raya Berwarna

Upami Anjeun gaduh driveway atawa leumpang jalur nu diwangun ku peletakan bata, lajeng ieu téh gagasan sampurna pikeun anjeun! Anak anjeun tiasa nyiptakeun jalur magis anu katingali sapertos anu kaluar tina buku carita ku ngawarnaan unggal bata ku warna anu béda. Hal ieu kacida gampang pikeun ngalakukeun tur pasti bakal tetep sibuk pikeun lila!

9. Kembang geulis

Kembang bisa kalayan gampang dihapus salaku basajan teuing atawa biasa teuing pikeun cocog salaku ideu kapur trotoar novel, tapi aya seueur hal anu béda anu anjeun tiasa laksanakeun sareng kembang. Conto ieu anu ku urang kapanggih dina Twitter mangrupikeun bukti kumaha éndahna kembang kapur trotoar!

10. Hiu

Hiu ngadadak jadisato favorit loba kids kaluar aya, sarta kami daék bet duit dina kanyataan yén éta boga hal ngalakonan jeung éta "Baby hiu" lagu. Henteu masalah asal-usulna, sanaos, seueur murangkalih bakal resep ngagambar hiu! Tingali conto dramatis ngeunaan cara ngagambar hiu dina Pop Sugar.

11. Béntang Panémbak

Naon anu langkung saé pikeun ditingali tibatan pamandangan béntang? Bisa jadi hésé pikeun nempo hiji nu aya di langit, tapi anjeun bisa nyieun kageulisan sorangan ku ngagambar béntang shooting di trotoar atawa driveway Anjeun. Anjeun tiasa nyiptakeun palet warna anjeun nyalira, atanapi anjeun tiasa niru warna anu terang anu katingali di dieu.

12. Tanda Damai

Tanda perdamaian populer di taun 1990-an, sareng urang bungah yén maranéhna datang deui! Tanda perdamaian anu warni ngajantenkeun proyék seni kapur anu pikaresepeun anu pasti bakal nyebarkeun kabagjaan sareng karaharjaan di sekitar lingkungan anjeun. Urang resep ide nu kapanggih di dieu.

13. Trotoar Kapur Mosaik

Mosaik umumna dikaitkeun jeung batu atawa batu, tapi anjeun nyaho yén éta sabenerna mungkin nyieun a mosaic geulis jeung trotoar kapur tulis! Kami pikir éta jenius yén ide tina Designing Tomorrow ieu ngagunakeun pita pelukis.

14. Balance Beam

Upami anjeun gaduh budak anu resep kana senam, teras ieu teh seni trotoar pikeun aranjeunna! Budak leutik anjeun tiasa pura-pura yén aranjeunna bersaing dina Olimpiade ku pura-pura ngalaksanakeun dinabalok kasaimbangan anu tiasa digambar nganggo kapur tulis. Manggihan ide tina A Journey With the Johnsons.

15. Monarch Butterfly

Kukupu téh salah sahiji serangga anu panggeulisna, lamun lain panggeulisna di dunya. Jadi bakal make akal pikiran yen aranjeunna pilihan éndah pikeun seni trotoar! Kukupu Monarch, nu alam ka Amérika Kalér, utamana geulis. Diajar kumaha ngagambar hiji nganggo kapur di dieu.

16. Gelembung

Murangkalih naon anu henteu resep maén gelembung? Bari gelembung anu senang, aranjeunna henteu salawasna kaulinan idéal, sabab tiasa rada caket jeung nyieun rada mess! Mun anak anjeun hayang maénkeun kalayan gelembung, sugan hiji kompromi alus bisa kapanggih ngaliwatan nyieun seni kapur tulis nu mimics gelembung! Tingali conto anu luar biasa ieu di dieu.

17. Kaulinan Papan Kapur Trotoar

Sanaos gambar anu geulis saé, hiji-hijina hal anu langkung saé nyaéta seni trotoar anu anjeun tiasa berinteraksi. jeung! Tutorial ieu tina Views From a Step Stool bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngadamel kaulinan dewan anu fungsina sapinuhna anu bakal pikaresepeun pikeun sadayana kulawarga!

18. Slushie

Lamun urang cacah handap sababaraha hal pangalusna ngeunaan bulan usum panas, ngarasakeun tiis, slushie refreshing kudu aya di dinya! Éta sababna ilustrasi slushie mangrupikeun barang usum panas anu sampurna pikeun ngagambar beton anjeun. Kéngingkeun inspirasi di dieu.

19. Pizza

Pizza tiasa salami sataundahareun, tapi aya hiji hal ngeunaan linggih di sabudeureun hiji méja makan outdoor dahar pizza dina wengi usum panas panas anu sampurna murni! Barudak bisa némbongkeun rasa cinta jeung sumanget maranéhna pikeun pizza ku cara ngagambar keureut nikmat maké kapur trotoar.

20. Hello Sunshine

Lamun aya hiji simbol anu sinonim jeung usum panas. , éta bakal jadi panonpoé! Anjeun tiasa ngabagéakeun panonpoé usum panas kalayan panangan kabuka kalayan salam "hello sunshine" anu éndah ieu. Éta desain anu pasti bakal nyéépkeun sadinten anjeun!

21. Samangka

Semangka sanés ngan ukur jajanan usum panas anu lezat, tapi warnana pink sareng héjo. hartosna yén éta pisan fun ngagambar, oge! Anjeun malah tiasa nganggo stensil ti Momtastic pikeun ngagambar bentuk samangka anu sampurna dina trotoar anjeun.

22. Kuya

Saurang budak anu wijaksana sakali ngomong, "Kuring resep kuya" . Urang utamana resep kuya basa aranjeunna beautifully digambar ku kapur trotoar! Anjeun tiasa ngagambar inspirasi tina gambar penyu anu éndah ieu pikeun nyiptakeun versi anjeun nyalira — sanaos kami bakal ngingetkeun yén ieu sanés ide seni anu saé pikeun pamula sabab butuh kaahlian anu hébat.

23. Magical Unicorn

Upami aya hiji sato fiksi anu paling dipikanyaah ku murangkalih, éta kedah janten unicorn! Jeung naon teu cinta? Aranjeunna caang, vibrant, sarta éndah. Upami Anjeun keur néangan pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti spéktrum katumbiri Anjeun warna kapur, Anjeun bakalhoyong meniru unicorn geulis ieu. Kreasi anjeun bakal katingali langkung saé upami anjeun tiasa nyandak kapur logam!

24. Kepingan Salju

Kami parantos museurkeun pisan kana kagiatan usum panas, tapi kumaha upami anjeun mangrupikeun jalma anu langkung milih usum tiris anu langkung tiis (enya, aranjeunna aya). Anjeun tiasa ngagambar Wonderland usum tiris anjeun nyalira nganggo kapur trotoar ku cara nyampurnakeun cara ngagambar snowflake kapur anu sampurna. Ieu mangrupikeun ide anu saé pikeun jalan tol anu didamel tina aspal hideung.

25. Payung

Hari hujan nyéépkeun payung anu saé! Payung mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun ngagambar nganggo kapur trotoar, sabab bentukna gampang ditiru sareng anjeun tiasa ngajantenkeun warna-warni anu anjeun pikahoyong. Ieu payung imut pikeun dijadikeun référénsi.

Kami miharep anjeun jeung budak leutik bisa nyieun karya kreatif sorangan dumasar kana salah sahiji gagasan ieu! Émut, bagian anu paling penting nyaéta pikeun ngahibur nalika anjeun nyiptakeun. Teras teu aya anu sapertos desain anu goréng.

Gulir ke atas