Naon Harti Ngaran Maria?

Ngaran Maria hartina laut atawa pait. Tapi geus ditarjamahkeun kana hartosna hal séjén kayaning tercinta atawa barontak. Dina basa Ibrani, éta dianggap variasi tina ngaran Maryam.

Maria katingal dina basa Latin sareng Skandinavia sareng sanaos asal-usulna sanés Norse, éta nami anu dipasihkeun ka putri Raja Harald Sigurdsson.

  • Asal Ngaran Maria: Ibrani
  • Harti Maria: Wangun Maryam jeung hartina pait.
  • Lafalna: Mah-ree-ah
  • Jender: Awéwé

Sabaraha Popularna Ngaran Maria?

Ngaran Maria geus dina luhureun 100 ngaran katresna saprak 1950s tapi dina taun panganyarna popularitasnya geus turun. Numutkeun Data Administrasi Jaminan Sosial, popularitas Marias geus turun ti taun ka taun saprak 2000. Ieu murag kaluar tina luhureun 100 pikeun kahiji kalina dina 2012.

Variasi tina Ngaran Maria

Upami anjeun henteu 100% dijual dina nami Maria teras milih variasi nami tiasa janten pilihan.

Ngaran Harti Asal
Maree Béntang laut Latin
Marietta Bentuk diminutif Italia of Mary Perancis
Marika Bentuk Mary Denmark, Polandia
Moria Nagara pagunungan Ibrani
Mayria Béntanglaut Latin
Marie Bentuk Perancis Mary Perancis
Marialinda Béntang laut Latin

Ngaran-ngaran Awéwé Lain Asal Ibrani

Lamun Anjeun gaduh haté anjeun disetel dina ngaran tina basa Latin di dieu aya sababaraha pilihan endah.

Ngaran Harti
Delila Hartosna hipu.
Eliza Sumpah ka Allah.
Seraphina Ardent atanapi seuneu.
Zara Mekar kembang jeung Allah inget.
Ayla Tangkal ek, halo, atawa cahaya bulan.
Evie Bentuk diminutive tina Hawa sareng hartosna hirup.
Elisabet Sumpah ka Allah.

Ngaran Alternatif Awéwé Dimimitian ku 'M'

Upami anjeun badé milih nami anu dimimitian ku hurup 'M', ieu sababaraha alternatif. ka Maria anu tiasa cocog sareng tagihanana.

Ngaran Harti Asal
Malia Laut Polinésia
Marlene Varian tina Madeline Jerman
Melita Hartosna madu-amis Yunani
Mercedes Hartina welas asih Spanyol
Mimi Bentuk diminutif tina Miriam Perancis
Maya Hartina cai Mitologi Yunani
Molly Hartina pait Ibrani

Jalma Kasohor ngaranna Mia

Salaku ngaran anu geus jadi populer di AS boh di mancanagara teu heran aya kabeungharan jalma kawentar kalawan ngaran Mia. . Ieu sababaraha jalma anu kasohor anu namina Mia.

  • Mia Hamm - Pamaén maén bal Amérika sareng peraih medali emas Olimpiade.
  • Mia Martini - Panyanyi sareng panulis lagu Italia.
  • Mia Pojatina – Modél jeung ratu kageulisan Kroasia.
  • Mia Murray – Pamaén baskét Australia.
  • Mia Tyler - Putri panyanyi utama Aerosmith Steven Tyler.
Gulir ke atas