Naon Hartina Ngaran Joshua?

Ngaran Yosua hartina 'Allah anu nyalametkeun' sarta asalna tina basa Ibrani. Asalna 'Yehoshua' nu hartina sarua tapi ieu laun robah jadi Yosua sabab ngaranna ditarjamahkeun ngaliwatan sababaraha basa.

Aya ogé sababaraha harti Alkitabiah séjén pikeun ngaran ieu salaku Yosua éta pamingpin. urang Israil anu ngajurung urang Ibrani ka tanah jangji.

  • Asal Ngaran Yosua : Ibrani
  • Harti Ngaran Yosua: Allah anu nyalametkeun
  • Lafalna: jo-shyoo-uh
  • Jenis kelamin: Yosua paling sering dipaké salaku ngaran budak

Sabaraha Populerna Ngaran Joshua?

Anjeun meureun moal reuwas ngadéngé yén ngaran Joshua populér pisan di Amérika sarta sakuliah dunya. Éta mangrupikeun daptar 100 budak lalaki anu paling luhur ti taun 70an sareng junun ngahontal top 10 sareng cicing di dinya salami 30 taun! Jalma-jalma jelas resep pisan kana nami ieu.

Ieu ogé dugi ka 5 nami budak lalaki anu paling luhur di Amérika salami 25 taun sareng tetep populer ti saprak éta.

Ngaran éta ayeuna nangtung dina posisi. 54 dina daptar ieu, kuring heran naha urang bakal ningali éta naek atanapi turun dina sababaraha taun ka hareup.

Variasi ngaran Joshua

Panginten anjeun parantos mendakan nami Joshua tapi don Abdi henteu terang upami anjeun 100% yakin ngeunaan éta. Ogé di dieu aya sababaraha ngaran séjén patuttempo.

Ngaran Harti Asal
Yosua Yéhuwa nyaéta kasalametan Ibrani
Yéhoshua Allah nyaéta deliverance Ibrani
Joaquin Ditetepkeun ku Allah Portugis
Jacob Supplanter Ibrani
Mateus Karunia Allah Ibrani
Daniel Allah teh hakim abdi Ibrani
David Kakasih Ibrani

Ngaran Budak Ibrani Sarwa Lainna

Janten anjeun pasti hoyong nami Ibrani pikeun budak leutik anjeun tapi Joshua henteu pencét tombol anu leres. Panginten salah sahiji nami anu saé ieu bakal janten pilihan anu pas.

Ngaran Hartina
Jibril Allah teh kakuatan abdi
Yehezkiel Pikeun nguatkeun
Amos Lahir ka Allah
Malaki Utus Kami
Nuh Istirahat
Levi Napel kuring

Ngaran budak lalaki alternatif dimimitian ku J

Jadi meureun anjeun geus disetel dina hurup J tapi teu dina ngaran Joshua, kumaha upami sababaraha ngaran séjén ieu?

Ngaran Harti Asal
James Suplanter Latin
Jack Allahgracious Inggris
Yohanes Allah Maha Asih Ibrani
Joel Pangéran nyaéta Allah Ibrani
Jackson Putra Jack Inggris Kuna
Jake Supplanter Ibrani
Jason Healer Yunani

Jalma Inohong Nami Yosua

Kalayan nami Joshua anu populer pisan, teu heran aya sababaraha jalma anu kasohor anu ngagaduhan nami, hayu urang tingali sababaraha Joshuas anu kasohor sareng tingali upami anjeun ningali nami anu biasa.

  • Joshua Jackson – aktor Kanada Amérika
  • Joshua Bell – biola Amérika
  • Josh Peck – aktor Amérika
  • Josh Gad – aktor Amérika
  • Joshua Dallas – Aktor Amérika
  • Josh Beckett – Urut kendi baseball liga utama
Gulir ke atas