Si të vizatoni një derr: 10 projekte të thjeshta vizatimi

Nëse mund të mësoni si të vizatoni një derr, mund të mësoni se si të vizatoni çdo kafshë. Ndonëse derrat nuk janë kafsha më e komplikuar për t'u vizatuar, vizatimi i tyre mund t'ju mësojë shumë për anatominë e kafshëve dhe kontrollin e lapsit.

Përmbajtjatregoni karakterin e ideve të vizatimit të derrit Derr derr me aksesorë Abstrakt derr derr realist Pig gini Këshilla për të vizatuar një derr Hapa të thjeshtë për mënyrën se si të vizatoni një derr të lezetshëm për fëmijë Hapi 1: Vizatoni një ovale Hapi 2: vizatoni kokën ovale Hapi 3: vizatoni hundën dhe sytë Hapi 4: Vizatoni Veshët dhe këmbët Hapi 5: Vizatoni bishtin dhe detajet Hapi 6: Ngjyra Si të vizatoni një derr: 10 projekte të thjeshta vizatimi 1. Si të vizatoni derrin Peppa 2. Si të vizatoni një derr Minecraft 3. Si të vizatoni një derr realist 4. Si të vizatoni një derr për të vizatuar një derr 5. Si të vizatoni një derr të lezetshëm 6. Si të vizatoni një derr gini 7. Si të vizatoni një derr fluturues 8. Si të vizatoni një derr për fëmijët 9. Si të vizatoni një derr beanie boo 10. Si të vizatoni një kokë derri Si të vizatoni një derr vizatimor Hapi 1: Vizatoni formën e kokës Hapi 2: vizatoni veshët Hapi 3: vizatoni sytë dhe hundën Hapi 4: vizatoni formën e trupit Hapi 5: vizatoni këmbët e përparme Hapi 6: vizatoni këmbët e pasme Hapi 7: shtoni të fundit Detajet FAQ A janë derrat e vështirë për t'u tërhequr? Çfarë simbolizon një derr në art? Pse duhet të dini se si të vizatoni një derr? Përfundim

Ide për vizatimin e derrit

Mund të vizatoni çdo lloj derri që dëshironi, por nëse keni vështirësi të gjeni ide, mund t'i përdorni këto si referencë.

Karakteri Derr

 • PeppaDerr
 • Gerku
 • Olivia
 • Porky Pig
 • Pigs nga Angry Birds

Derrat e karakterit janë argëtues për t'u vizatuar sepse ju mund të përdorë karakterin si referencë të drejtpërdrejtë. Zgjidhni personazhin tuaj të preferuar dhe filloni, megjithëse filmat vizatimorë janë më të lehtë se kukullat.

Derr me aksesorë

 • Syze dielli
 • Kurora me lule
 • Kap dhe maskë
 • Takat e larta

Derrat janë të lezetshëm, por derrat me aksesorë janë edhe më të lezetshëm. Bëhuni kreativ dhe shtoni disa aksesorë njerëzorë për derrin tuaj.

Derr abstrakt

 • Mozaik
 • Vizatuar me forma
 • Bojëra uji

Nuk ka rregulla për artin abstrakt. Gjithçka ka të bëjë me vendosjen e rrotullimit tuaj unik në pjesën tradicionale.

Derr realist

 • derr mikro
 • derr me bark tenxhere
 • derr duroc
 • Hampshire
 • Berkshire

Kur vizatoni një derr, raca nuk është e rëndësishme. Ndryshe nga qentë, raca nuk ndikon shumë në pamjen, por është mirë të dini se çfarë po vizatoni.

derr gini

 • derra gini peruan
 • derra i dobët
 • derr gini abisinian
 • derr gini amerikan

Ka dhjetëra raca derrash gini. Shumicën e herëve, dallimet e dukshme janë gjatësia dhe modeli i flokëve.

Këshilla për të vizatuar një derr

 • Kaloni bishtin
 • Jepini personalitet
 • Jo një hundë rrethore
 • Forma e veshit është e rëndësishme
 • Zgjidh një racë

Hapat e thjeshtë për mënyrën se siPër të vizatuar një derr të lezetshëm për fëmijë

Fëmijët mund të vizatojnë gjithashtu derra. Në fakt, është një nga kafshët më të mira që fëmijët të vizatojnë kur mësojnë se si të vizatojnë.

Hapi 1: Vizatoni një ovale

Filloni duke vizatuar një ovale në faqen tuaj. Ky është trupi i derrit. Sigurohuni që të përdorni një prekje të lehtë për ta bërë më të lehtë shtimin e detajeve.

Hapi 2: Vizatoni ovalin e kokës

Vizatoni kokën në cep të ovalit. Duhet të mbivendoset rreth gjysmës së rrugës. Ju mund të fshini vijën që kalon përmes ovalit të vogël tani.

Hapi 3: Vizatoni hundën dhe sytë

Vizatoni sytë në çdo mënyrë që dëshironi dhe më pas shtoni një hundë. Hunda duhet të jetë ovale, por duket më mirë nëse nuk është perfekte.

Hapi 4: Vizatoni veshët dhe këmbët

Vizatoni veshët trekëndësh në majë të kokës dhe katër këmbë në fund të trupit. Këmbët duhet të jenë drejtkëndëshe.

Hapi 5: Vizatoni bishtin dhe detajet

Shtoni palosje tek veshët, thundrat tek këmbët dhe vrimat e hundës në hundë. Mund të shtoni çdo detaj që ju mungon tani.

Hapi 6: Ngjyra

Ngjyrosni derrin tuaj, por nuk ka nevojë t'i përmbaheni rozës tradicionale. Shikoni derrat e vërtetë për frymëzim, ose bëhuni krijues.

Si të vizatoni një derr: 10 projekte të thjeshta vizatimi

Nuk keni nevojë për një tutorial për të vizatuar një derr, por ju ndihmon kur jeni fillestar.

1. Si të vizatoni Peppa Pig

Peppa Pig është një nga derrat më të njohur të filmave vizatimorë. Ju mund ta vizatoni atë për fansen tuaj të preferuar të Peppës me KarikaturatTutoriali i klubit Si të vizatoni.

2. Si të vizatoni një derr Minecraft

Deri i Minecraft është një derr unik që miliona e adhurojnë. Vizatoni një me Art for Kids Hub, pasi ata kanë një tutorial të lehtë për t'u ndjekur.

3. Si të vizatoni një derr realist

Derrat realistë janë mbresëlënës për të vizatuar dhe nuk janë aq të komplikuara sa duken. KidArtX ka një tutorial të adhurueshëm realist të derrave.

4. Si të vizatoni Piglet

Njerëzit e të gjitha moshave e duan Piglet. Arti për të gjithë ka një nga mësimet më të mira të Piglet në internet, të gjitha të realizuara me shënues.

5. Si të vizatoni një derr të lezetshëm

Derrat e lezetshëm sigurisht që do të bëjnë këdo të buzëqeshë. Draw So Cute godet sërish me një tjetër mësim të mrekullueshëm të derrit.

6. Si të vizatoni një derr gini

Mund të vizatoni një derr gini të lezetshëm ose një realist një. Një mësim realist i derrit të gini që mund t'ju pëlqejë është nga Harriet Muller.

7. Si të vizatoni një derr fluturues

Derrat fluturues janë njësoj si derrat, por me një prekje magjike dhe një referencë për "kur derrat fluturojnë". . Art for Kids Hub ka një tutorial të mrekullueshëm të derrit fluturues.

8. Si të vizatoni një derr për fëmijë

Edhe një fëmijë që sapo ka filluar të vizatojë mund të vizatojë një derr. Tutoriali më i lehtë që mund të gjeni është nga Art for Kids Hub.

9. Si të vizatoni një derr Beanie Boo

Beanie Boos janë bebe unike Beanie me koka të mëdha. Një tutorial i derrit Beanie Boo nga Draw So Cute është i vështirëpër të rrahur.

10. Si të vizatoni një kokë derri

Nëse nuk jeni gati për një vizatim të plotë derri, ndoshta një kokë derri është më e mirë për ju. Harriet Muller ka një udhëzues të lehtë për t'u përdorur nga kushdo.

Si të vizatoni një derr vizatimor

Dërrat e filmave vizatimorë janë argëtues për t'u vizatuar sepse mund të shtoni shumë personalitet. Për këtë tutorial, derri do të ulet dhe do të jetë përballë jush.

Hapi 1: Vizatoni formën e kokës

Forma e kokës nuk duhet të jetë një ovale e përsosur dhe ju duhet ta lini pjesën e poshtme të hapur. Duhet të shtypet pak - më i vogël në krye - për të krijuar një efekt më të lezetshëm.

Hapi 2: Vizatoni veshët

Vizatoni veshët trekëndësh dhe shkoni përpara dhe shtoni palosjet në to. Veshët do të duken më mirë nëse i vini në pah në vend që të drejtoheni lart.

Hapi 3: Vizatoni sytë dhe hundën

Vizatoni sytë e rrumbullakët me një zonë të lënë të hapur ku reflektohet drita. Më pas, vizatoni një hundë, të cilën mund ta vizatoni pothuajse çdo formë, por si referencë, një formë ovale-patkua është standarde.

Hapi 4: Vizatoni formën e trupit

Trupi duhet të zbresë me pjesën e poshtme të ngjitur drejt shpinës. Do të duket si një fasule, nëse bëhet siç duhet.

Hapi 5: Vizatoni këmbët e përparme

Vizatoni këmbët e përparme që vijnë drejt poshtë, duke filluar rreth gjysmës së trupit. Ju mund të vizatoni thundrat tani ose më vonë.

Hapi 6: Vizatoni këmbët e pasme

Këmbët e pasme janë të ndërlikuara sepse duhet të shtoni ijet. Bëni pjesën e poshtme të drejtë dhe pjesën e sipërme të lakuar. Lidheniato prapa këmbëve të përparme.

Hapi 7: Shto Detajet e Fundit

Përfundo me çdo detaj që nuk e ke vizatuar ende. Këto mund të jenë thundrat, bishti, vrimat e hundës dhe më shumë.

FAQ

A janë derrat e vështirë për t'u vizatuar?

Derrat nuk janë të vështirë për t'u vizatuar. Megjithatë, ka versione të vështira të derrave që mund të vizatoni. Filloni lehtë dhe vazhdoni të vizatoni një derr që duket si një foto.

Çfarë simbolizon një derr në art?

Derrat janë një simbol i pasurisë dhe furnizimit. Ata nuk janë një simbol i papastër kur bëhet fjalë për artin.

Pse duhet të dini se si të vizatoni një derr?

Ju mund të dëshironi të mësoni se si të vizatoni një derr për një mik ose fëmijë që jeton personazhet e derrit. Ose ndoshta keni një klasë për artin e kafshëve dhe zgjidhni të vizatoni një derr. Por arsyeja më e mirë për të vizatuar një derr është se ju dëshironi.

Përfundim

Pasi të mësoni si të vizatoni një derr , mund të filloni të eksperimentoni. Vizatoni një familje derri ose një derr më kompleks. Për shembull, provoni një derr realist më pas nëse vizatoni së pari një derr vizatimor. Ajo që vizatoni nuk ka rëndësi për sa kohë që jeni duke mësuar dhe praktikuar.

Lëviz në Krye