Kajadian Alpharetta anu bakal datang: Hal-hal anu kedah dilakukeun salami liburan

mangrupa acara bébassarta refreshments lite bakal dilayanan. Taya reservations diperlukeun. Taya piaraan mangga. Fotografer bakal ngagunakeun "layar héjo" jadi dianjurkeun yén hadirin teu ngagem héjo.

Pasar Natal Alpharetta

Saptu, 2 Désémber - 10:00. – 2:00 p.m.

Kotektak stan ngical paralatan lokal pikeun produk buatan lokal, Georgia pikeun sagala harta karun sareng kado liburan anjeun.

Pencahayaan Tangkal Natal Alpharetta

Saptu, 2 Désémber - 5:00 - 9:00 p.m.

Sadaya keajaiban liburan bersinar dina cahaya taunan tangkal spruce hirup 45 ' kalawan 10.000 lampu bodas! Cahaya tangkal bakal lumangsung dina 6:15 p.m.

  • Kunjungan sareng poto sareng Santa & amp; Ny. Claus
  • Panggung Komunitas sareng Pintonan Liburan
  • Restoran Pusat Kota sareng Truk Pangan
  • Wilujeng sumping di Snow Playground
  • Marshmallow Panggang di sabudeureun seuneu anu haneut
  • Pagelaran ku grup Komunitas Alpharetta
  • 'Twas the Night Before Christmas dibaca bareng jeung Walikota Belle Isle jeung kulawarga

Poto Kahadean ti Alpharetta CVB, Flikr

Pikeun inpormasi lengkep sareng daptar lengkep ngeunaan acara, kunjungan kami awesomealpharetta.com Kalender Acara. Perhatikeun yén tanggal acara, waktos sareng lokasi tiasa robih.

Tuturkeun Awesome Alpharetta dina Média Sosial:

Facebook

Kajadian Alpharetta nu bakal datang: Hal-hal anu Kudu Dilakukeun Salila Libur

Waktos Natal mangrupikeun salah sahiji waktos karesep kuring dina sataun. Hirup di daérah Atlanta, pasti henteu aya kakurangan hal anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeun sumanget Natal. Abdi sareng kulawarga seueur waktos di Kota Alpharetta. Urang muja kota jeung sagala acara nu maranéhna kudu nawiskeun, utamana dina mangsa Libur. Bari kota ieu dipikawanoh pikeun éta kang Oki dipiboga réstoran, balanja jeung taman geulis, waktos Natal di Alpharetta mangrupa waktu husus tambahan dina sataun nganjang. Lamun nuju venturing North of Atlanta, lajeng Alpharetta kedah dina luhureun daptar Anjeun usum Libur ieu.

Avalon on Ice

Saptu, 19 Nopémber - 21 Januari 2018

Ieu 'musim pikeun tali sapatu anjeun sarta glide kana sumanget libur di Avalon on Ice. rink és skating monumental Rockefeller-diideuan kami balik deui dimimitian Nopémber 19th, 2017 ngaliwatan Januari 21st, 2018. Handap mangga manggihan rinci dina jam operasi, harga, skating husus, acara husus tur leuwih! Harga sareng waktosna béda-béda.

Poto Kahadean Alpharetta CVB, Flikr

Pabrik Kaulinan Santa sareng Poto sareng Santa di North Point Mall

10 Nopémber – 24 Désémber Béda Jam

Ngajalankeun petualangan seru di Pabrik Kaulinan Santa. Pasang topi kasalametan anjeun, uji cocooan énggal sareng bahkan sacara digital ngarancang anjeun nyalira! Buku antara Senénjeung Rebo jeung simpen $5 (nepi ka 9 Désémber).

Cahaya Avalon

Minggu, 19 Nopémber – 13:00-20:00.

Perayaan pikeun usum anu anjeun moal hoyong sono! Meunang dina sumanget libur jeung musik festive jeung kagiatan bébas pikeun sakabéh kulawarga. Ti bubuka taunan Avalon on Ice nepi ka lampu tangkal megah, sarta penampilan ti Jolly Old Saint Nick sorangan, aya hiji hal seru pikeun sakabéh pikeun ngarasakeun.

Poto Santa di Avalon

20 Nopémber – 24 Désémber

Ho! Ho! Ho! Gabung riang Old Saint Nick di pondok cozy na di Avalon pikeun dosis magic Natal usum liburan ieu! Santa bakal jalan ti Kutub Kalér dimimitian 20 Nopémber nepi ka 24 Désémber. Anjeunna bakal di sabudeureun pikeun usum liburan nyebarkeun surak Natal, nyandak poto kalawan barudak jeung kulawarga, babagi moments gaib jeung jalma anu didatangan anjeunna tur leuwih. Di handap mangga manggihan detil ngeunaan jam operasi, harga, téhnologi RFID husus urang, acara Santa husus tur leuwih.

POTO GRATIS jeung Santa di Alpharetta Wilujeng sumping Center

Sabtu , 2 Désémber - 10:00 am - 12:00 pm

Kéngingkeun poto liburan anjeun dicandak gratis di Alpharetta Welcome Center, 178 South Main Street, Suite 200. Eureun pikeun poto individu atanapi kulawarga sareng Santa sareng gaduh poto dicitak sareng email ka anjeun pikeun dibagikeun sareng réréncangan sareng kulawarga. Ieu

Gulir ke atas