Kumaha Ngagambar Ornamén Natal: 10 Proyék Ngagambar Gampang

Belajar cara ngagambar ornamén Natal mangrupikeun kagiatan liburan anu saé. Aya seueur jinis ornamén Natal, tapi diajar naon anu digolongkeun kana hiji mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian.

Eusinunjukkeun Naon Anu Éta Ornamén Natal? Jinis-jinis Ornamén Natal Pikeun Ngagambar Kumaha Ngagambar Ornamén Natal: 10 Proyék Ngagambar Gampang 1. Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Imut 2. Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Tradisional 3. Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Realistis 4. Kumaha Ngagambar Unik Bola Natal 5. Kumaha Ngagambar Ornamén Malaikat Natal 6. Kumaha Ngagambar Topper Bintang Natal 7. Kumaha Ngagambar Ornamén Lonceng Natal 8. Kumaha Ngagambar Ornamen Snowglobe 9. Kumaha Ngagambar Ornamén Candy Cane 10. Kumaha Ngagambar Ngagambar Ornamén Gingerbread Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Lengkah-demi-Lengkah Supplies Lengkah 1: Ngagambar Bunderan Lengkah 2: Ngagambar Topper Lengkah 3: Tambahkeun Hook Lengkah 4: Tambahkeun Caang Lengkah 5: Tambahkeun Latar (Opsional) Lengkah 6: Tip Warna Pikeun Ngagambar Ornamén Natal FAQ Dimana Ornamén Natal Asalna? Naon Anu Dilambangkeun Ornamén?

Naon Dupi Hiasan Natal?

Ragam hias Natal mangrupikeun hiasan tunggal anu anjeun tambahkeun kana tangkal Natal. Ornamén Natal munggaran nyaéta buah, kacang, sareng lilin. Kiwari, pilihan ampir euweuh watesna, kalawan baubles, béntang, jeung malaikat anu cukup populér.

Jenis Ornamén Natal Pikeun Ngagambar

  • Baubles/bal – ieu téh ornamén Natal klasik.
  • Béntang – béntang-béntang naék dina luhureun tangkal atawa dahan.
  • Malaikat – malaikat téh tangkal tangkal anu biasa, tapi mindeng ngahias dahanna pikeun panyalindungan.
  • Santa/Reindeer/Elves – ornamén sekuler. mangrupakeun tambahan umum tur pikaresepeun pikeun tangkal mana wae.
  • Lonceng – Lonceng Natal jeung jingle nambahan aspék indrawi séjén pikeun gambar Natal.
  • Keepsake – Ornamén kenang-kenangan sok ditémakeun kana olah raga, acara, jeung cocooan karesepna.
  • Handmade – ornamén handmade, saperti tapak dina taneuh liat, mangrupa cara sangkan tangkalna jadi pribadi.
  • Non-tradisional – ornamén non-tradisional kaasup barang-barang anu teu biasa ditempatkeun ku jalma dina tangkal.
  • Snowglobe - snowglobes sampurna lamun éta plastik. jeung énténg.
  • Salju/Icicles – kepingan salju herang jeung es nambahan sentuhan magis kana tangkal naon waé.

Cara Ngagambar Ornamén Natal: 10 Ngagambar Gampang Proyék

1. Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Imut

Ornamén Natal Imut tiasa gaduh raray pikeun nambihan karesepna. Draw So Cute gaduh tutorial anu saé ngeunaan cara ngagambar hiasan nganggo raray.

2. Cara Ngagambar Ornamén Natal Tradisional

Ragam hias kaca tradisional sumping dina sagala wangun jeung ukuran. Diajar ngagambar aranjeunna kalayan AmandaRachLee.

3. Kumaha Ngagambar aOrnamén Natal Realistis

Bola Natal klasik katingalina endah lamun digambar sacara réalistis. Diajar ngagambar éta kalayan Tip-Tips Seni Halus.

4. Kumaha Ngagambar Bola Natal Unik

Ornamén Natal anu unik bakal masihan gambar anjeun langkung seueur. Draw So Cute nunjukkeun anjeun cara ngagambar hiasan kulawarga anu unik.

5. Kumaha Ngagambar Ornamen Malaikat Natal

Malaikat dianggo salaku toppers tangkal atawa ornamén nu ngagantung dina tangkal. Zooshii gaduh tutorial anu saé ngeunaan cara ngagambar anu cocog pikeun boh.

6. Kumaha Ngagambar Topper Bintang Natal

Toppers tangkal béntang umumna sarta mindeng digambar dina gambar tangkal Christmas. Diajar ngagambar hiji jeung Sherry Drawings.

7. Cara Ngagambar Ornamen Lonceng Natal

Lonceng Natal béda jeung lonceng jingle. Anjeun tiasa ngagambar bel Natal pikeun ngagambar Natal anjeun nganggo Draw So Cute.

8. Kumaha Ngagambar Ornamén Snowglobe

Orméntasi Snowglobe éndah pisan. nalika aranjeunna palastik sareng kosong. Art for Kids Hub gaduh tutorial anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngagambar.

9. Cara Ngagambar Ornamen Candy Candy

Candy canes ngadamel ornamén anu saé. ngeunah oge. Ngagambar hiji kalawan Art for Kids Hub, dimana maranéhna nambahkeun busur.

10. Kumaha Ngagambar Ornamén Gingerbread

Gingerbread lalaki kasampak hébat dina Natal tangkal. Tarik hiji sareng Draw SoImut, teras ngadamel sababaraha dina kahirupan nyata pikeun jajan.

Kumaha Ngagambar Ornamén Natal Lengkah-demi-Lengkah

Perlengkapan

  • Kertas
  • Penanda

Lengkah 1: Ngagambar Bunderan

Ngagambar bunderan anu bakal jadi mayoritas ornamén. Pastikeun anjeun ninggalkeun rohangan tambahan upami anjeun ngagambar langkung ti hiji.

Lengkah 2: Tarik Topper

Tarik puncak hiasan anu bakal dipasang ku hook. Tambahkeun handap scalloped pikeun nambahkeun rasa.

Lengkah 3: Tambahkeun Hook a

Tambahkeun hook nu ngidinan Anjeun pikeun ngagantelkeun ornamén kana tangkal. Éta kudu ipis jeung fléksibel.

Lengkah 4: Nambahkeun Caang

Tambahkeun caang ku cara mutuskeun ti mana asalna cahaya jeung tambahkeunana sasuai. Coba ulah stress ngeunaan arah nalika nyieun seni spidol.

Lengkah 5: Tambahkeun Latar (Opsional)

Tambahkeun tangkal di tukang atawa cabang gigireun jandela. Ieu bakal nambihan pisan kana gambar sareng masihan kahaneutan.

Lengkah 6: Warna

Warna gambar ayeuna. Ornamén tiasa warna naon waé, tapi beureum tradisional. Punten tambahkeun pola ayeuna ogé.

Tip Pikeun Ngagambar Ornamén Natal

  • Jieun sorangan – jieun gambar naon waé ku cara ngagambar barang-barang anjeun. , sapertos ornamén karesep anjeun.
  • Tambihkeun kana tangkal – tangkal di tukang bakal nyieun ornamén anjeun pop.
  • Tambahkeun glitter – glitter ngajadikeun sakabéh gambar Natal hadé.
  • Tulisngaran atawa ucapan anjeun – nulis ngaran anjeun atawa Merry Christmas bakal nambahan detil husus ka gambar anjeun.

FAQ

Dimana Asalna Ornamén Natal?

Ornamén Natal asalna di Jerman , babarengan jeung tangkal Natal. Ornamén anu munggaran dipasarkeun nyaéta ku Hans Greiner dina taun 1800-an.

Naon Anu Dilambangkeun Ornamén?

Unggal jenis ornamén ngalambangkeun hal anu béda . Tapi sacara tradisional, éta mangrupikeun cara pikeun ngahormatan kalahiran sareng panyalindungan kulawarga Kristus.

Gulir ke atas