Naon hartina ngaran hareup Isabella?

Pikeun diajar harti Isabella, mimitina urang kudu nempo ngaran Elizabeth. Ngaran Isabella nyaéta vérsi Italia sarta Spanyol tina ngaran Elizabeth.

Elizabeth asalna tina ngaran Ibrani Elisheba, hartina 'Allah teh sumpah abdi'. Salaku versi Éropa tina ngaran Elizabeth, Isabella ogé hartina boh 'Gusti téh sumpah abdi' atawa 'bakti ka Allah'.

Boh Isabella jeung Elizabeth anu utamana dipaké salaku ngaran pikeun orok awéwé. Variasi Isa bisa dipaké pikeun lalaki boh awéwé.

  • Asal Ngaran Isabella : Spanyol/Italia
  • Isabella Harti Ngaran : Allah teh sumpah abdi atanapi bakti ka Gusti.
  • Lafalna: Iz – Uh – Bel – Uh
  • Jenis Kelamin: Awéwé

Sabaraha Populerna Ngaran Isabella?

Isabella ningali sababaraha popularitas dina satengah munggaran abad ka-20 tapi nami éta murag sacara dramatis dina réngking popularitas saatos taun 1948. Taun 1998, Isabella parantos sumping deui sareng asup kana 100 luhur.

Isabella mangrupikeun nami awéwé anu paling populér di AS dina taun 2009 sareng 2010 sareng data SSA nunjukkeun yén éta tetep dina 10 luhur ayeuna. Nalika nami janten tempat anu paling luhur, saga Twilight mangrupikeun fenomena budaya sareng tokoh utama disebut Bella Swan. Buku-buku roman vampir dianggap tanggung jawab kana paningkatan popularitas nami.

Variasi Ngaran Isabella

Upami anjeun resep Isabella tapi hoyong anu rada béda pikeun anjeun.orok, ieu sababaraha variasi pikeun dicobian.

Ngaran Harti Asal
Sabella Janji Allah Latin
Isabelle Ikrar ka Allah Perancis
Elisheba Gusti teh sumpah abdi Ibrani
Isabel Ikrar ka Allah Spanyol
Izabella Janji Allah Italia
Ysabel Konsentrasi ku Allah Perancis
Ysabella Gusti Allah jangji Ibrani

Ngaran Katresna Spanyol jeung Italia endah sejenna

Mun Isabella sanes nami nu Anjeun pilari, meureun salah sahiji ngaran budak awéwé séjén ieu asal Spanyol sarta Italia nyaéta salah sahiji nu geus ditéang.

Ngaran Harti
Valeria Kuat
Mariana Patali jeung Dewa Mars
Camila Imam pembantu
Valentina Kuat jeung cageur
Alessia Pembela sareng prajurit
Alice Tina katingal mulya
Angela Utusan Allah

Ngaran Alternatif Katresna Dimimitian ku 'Kuring'

Panginten anjeun leres-leres hoyong masihan orok anjeun nami anu dimimitian ku 'Kuring', naha henteu coba salah sahijiieu?

Ngaran Harti Asal
Iris Pelangi Yunani
Ivy Vine Latin
Pulau Pulo Skotlandia
Idina Babaturan anu beunghar sareng makmur Inggris
Imogen Maiden Celtic
Indigo Ti India Yunani
Gading Bodas bulak Inggris

Jelema Inohong ngaranna Isabella

Isabella nyaéta ngaran anu geus dipaké misah ka Elizabeth salila ratusan taun. Aya sababaraha wanoja kasohor anu disebut Isabella dina sajarah, ieu daptar sababaraha jalma anu paling terkenal kalayan nami ieu:

  • Isabella Rossellini - Aktris Italia, juru film, jeung modél
  • Isabella Hofmann - aktris Amérika
  • Isabella Portugal - Permaisuri Romawi jeung Ratu Spanyol
  • Isabella Swan - Karakter fiksi tina saga Twilight, ditulis ku pangarang Amérika Stephanie Meyer
  • Bella Hadid - Model Amérika
Gulir ke atas