Kumaha Ngagambar Grinch: 10 Proyék Ngagambar Gampang

Belajar cara ngagambar Grinch éta pikaresepeun, henteu paduli versi anu anjeun ageung. Ti 1957, Grinch geus meunang manah, jadi ayeuna sakabeh kulawarga bisa ngarasakeun gambar anjeunna babarengan.

TBS

Eusiacara Who Is The Grinch? Ciri-ciri Anu Kudu Dipikagaduh Dina Grinch Dina Ngagambar Kumaha Ngagambar Grinch: 10 Proyék Ngagambar Gampang 1. Kumaha Ngagambar Wajah Grinch 2. Kumaha Ngagambar Max tina Grinch 3. Kumaha Ngagambar Grinch Gampang 4. Kumaha Ngagambar Grinch Full Body 5. Kumaha Ngagambar Grinch 2018 6. Kumaha Ngagambar Grinch Imut 7. Kumaha Ngagambar Grinch Realistis 8. Kumaha Ngagambar Grinch salaku Santa 9. Kumaha Ngagambar Grinch salaku Budak 10. Kumaha Ngagambar Gambar Leungeun Grinch Kumaha Ngagambar Grinch Lengkah-demi-Lengkah Suplai Lengkah 1: Ngagambar Tilu Bunderan Lengkah 2: Ngagambar Anggota Lengkah 3: Ngagambar Rincian Beungeut Lengkah 4: Rengse Rincian Awak Lengkah 5: Tambahkeun Ramo Lengkah 6: Tip Warna Pikeun Ngagambar The Grinch FAQ Naha Grinch hijina Héjo Saha? Naon nami kahiji Grinch hartosna? Naon Harti Deeper tina Grinch?

Saha Anu Grinch?

The Grinch mangrupikeun karakter anu asalna tina buku Dr. Seuss 1957 . Ti saprak éta, anjeunna parantos diadaptasi kana dua pilem animasi sareng versi live-action anu dibintanginya Jim Carrey. Dina unggal adaptasi, anjeunna hates Natal, jadi anjeunna megatkeun pikeun "maok" eta. Pamustunganana, manéhna diajar harti sabenerna Natal jeung murag asih jeung liburan.

Fitur-Fitur The Grinch In Wajib Mibanda.A Gambar

  • Seuri nakal – seuri tanda tangan anu iconic, sanajan anjeun bisa milih ekspresi nu beda.
  • Selendang alami – anjeunna sok aya bulu tambahan dina beuheung jeung taktakna.
  • Bulu spriggy – biasana boga dua tangkai anu siga muncung paus.
  • Ramo panjang – ramo-ramona panjang jeung bulu dina tungtung.
  • Héjo sagalana – leuwih 95% Grinch téh héjo, ti irung nepi ka toes na.
  • Folikel kumis – folikel kumis sok aya sanajan kumis henteu

Cara Ngagambar The Grinch: 10 Proyék Ngagambar Gampang

1. Kumaha Ngagambar nu Grinch Beungeut

Nalika anjeun mimiti diajar ngagambar Grinch, beungeutna mangrupakeun tempat nu sae pikeun ngamimitian. Seni DoodleDraw sareng Lisa nunjukkeun anjeun kumaha léngkah-léngkah.

2. Kumaha Ngagambar Max tina Grinch

Anjing anu dipikacinta Grinch Max nyaéta ogé hiji fun ngagambar. Diajar kumaha sareng Art for Kids Hub.

3. Kumaha Ngagambar Grinch Gampang

Upami anjeun hoyong gambar gancang tina Grinch, pertimbangkeun hal sapertos tutorial HalloweenDrawings nawarkeun.

4. Kumaha Ngagambar Grinch Full Body

Anjeun tiasa ngagambar awak pinuh Grinch tanpa pakean Santa. Diajar kumaha sareng artis theartofbilly.

5. Kumaha Ngagambar Grinch 2018

The Grinch ti 2018 ayeuna sami populer sareng versi sanés pikeun murangkalih.Cartooning Club How to Draw nunjukkeun cara ngagambar versi ieu.

6. How to Draw the Grinch Cute

The Grinch henteu biasana dianggap lucu, tapi anjeunna tiasa. Draw So Cute nunjukkeun kumaha cara ngagambar Grinch ku cara anu paling pikaresepeun.

7. Cara Ngagambar Grinch Realistis

Gring anu realistis tiasa impressive sarta Tad pikasieuneun. Sketsa mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar ngagambar ieu, sareng Klub Kartun Kumaha Ngagambar gaduh tutorial anu saé.

8. Kumaha Ngagambar Grinch salaku Santa

Adegan nalika Grinch dangdanan salaku Santa nyaéta iconic. Diajar ngagambar anjeunna sareng Art for Kids Hub.

9. Kumaha Ngagambar Grinch salaku Budak

The Grinch dipidangkeun salaku budak leutik dina hirup-aksi jeung 2018 adaptasi. Diajar ngagambar anakna sorangan kalawan Art for All.

10. Cara Ngagambar Leungeun Grinch

Leungeun Grinch mangrupikeun tanda tangan pikeun anjeunna. Diajar ngagambar vérsi basajan kalayan spidol nuturkeun pituduh HalloweenDrawings.

Kumaha Ngagambar Grinch Lengkah-demi-Lengkah

Suplai

  • Kertas
  • Panyiri

Lengkah 1: Gambar Tilu Bunderan

Mimitian Grinch anjeun ku tilu bunderan. Anu handap kedah anu panggedéna, sareng dua anu sanésna ukuranana sami. Hasilna kedah sami sareng salju.

Lengkah 2: Ngagambar Anggota Badan

Gambarkeun anggota awak anu sederhana, kanggo ayeuna, pikeun nyandak proporsi anu leres. Jieun leungeun darat dina hips, sarta suku nunjukka luar.

Lengkah 3: Gambar Rincian Beungeut

Gambar panon, sungut, jeung irung beungeut. Ieu oge waktu nu sae pikeun ngamimitian ngagambar bulu dina beungeut.

Lengkah 4: Rengse Rincian Awak

Rengsekeun detail awak ku cara ngabentuk jeung ngagambar bulu sabudeureun tepi. Pastikeun Anjeun nambahkeun syal bulu.

Lengkah 5: Tambahkeun Ramo

Jari-jari kaki Grinch teu pernah ditémbongkeun, jadi Anjeun bisa indit kalawan suku basajan tapi tambahkeun ramo jeung rengse rinci anggota awak.

Lengkah 6: Warna

Warna ku pensil warna atawa spidol. Anjeun teu kedah ngiuhan sabab éta karakter kartun.

Tips Pikeun Ngagambar The Grinch

  • Kéngingkeun héjo katuhu – héjo katuhu penting lamun Anjeun hoyong gambarna akurat.
  • Lengket kana adaptasi - pilih salah sahiji adaptasi pikeun model gambar anjeun saatosna.
  • Atawa jieun sorangan – jieun vérsi anyar Grinch maké imajinasi anjeun.
  • Paké pakean alternatip – Grinch maké pakéan anu béda dina musik Broadway jeung pilem live-action.
  • Tambahkeun bulu atawa bulu – saperti dina bulu nyata tina bagian karajinan di toko.

FAQ

Naha Grinch teh Hiji-hijina Héjo Saha ?

The Grinch téh hiji-hijina héjo Saha sabab Mobil rental Chuck Jones éta héjo. Tapi alesanana henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep dina sagala adaptasi. Asalna hideung sareng bodas, sahingga Grinch mangrupikeun warna anu sami sareng anu sanésSaha dina buku hideung bodas.

Naon Hartina Ngaran Grinch?

A Grinch nyaéta jalma anu teu resep Natal. Kecap Grinch teu aya dugi Dr. Seuss nyiptakeunana. Saprak harita, éta geus dipaké cara nu sarua salaku Scrooge dipaké, salaku jalma anu killjoy Natal.

Naon Harti Deeper tina Grinch?

Makna The Grinch nya éta harti Natal nu sabenerna nyaéta cinta. Urang kudu diajar teu ngahakiman batur tapi narima aranjeunna sarta babagi cinta urang kalawan bébas.

Gulir ke atas