Kumaha Ngagambar Santa Claus - 7 Léngkah Ngagambar Gampang

Usum Natal geus deukeut! Moal lami deui bakal waktos ngahias bumi anjeun kalayan sagala hal Natal, sapertos tangkal, lampu, sareng bahkan reindeer kembung di buruan anjeun. Tapi tangtosna, tanda Natal anu paling kasohor teu aya lian ti riang Sint Nicholas heubeul nyalira .

Sareng nalika anjeun hayang pisan nangkeup sumanget Natal, bisa jadi senang pikeun neuleuman kumaha carana ngagambar anjeunna. Upami anjeun sanés seniman anu berpengalaman, tong hariwang, sabab di handap ieu mangrupikeun sapuluh léngkah gampang anu tiasa diturutan ku saha waé pikeun diajar ngagambar Santa Claus.

Eusiacara Jadi grab salembar kertas, patlot, jeung diajar ngagambar Santa Claus: Santa Claus ngagambar – 7 Léngkah Gampang 1. Mimitian Jeung Awak 2. Méré Santa hiji raray 3. Tambahkeun Topi jeung Sababaraha Baju 4. Tarik leungeun jeung leungeun Santa sacara 5. Asesoris keur Santa Claus 6. Ngagambar Santa Claus Suku 7. Warna Anjeunna di!

Jadi cokot salembar kertas, pensil, jeung diajar ngagambar Santa Claus:

  1. Awak
  2. Raray Santa
  3. Topi jeung Baju
  4. Leungeun
  5. Asesoris
  6. Ngagambar Suku Santa Claus
  7. Kumaha ngawarnaan Santa Claus

Gambar Santa Claus - 7 Léngkah Gampang

1. Mimitian Ku Awak

Diajar ngagambar Santa Claus gampang! Santa téh buleud sasama jolly, jadi mimitian ku ngagambar anjeunna bunderan badag pikeun awakna. Teras anjeun badé ngadamel bunderan anu langkung alit pikeun sirahna - éta pangsaénamun rada tumpang tindih. Sarta ulah salempang ngeunaan garis intersecting, éta bisa dihapus atawa diwarnaan leuwih engké!

2. Pasihan Santa a raray

Naha anjeun heran euy kumaha ngagambar raray Santa Claus? Nya, pasti Santa moal tiasa janten sasama riang tanpa panon sareng janggotna! Tambahkeun ieu kana bunderan leutik ngan luhureun jeung handap garis dijieunna tina awak. Anjeun bakal hoyong nempatkeun bunderan sabudeureun ieu ogé. Teu kasampak lengkep, tapi teu salempang salaku raray Santa Claus bakal revisited dina lengkah saterusna. Tapi saencan Anjeun neruskeun, cokot sakeudeung jeung tarik dua garis panjang dina awak Santa pikeun nyieun sabuk-Na.

3. Tambahkeun Topi jeung Sababaraha Baju

Ieu rada tiis di Kutub Kalér, jadi Santa pasti bakal merlukeun sababaraha baju! Mimitian ku ngadatangan deui bunderan anu langkung alit sareng ngagambar segitiga lopsided pikeun topi. Tambihkeun bunderan caket tungtung pikeun nyiptakeun tampilan tandatangan Santa. Nalika anjeun di dieu, tambahkeun bunderan anu langkung alit kana bunderan panon pikeun murid, sareng pasihan sungut Santa handapeun kumisna.

Salajengna, angkat deui ka bagian tengahna sareng tarik dua garis ka handap tengah anu melengkung. ka sisi. Lajeng tarik dua garis deui datang ti tempat dimana dua garis Anjeun saméméhna, sarta sabuk Santa urang, motong. Ieu bakal ngabentuk lapels tina jas Santa urang.

4. Gambar Leungeun jeung Leungeun Santa urang

Tangtu, éta rada hese mawa tas na.nganteurkeun Toys ka barudak sakuliah dunya tanpa leungeun jeung leungeun! Janten anjeun badé ngagambar éta ayeuna. Inget, éta rada tiis di Kutub Kalér, jadi Santa meureun bakal ngagem sababaraha mittens nice!

5. Asesoris keur Santa Claus

Saméméh anjeun indit leuwih jauh, hal anu penting yén gambar Santa Claus anjeun boga asesoris ditangtoskeun! Anggo alun-alun dina alun-alun pikeun ngaitkeun sabuk dimana sadaya garis dina awak Santa bersilangan. Lajeng tarik deui satengah bunderan nyambungkeun awak Santa pikeun kantong cocooan na!

6. Gambar Santa Claus Suku

Dina titik ieu gambar Santa Claus anjeun ampir lengkep-iwal Santa perlu sababaraha suku mawa anjeunna sakuliah dunya. Pastikeun pikeun ngagambar ieu di handapeun bunderan, nambahkeun sapatu dina tungtung pikeun ngajaga suku Santa urang nice jeung haneut.

7. Warna Anjeunna di!

Dina ieu gambar Santa Claus anjeun geus réngsé! Anjeun ngan bakal butuh sababaraha spidol, crayons, atawa pencils warna pikeun warna anjeunna di. Tong hilap anjeun tiasa balik sarta mupus sagala garis tumpang tindih anjeun bisa jadi kudu di wewengkon raray atanapi sabuk ngaitkeun!

Ayeuna mundur saléngkah sareng tingali sabaraha jauh anjeun parantos sumping. Tétéla diajar ngagambar Santa Claus henteu sesah sapertos anu anjeun bayangkeun! Tingali usum liburan, sabab anjeun nembé diajar cara ngagambar Santa Claus kalayan gampang iraha waé anjeun peryogi. Tapi upami anjeun hilap sababaraha léngkah,Tong sieun ngarujuk gambar di handap ieu anu ngagaduhan sadaya léngkah anu diperyogikeun pikeun ngagambar Santa Claus gampang. Wilujeng lebaran!

Gulir ke atas