Kumaha Ngagambar Manuk: 15 Proyék Ngagambar Gampang

Naha anjeun kantos hoyong diajar cara ngagambar manuk ? Saha anu henteu? Aranjeunna megah tur geulis. Tur aya kitu loba variasi. Anjeun tiasa ngagambar manuk anu béda unggal dinten, sareng masih peryogi sababaraha bulan kanggo béak tina rupa-rupa jinis.

Sagigireun kabagjaan nyiptakeun gambar anu saé, aya ogé kauntungan tambahan. pikeun jenis proyék seni nu tangtu ieu.

Eusinémbongkeun Mangpaat Ngagambar Manuk Tips pikeun Kumaha Ngagambar Manuk Supplies Anjeun Dibutuhkeun pikeun Kumaha Ngagambar Manuk Cara Ngawarnaan Manuk Ngagambar Léngkah-léngkah Gampang pikeun Kumaha Cara Ngagambar. Ngagambar Manuk Lengkah 1: Mimitian ku bunderan Lengkah 2: Tambahkeun garis melengkung Lengkah 3: Ngagambar pamatuk Lengkah 4: Tambahkeun panon sareng sababaraha bulu Lengkah 5: Tarik suku Lengkah 6: Pupus garis anu teu dipikabutuh Kumaha Ngagambar Manuk: 15 Proyék Ngagambar MUDAH 1. Manuk Cat Air 2. Variasi Manuk 3. Ngagambar Kolibri 4. Phoenix Flaming 5. Manuk Biru 6. Kumaha Ngagambar Kartun Manuk 7. Kumaha Ngagambar Manuk dina Cabang 8. Kumaha Ngagambar Manuk di kurungan 9. Kuntul 10. Kebat Manuk 11. Cara Ngagambar Manuk keur Budak 12. Angry Bird 13. Bangau Pasir 14. Cara Ngagambar Jangjang Manuk 15. Cara Ngagambar Manuk Nyanyi Kumaha Ngagambar Lengkah-demi-Lengkah Manuk Realistis Lengkah 1: Gambar bentuk awak manuk Lengkah 2: Tambahkeun bunderan pikeun sirah Lengkah 3: Tarik garis pikeun pamatuk manuk Lengkah 4: Tambahkeun garis pikeun buntut Lengkah 5: Sambungkeun garis sareng bunderan Lengkah 6: Tarik garis ti handap jangjang Lengkah 7:handap jangjang

Salajengna, tarik garis ka luhur ti handap jangjang, tetep dina pikiran yén "pinggel" manuk bakal dina posisi béda lamun jangjangna dilegaan atawa drooped.

Lengkah 7: Tambahkeun garis pikeun bulu buntut

Tambahkeun garis jejeg garis buntut Anjeun pikeun dipaké pikeun bulu buntut

Lengkah 8: Tarik garis suku

Tambahkeun dua garis di handap oval anu bakal ngabentuk suku manuk.

Lengkah 9: Tambahkeun bulu

Tambahkeun bulu kana wangun dasar manuk nu dijieun di luhur. Diajar manuk bisa mantuan Anjeun nangtukeun mana kudu aya bulu jeung mana kudu aya kulit manuk Anjeun.

Lengkah 10: Ngiuhan jeung warna manuk

Ngiuhan atawa tambahkeun warna numutkeun karesep.

Kumaha Ngagambar Manuk FAQ

Naha sesah diajar ngagambar manuk?

Ngagambar manuk bisa jadi hésé, sabab condong gerak pisan, sahingga leuwih nangtang pikeun niténan jeung ngayakeun réplikasi penampilan maranéhanana. Sanajan kitu, éta mungkin.

Masyarakat Audobon nyarankeun pikeun diajar gambar, gawé heula wangun basajan, sarta méakkeun loba waktu latihan. Lila-lila usaha anjeun bakal leuwih suksés.

Naon simbol manuk dina kasenian?

Numutkeun Museum Seni Jalanan, manuk ngalambangkeun sababaraha hal anu béda dina dunya seni. Gagasan manuk geus dipikawanoh pikeun seni kaasup kabebasan, bangsawan, kasuburan, jeungkawani.

Manuk oge boga harti budaya, jadi anu dianggap pertanda alus ku hiji kelompok bisa dianggap jahat ku batur.

Naha anjeun peryogi gambar manuk?

Ngabogaan gambar manuk bisa mawa kaluar atawa ngingetkeun anjeun moments spent di alam. Ngajarkeun diri anjeun atanapi murangkalih ngagambar manuk tiasa ngabantosan imajinasi, ngembangkeun atanapi ngasah kaahlian motorik halus, sareng ngajantenkeun anjeun janten jalma anu langkung réfléktif.

Nyiptakeun gambar tiasa langkung berharga tibatan ngan ukur gaduh hiji.

Kumaha Ngagambar Kacindekan Manuk

Aya seueur hal anu anjeun kedah terang nalika nuju diajar cara ngagambar manuk . Teu saeutik nu rék digambar manuk naon.

Aya manuk kartun jeung réalistis, aya dina kurung, aya dina dahan. Sababaraha kaputusan ieu bakal dumasar kana kaahlian sareng kamampuan anjeun. Atanapi, sahenteuna, kasabaran anjeun dina diajar kaahlian anyar.

Anjeun ogé kedah mutuskeun alat mana anu dianggo. Rekomendasi rupa-rupa ti kertas, nu unggal salah sahiji tutorial ieu daptar salaku sarat, nepi ka bongbolongan nu leuwih teu jelas, kawas teropong.

Disarankeun mawa kotak, boh pikeun kaméra pikeun moto manuk nu Anjeun keur pilari pikeun nyieun deui. engke atawa kertas nu bade Anjeun pake pikeun ngagambar eta onsite.

Tangtosna, ieu bakal jadi teu perlu lamun anjeun resep kartun atawa rupa-rupa kaulinan vidéo. Tapi euweuh urusan naon jenis manuk rékdraw, mudah-mudahan, artikel ieu masihan anjeun sababaraha tip sareng trik pikeun ngabantosan prosés sareng sababaraha kasempetan pikeun ngalatih kaahlian anjeun.

Hiji hal anu leres dina sadaya tutorial, tugas, tip, sareng kasempetan latihan. Sanaos kamampuan seniman béda-béda, sadayana tiasa diajar ngagambar manuk upami aranjeunna daék ngémutan waktos sareng usaha.

Tambahkeun garis pikeun bulu buntut Lengkah 8: Tarik garis suku Lengkah 9: Tambahkeun bulu Lengkah 10: Ngiuhan jeung warna manuk Kumaha Ngagambar Manuk FAQ Naha hésé pikeun neuleuman kumaha carana ngagambar manuk? Naon simbol manuk dina seni? Naha anjeun peryogi gambar manuk? Kumaha Ngagambar Kacindekan Manuk

Mangpaat Ngagambar Manuk

Nalika mimiti diajar ngagambar manuk, aya seueur anu kedah dipiharep - mutuskeun jinis sareng warna manuk, pikeun hiji, sareng terangkeun. kumaha pangalusna pikeun moto subjek anjeun.

Naha aranjeunna kartun? Ka luar di alam liar? Di toko piaraan anjeun atanapi ruang tamu? Naha anjeun peryogi screenshot atanapi poto? Mémori anu saé atanapi tempat anu saé pikeun calik nalika anjeun ngagambar tina kahirupan?

Tapi seueur mangpaat pikeun nyandak kaahlian ieu ogé. Ieu sababaraha ganjaran anu penting pikeun nambihan kaahlian ieu kana kahirupan anjeun.

  • Ngamajukeun rélaxasi ku nyababkeun anjeun ngalambatkeun sareng merhatikeun alam
  • Ngabantosan anjeun diajar janten langkung sabar. Anjeun diajar detil sareng diajar ngasah karajinan anjeun (Malah tiasa ngabantosan anjeun langkung kasabaran dina daérah kahirupan anjeun)
  • Nyadiakeun kasempetan pikeun muhasabah diri
  • Ngajantenkeun anjeun langkung nengetan, boh ka detil sacara umum boh ka kaéndahan jeung kaajaiban alam di sabudeureun anjeun
  • Anjeun tiasa ngajual karya seni anjeun atanapi dianggo pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan spésiés anu kaancam. Atawa meureun duanana
  • Ngamungkinkeun anjeun nyambung ka batur anu ogé pencinta alam,jeung sugan leuwih seniman alam

Tips Cara Ngagambar Manuk

Ayeuna anjeun terang mangpaat ngagambar manuk, ieu sababaraha tips pikeun suksés dina tugas.

  • Disarankeun nyiapkeun ide aslina anjeun dina salembar kertas anu misah tina proyék anjeun parantos réngsé. Ku cara éta, anjeun tiasa nganjang deui ka hareup tanpa kedah ngamimitian deui.
  • Paké wangun basajan dasar pikeun sketsa awal anjeun. Ieu kalebet bunderan, kuadrat, segitiga, sareng kolom.
  • Fokus dina panon bakal mawa tingkat realisme kana gambar anjeun anu teu aya anu sanés. Ngagunakeun pensil teknis, anjeun malah bisa nyieun cerminan wewengkon sabudeureun manuk dina panon.
  • Sketsa enteng awak, lajeng nambahkeun shading ku keletik jeung tanda hash.
  • Tambahkeun kelir dina strategis. lokasina wungkul, tinimbang ngawarnaan dina wangun lengkep manuk.

Perlengkapan Nu Dibutuhkeun pikeun Cara Ngagambar Manuk

Naha anjeun milarian ahli gambar alam? Audobon Society nyadiakeun daptar komprehensif ngeunaan parabot naon nu peryogi pikeun ngamimitian ngagambar manuk.

Hal kahiji aranjeunna nyarankeun nyaeta kantong taktak lightweight. Kusabab anjeun sigana bakal ngagambar tina kahirupan, kantong anjeun kedah gampang dibawa. Éta ogé kedah gampang dimanipulasi, naha éta kantong taktak langkung saé tibatan ransel. Hal anu terakhir anu anjeun hoyong laksanakeun nyaéta nyingsieunan subjek anjeun nalika milarian anjeunsuplai.

Anjeun oge peryogi sketsa. Audobon nyarankeun ngahindarkeun vérsi spiral-bound sabab patlot bisa ngolesan nalika kacana digosok.

Salajengna, anjeun peryogi patlot anjeun. Pensil biru non-poto penting, tapi sakabeh kotak warna henteu. Bawa ngan ukur warna anu anjeun paling dipikaresep - "prosés beureum," "biru leres," "konéng kenari," sareng sakeupeul coklat bécék, kulawu, sareng héjo. Taliti babarengan jeung simpen dina kotak, ngarah tipsna teu pegat nalika anjeun porting.

Teropong teu diperlukeun, tapi eta disarankeun pisan pikeun neuleuman rinci ngeunaan manuk nu Anjeun hoyongkeun. diajar jeung ngagambar.

Hiji hal anu leungit dina daptar Audobon nyaéta pamupus. Umumna disarankeun pisan pikeun mawa pamupus kneaded, pamupus Tombow Monozero, sareng pamupus Staedtler Mars anu tiasa ditarik.

Lampu tugas lipat anu ditenagai batre pikeun ngagambar sketsa engke ti nu direncanakeun oge disarankeun.

Cara Ngawarnaan Ngagambar Manuk

Anjeun geus ngarangkep suplai, diajar manuk rék ngagambar, sarta dimimitian dina tugas anjeun nyieun wangun dasar nu bisa ngahurungkeun kana manuk kalawan sababaraha waktu jeung usaha. Tapi kumaha upami bulu-bulu éta?

Sareng warna, tékstur, sareng variasi anu béda-béda anu aya dina ngagambar naon waé anu alami, anjeun kedah ngartos kumaha ngiuhan manuk anu anjeun gambarkeun.

  • Hatching - Nyieun garis ipis anu ngajalankeun jejeg hijisejen
  • Tumpang tindih jeung Layering - Nempatkeun item nu leuwih leutik di tukang jeung nu leuwih badag dina foreground bakal ngantebkeun penampilan jero dina gambar anjeun; dina kasus manuk, ieu bisa dipigawé kalayan bulu
  • Cross-Hatching - Sarupa jeung hatching, tapi garis dieu cross di sudut
  • Chiaroscuro - Téhnik munggaran dimekarkeun dina lukisan nu geus diadaptasi pikeun dianggo dina médium séjén anu ngalibatkeun netepkeun delineasi anu jelas antara rohangan terang sareng poék dina karya seni anjeun
  • Tingkat Saturasi - Ieu sapertos kieu: bagian anu langkung poék tina karya anjeun bakal katingali langkung padet, nambihan jero. jeung tékstur
  • Kelir Tiis vs Haneut - Warna poék jeung haneut katémbong deukeut panon ti nu torek jeung cooler; Upami anjeun nganggo pensil warna, anjeun tiasa nambihan shading sareng jero ku cara ieu

Léngkah-léngkah Gampang Ngagambar Manuk

Upami anjeun hoyong nyiptakeun manuk tradisional anu sederhana, anjeun bisa ngalakukeunana dina ngan sababaraha léngkah.

Lengkah 1: Mimitian ku bunderan

Tarik bunderan leutik di katuhu luhur kaca jeung nu leuwih gede dina tengah.

Lengkah 2: Tambahkeun garis melengkung

Tarik garis melengkung nyambungkeun dua bunderan pikeun ngabentuk beuheung manuk. Tarik dua deui manjang ti bunderan handap pikeun nyieun buntut.

Lengkah 3: Tarik pamatuk

Gambarkeun segitiga ipis panjang ti handap bunderan luhur. , sarta misaheta ku garis nyieun pamatuk manuk.

Lengkah 4: Tambahkeun panon jeung sababaraha bulu

Tambahkeun hiji panon kana bunderan luhur sarta sababaraha bulu ka handap. hiji. Sababaraha coretan saderhana tiasa janten bulu upami anjeun masih diajar sareng ngasah kaahlian anjeun.

Lengkah 5: Tarik suku

Tarik dua garis panjang ti bunderan handap. anu bakal ngabentuk suku.

Lengkah 6: Pupus garis anu teu dipikabutuh

Pupus garis anu anjeun teu butuh deui tina bunderan aslina. Upami anjeun sieun ngahapus garis anu anjeun hoyong jaga, anjeun tiasa ngalacak anu permanén nganggo pulpén sateuacan mupus

Kumaha Ngagambar Manuk: 15 Proyék Ngagambar Gampang

1. Watercolor Birds

Deep Space Sparkle gaduh proyék anu saé pikeun budak sakola tengah anjeun. Dituntunkeun léngkah-léngkahna cara ngagambar manuk terus ditambahan cat cai.

2. Variasi Manuk

KidsArtNCraft gaduh sababaraha proyék ngagambar pikeun murangkalih anu hoyong diajar ngagambar manuk. Aya manuk tibalik, merak, hayam bikang, jeung endogna, manuk jeung serangga, jeung gagak, ditarik kabeh dina hiji stroke tunggal.

3. Drawing Hummingbird

I heart crafty things has a project that walks you step-by-step through drawing a hummingbird, salah sahiji sato anu paling megah di alam. Ieu ngan sapuluh léngkah basajan, kaasup nambahkeun kelir dina tungtungna.

4. The FlamingPhoenix

Upami anjeun milari anu rumit, Drawing for All gaduh tutorial anu bakal ngajarkeun anjeun cara ngagambar Phoenix, manuk mitos anu muncul abong-abong bakal dilahirkeun deui.

5. The Bluebird

Hello Artsy gaduh tutorial ngagambar bluebird super basajan pikeun murid kelas anu ngan genep léngkah basajan.

6. Kumaha Ngagambar Kartun Manuk

Hoyong anu rada kirang realistis sareng langkung pikaresepeun? Coba gambar manuk kartun ieu ti Easy Drawing Guides.

7. Kumaha Ngagambar Manuk dina Cabang

Vérsi anu kurang réalistis tina Tutorial Ngagambar 101 ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan alam kana gambar manuk anjeun.

8. Cara Ngagambar Manuk dina Kandang

Ieu manuk lain anu teu réalistis, tapi di luar lingkungan alamna. Anjeun tiasa ngaréngsékeun proyék ieu tina Drawing How Tos ngan ku tujuh léngkah basajan.

9. A Heron

Ieu bagian tina séri Smart Kids 123 anu ngarajin manuk ngan ukur nganggo garis lempeng, ngajantenkeun proyék gampang pikeun seniman anu paling henteu terampil. Tuh. Ieu tiasa waé pikeun ngamimitian upami anjeun teu acan kantos ngagambar manuk.

10. Kebat Manuk

Situs Abdi 42 ngagaduhan seueur manuk pikeun anjeun cobaan - bebek, hayam, angsa, manuk onta, sareng seueur deui.

11. Kumaha Ngagambar Manuk pikeunBarudak

Kumaha-cara ngagambar ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun seniman pangleutikna anjeun. First Cry Parenting nungtun anjeun sareng murangkalih ngalangkungan lima léngkah anu gampang anu anjeun peryogikeun pikeun ngarengsekeun gambar manuk ieu, warna, sareng sadayana.

12. Hiji Angry Bird

Kumaha-kumaha ieu kanggo sadayana anjeun anu resep kaulinan vidéo di luar dinya. Upami anjeun milarian cara pikeun niron Angry Bird karesep anjeun, tutorial ti Coloring Cool ieu bakal ngajarkeun anjeun naon anu anjeun kedah laksanakeun.

13. A Sandhill Crane

Video Art for Kids Hub bakal ngajarkeun anjeun sagala léngkah anu anjeun kedah terang pikeun ngalengkepan bango pasir anu éndah sareng réalistis. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta Sharpie, patlot, pamupus, spidol, sareng patlot warna.

14. Kumaha Ngagambar Jangjang Manuk

Upami anjeun parantos gaduh gagang manuk sareng anjeun ngan ukur nyobian ngasah kaahlian anjeun, tutorial Drago Art ieu bakal ngabantosan. anjeun ngasah kaahlian anjeun ku fokus kana spésifik jangjang manuk anu lengkep.

Panginten anjeun malah parantos nyobian sababaraha saran di luhur sareng hoyong ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun nyiptakeun detil.

15. Kumaha Ngagambar Manuk Nyanyi

Pilihan ieu paling realistis tina kebat. Anjeun pasti hoyong nyobian sababaraha pilihan anu sanés di luhur upami anjeun pemula dina ngagambar manuk sabab éta ogé anu paling rinci sareng rumit.

Desain Tuts Plus bakal nungtun anjeun ngalangkungan salapan léngkah.ngagambar manuk nyanyi ieu dina dahan jeung 11 séjén pikeun ngawarnaan jeung ngiuhan eta jadi kasampak kawas éta dicabut tina dahan luar jandela anjeun sarta henteu ditarik dina hiji ku anjeun.

Kumaha Ngagambar Lengkah Manuk Realistis -by-Step

Upami anjeun milarian naséhat ngeunaan cara ngagambar manuk anu réalistis, panginten moal aya anu langkung sanggup nyayogikeunana tibatan John Muir, anu dikenal ku karya seni alamna.

Ku nuturkeun léngkah-léngkah saderhana di handap ieu, anjeun ogé tiasa waé hiji dinten janten dikenal ku gambar-gambar alam anjeun anu éndah sareng réalistis.

Lengkah 1: Gambar bentuk awak manuk

Mimitian kalayan garis anu nuduhkeun dedeg manuk. Tambahkeun oval sabudeureun garis ieu pikeun ngabentuk wangun awak.

Lengkah 2: Tambahkeun bunderan pikeun sirah

Tambahkeun bunderan di luhureun garis aslina anjeun nu bakal ngawula ka salaku lulugu. Éta tiasa ngabantosan pikeun labél awak manuk anjeun sapertos jam sareng posisi bunderan/sirahna antara 10 sareng 12.

Ieu bakal ngabantosan dimensi anjeun leres ti mimiti kusabab sesah ngarobih upami detailna ditambah.

Lengkah 3: Tarik garis pikeun pamatuk manuk

Tambahkeun garis di tengah bunderan anjeun pikeun pamatuk.

Lengkah 4: Tambahkeun garis pikeun buntut

Tambahkeun garis ti puseur luhur oval pikeun buntut.

Lengkah 5: Sambungkeun garis jeung bunderan

Tambahkeun lamping jeung sudut, nyambungkeun garis jeung bunderan.

Lengkah 6: Tarik garis ti

Gulir ke atas