Naon Hartina ngaran hareup Declan?

Ngaran Declan hartina "pinuh ku kahadéan" kusabab dua ngaran "lan" (pinuh) jeung "deagh" (alus). disambungkeun ka Declan of Ard Mor, saha éta hiji Saint Irlandia anu mawa kapercayaan Kristen ka Irlandia, saméméh Saint Patric dirina. Ku kituna pikeun sababaraha, ngaran Declan sabenerna hartina "lalaki solat".

Paseringna, ngaran ieu dibikeun ka orok lalaki tapi bisa dipaké pikeun awéwé ogé.

  • Declan Ngaran Asal: Irlandia
  • Declan hartina ngaran: pinuh ku kahadéan
  • Lafalna: deh – klun
  • Jender: Pangpangna dipaké salaku ngaran keur budak

Sabaraha Populerna Ngaran Declan?

Declan geus naek kana tangga lagu ranking ngaran saprak 1998 nalika éta ngan ukur rengking sakitar 710 ku 2019 éta dina nomer 95. Hanjakalna dina taun 2020, éta ngan kantun 100 nami orok anu paling luhur di Amérika Serikat tapi mugia, éta bakal naék deui ka tempat éta dina 2019!

Variasi Ngaran Declan

Lamun anjeun resep kana ngaran Declan tapi haté anjeun teu sagemblengna diatur dina eta, naha anjeun teu mertimbangkeun sababaraha variasi ngaran? Sababaraha di antarana asalna tina basa séjén, jadi hayu urang tingali!

Ngaran Hartina Asal
Deacon Utusan atawa hamba Yunani jeungInggris
Daquan Spring Cina
Darian Mibanda kahadéan Pérsia
Dylan Putra laut Welsh
Dillon Siga singa atawa satia Irlandia
Lachlan Warlike atawa ti tanah lochs Skotlandia
Devin Ilahi, fawn atawa pujangga Irlandia atawa Welsh atawa Latin

Ngaran Budak Irlandia Heboh Lainna

Upami anjeun leres-leres resep kana ide nami Irlandia maka aya seueur alternatif anu anjeun tiasa milih. Sababaraha di antarana aya dina tabél di handap.

Ngaran Harti
Aidan Seuneu saeutik
Cillian Caang sirah atawa biara
Finn Adil
James Supplanter
Rian Raja
Liam Kahayang atawa Wali
Conor Kakasih anjing

Ngaran Alternatif Budak Dimimitian Ku "D"

Nanging, anjeun tiasa waé henteu disetel dina asal Irlandia sareng anjeun hoyong gaduh nami anu dimimitian ku "D" pikeun budak leutik anjeun. tapi tong hariwang, kami geus nutupan anjeun!

Ngaran Harti Asal
David Kakasih Ibrani
Daniel Allah teh hakim abdi Ibrani
Damian Nalukkeun,master Yunani
Dekan Dignity nu ngurus sapuluh batur atawa biarawan Yunani
Diego Supplanter Spanyol
Dominic Tina Gusti Irlandia atawa Inggris
Dakota Ally atawa sobat Amérika Asli

Jalma Inohong ngaranna Declan

Kusabab ngaran ieu cukup populér, aya sababaraha jalma kawentar di luar anu ogé ngabagi ngaran Declan. Tapi, saha aranjeunna? Ieu daptar sababaraha jalma kawentar anu boga ngaran Declan.

  • Declan Rice – Pamaén sepak bola
  • Declan Mulholland – Aktor
  • Declan Donelly – Host TV
  • Declan Rudd – Pamaén soccer
  • Declan Bennet – Singer
Gulir ke atas