Naon anu Kajadian di Clown Motel di Nevada?

Motel Badut di Tonopah, Nevada, siga kieu: motel kuno anu pinuh ku hiasan badut. Keur sabagéan ageung jalma, saré deukeut memorabilia badut ngan bakal ngabalukarkeun nightmares, tapi loba peminat horor neangan kaluar motel ieu. Jalma-jalma anu resep kana gedong-gedong sajarah anu pikasieuneun henteu ngan ukur katarik kana hiasan anu pikasieuneun, tapi aranjeunna ogé kataji ku carita-carita hantu anu aya di motel ieu.

Jadi, naon anu lumangsung di Clown Motel Nevada? Beneran angker? Tulisan ieu bakal nyertakeun sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan cicing di akomodasi anu teu biasa ieu.

Eusinunjukkeun What is the Clown Motel? The Badut Motel Sajarah Naon Leres Kajadian di Badut Motel? Kamar 108 Kamar 111 Kamar 210 Kamar 214 Naha Badut Motel Angker? Patarosan anu Sering Ditanya Dimana Badut Motel? Sabaraha Biaya Tetep di Clown Motel? Naha Pets Diidinan di Clown Motel? Naon anu kudu dilakukeun di Tonopah, Nevada? Sabaraha Jauh Badut Motel ti Las Vegas? Nganjang ka Clown Motel!

Naon Badut Motel?

Wikimedia

The World Famous Clown Motel reueus nyebat dirina "Motel Paling Scariest di Amérika," anu leres pikeun sababaraha alesan. Tempatna di gigireun Makam Tonopah Old bersejarah, dimana seueur pagawé tambang anu maot dina Tragis Belmont Mine Fire di 1911 dikubur. Ku kituna, loba jalma nu percaya hantu ti kuburan ngahantu motel.

Tapi, motel.cukup creepy sanajan tanpa carita hantu. Cai mibanda koleksi swasta pangbadagna inohong badut jeung memorabilia, nu datang bisa nempo tanpa booking kamar. Téma badut ngalegaan sapanjang sakabéh motel, teu ngan lobi. Ku kituna, unggal kamar boga hiasan sorangan-téma badut, loba nu dirancang jadi spooky.

Motel badut Nevada boga 31 kamar, nu rutin dipesen nepi. Tiap kamar boga dua nepi ka tilu karya seni custom di jero nampilkeun badut. Sababaraha kamar kasohor kusabab tragedi anu kajantenan di jerona, sareng anu gaduhna henteu sieun ngabagi sajarah éta.

Sajarah Clown Motel

Leona sareng Leroy David ngawangun motel ieu. deui 1985. Aranjeunna ngawangun motel keur ngahargaan ka bapana, Clarence David, anu kagungan koleksi impressive tina 150 badut nalika anjeunna maot. Clarence ogé dikurebkeun di Makam Tonopah Old. Anak-anakna hayang ngawangun motel di gigireun kuburan minangka cara pikeun mintonkeun koleksi bapana sarta ngawangun kana eta.

Sanaos sieun teu niat awal nalika motel diwangun, éta gancang meunang reputasi salaku jadi tujuan angker. Hotél badut ieu dijual sababaraha kali, tapi unggal nu boga mertahankeun téma unik motel.

Sapanjang taun, lokasi ieu ogé geus jadi set populér pikeun film jeung acara. Penampilan anu paling populér nyaéta Ghost Adventures dina Saluran Perjalanan,nu némbongkeun Zak Bagan nyanghareupan sieun badut ku cicing di motel sapeuting. Sanajan kitu, dina mangsa na, anjeunna nyanghareupan kagiatan paranormal. Sababaraha pilem anu dicandak di tempat ieu kalebet The Clown Motel: Spirits Arise sareng Huluween: Return of the Killer Binge .

Naon Leresna Kajadian di Clown Motel?

Wikimedia

Sanaos sababaraha kamar gaduh hiasan badut minimal, aya sababaraha kamar kasohor anu gaduh sajarah maot sareng tragedi. Gantina nyumputkeun carita, juragan nangkeup lajeng ku nempatkeun up hiasan spookier jeung iklan kamar dina ramatloka maranéhanana.

Room 108

Room 108 nyaeta kamar paling notorious. di motel badut. Hiji lalaki manula anu rutin digawé di counter hareup Clown Motel urang mutuskeun pikeun méakkeun peuting di salah sahiji kamar. Anjeunna teu raos séhat salami anjeunna tetep, tapi nalika anjeunna nyauran meja hareup, batur-baturna henteu ngawaler. Janten, lalaki éta nyauran adina pikeun pitulung, sareng anjeunna nelepon 911 pikeun anjeunna. Acan, éta telat. Lalaki éta maot dina jalan ka rumah sakit.

Nalika pagawé meja hareup ditaroskeun ngeunaan kaayaan éta, aranjeunna ngaku yén telepon méja payun henteu kantos hurung. Cukup yakin, cuplikan panjagaan nunjukkeun yén telepon henteu kantos hurung, saolah-olah aya anu ngahalangan korban nyauran pitulung. Kamar geus saprak geus dihias sanggeus film IT , saolah-olah ngagambarkeun penampakan mischievous nukacau ku saluran telepon peuting éta.

Room 111

Saurang lalaki gering terminal sakali cicing di kamar ieu nyaho manehna ngan boga sababaraha poé ditinggalkeun pikeun hirup. Lalaki éta hoyong maot tanpa janten beban pikeun kulawargana. Janten, unggal wengi, anjeunna saré ngarep-ngarep moal hudang isukna. Tapi, manéhna terus hudang deui. Anjeunna ngaku yén unggal isuk, anjeunna ningali sosok bayangan di kamarna, sareng anjeunna menta hantu pikeun nyabut nyawana. Nalika euweuh kajadian, anjeunna engké némbak dirina di tempat parkir sanggeus beuki frustasi.

Ruang ieu ayeuna dumasar kana film horor The Exorcist , sarta loba tamu geus ngobrol ngeunaan ningali inohong hantu. di kamar siga anu dicaritakeun ku nu keur sakaratul maut.

Kamar 210

Dina Kamar 210, aya saurang lalaki eureun peuting sanggeus ngalaman nyeri tonggong anu kacida. Anjeunna ngalaman nyeri sareng mareuman sapanjang hirupna, tapi anjeunna henteu kantos ngagaduhan diagnosis anu leres. Sabada hudang isuk-isuk, manéhna ngarasa leuwih nyaman batan nu geus lila. Anjeunna yakin arwah kamar geus cageur nyeri deui, jadi manehna cicing di motel ti moment on. Anjeunna henteu kantos ngalaman nyeri tonggong anu parah saatos éta, tapi anjeunna maot di kamar genep taun saatosna.

Ruang ieu ayeuna bertema saatos film Lebaran . Sanajan kitu, sanajan decor spooky, loba tamu ni'mat kamar ieu sabab carita arwahpositip.

Room 214

Melvin Dummar, hiji associate of billionaire Howard Hughes, cicing di rohangan ieu salila kira tilu taun. Jalma-jalma percaya yén jurig di kamar éta resep ka Dummar sareng ancur nalika anjeunna angkat. Nu datang ngaku yen hantu mindeng balik néangan sobat na, sarta lamun manehna teu manggihan manehna, anjeunna bakal maén trik on sémah, kayaning flickering lampu, ngabalukarkeun mess, sarta maok barang. Kamar ieu ayeuna gaduh tema Jumaah 13 .

Naha Badut Motel Angker?

Wikimedia

Dina situs wéb Clown Motel, aranjeunna ngalebetkeun bantahan anu nyatakeun yén seueur jalma anu ngalaman fenomena anu teu dijelaskeun salami aranjeunna tetep, janten kamungkinan yén pendirian ieu angker. Usahana ogé nyatakeun yén aranjeunna henteu nanggungjawaban kanggo karusakan atanapi marabahaya anu tiasa ditimbulkeun ku mahluk paranormal.

Aya seueur laporan ngeunaan panempoan hantu di motel, khususna di opat kamar anu disebatkeun di luhur. Sababaraha pangalaman kaasup knocks on panto na footsteps lamun euweuh hiji aya bari batur geus ngadéngé sora jeung nempo inohong shadowy di kamar maranéhanana atawa di kuburan. Sababaraha tamu malah geus katempo inohong badut di lobi pindah bari sababaraha geus ngaku ningali sosok badut muncul di kamar maranéhna lajeng ngaleungit.

The Haunted Badut Motel senang hayu sémah ngajajah harta di peuting jeung ngarekam pangalaman maranéhanana. Aya seueur YouTubevideo némbongkeun tetep sémah, tapi sababaraha di antarana anu tulang-chilling pikeun lalajo. Upami anjeun ngalaman hal anu teu biasa, anu gaduh ajak anjeun pikeun ngabagi pangalaman sareng email bisnis.

Patarosan anu Sering Ditanya

Naha anjeun badé nganjang ka Clown Motel di Nevada? Ieu sababaraha hal anu anjeun kedah terang.

Dimana motel Badut?

Alamat Clown Motel 521 N. Main Street, Tonopah NV, 89049 . Tempatna pas di gigireun Makam Tonopah Old.

Sabaraha Biaya Nginep di Clown Motel?

Harté hotél ieu $85 nepi ka $135 per peuting . Kamar-kamar bertema anu gaduh sajarah di tukangeunana biasana langkung mahal tibatan kamar umum.

Naha Pets Diidinan di Clown Motel?

Leres, kamar anu dipilih di Clown Motel ramah-piaraan . Dua piaraan diidinan di kamar tanpa biaya tambahan, tapi piaraan katilu tambahan $ 20. Gagal ngabersihkeun piaraan anjeun ogé tiasa nyababkeun biaya tambahan.

Naon Anu Dilaksanakeun di Tonopah, Nevada?

Tonopah sanes wewengkon anu pinuh ku aksi, tapi aya seueur atraksi unik sareng tempat bersejarah caket Clown Motel sareng Makam Tonopah Old. Ieu sababaraha kagiatan pikeun dipariksa:

  • Ghost Walks
  • Tonopah Brewing Company
  • Tonopah Historic Mining Tours
  • Central Nevada Museum
  • MispaClub
  • Hikimg
  • Stargazing

Sabaraha Jauhna Clown Motel ti Las Vegas?

The Clown Motel kira-kira tilu jam lima belas menit ti Las Vegas ku mobil.

Nganjang ka Clown Motel!

Facebook

Mun anjeun nyetir ngaliwatan Tonopah, Nevada, anjeun bisa nempo tanda flashy tina Clown Motel. Malah lamun teuing sieun méakkeun peuting di dinya, éta masih patut stopping ku. Anjeun tiasa mariksa koleksi badut di lobi sareng ngajalajah kuburan gratis. Motel ieu unik pisan, anjeun kedah ningali heula supados percanten.

Anu resep sapeuting tiasa mesen kamar dina situs wéb motel. Anjeun tiasa buku kamar husus, kayaning kamar themed kalawan sajarah poék, atawa anjeun tiasa mesen kamar umum. Barina ogé, aya kasempetan Anjeun bisa nyaksian sababaraha lampah unexplainable.

Lamun anjeun resep tur tempat-tempat spooky di Amérika Serikat tanpa kudu méakkeun peuting di aranjeunna, Anjeun kudu mariksa Biltmore Estate jeung paling haunted. kota di AS.

Gulir ke atas