11 Hal pangalusna a do di Rockford IL

Lamun anjeun mikir ngeunaan Illionis, Anjeun meureun teu nganggap hal anu kudu dipigawé di Rockford IL munggaran. Kanyataanna, paling jalma meureun pikir ngeunaan Chicago, sarta éta. Tapi aya kavling hal unggulan do di Illionis, naha éta dina kotana sibuk atawa suburb a. Janten, upami anjeun milarian liburan sabtu minggu anu pikaresepeun anu sanés di kota gedé, Rockford tiasa janten tempat pikeun anjeun. Naon sababaraha hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun di Rockford IL?

Eusiacara #1 - Kebon Jepang Anderson #2 - Museum Seni Rockford #3 - Genep Panji Hurricane Harbour Rockford #4 - Museum Sejarah Alam Burpee # 5 - Museum Papanggihan Center # 6 - Nicholas Conservatory & amp; Kebon #7 – Klehm Arboretum jeung Botanic Garden #8 – Midway Village jeung Museum Center #9 – Rock Cut State Park #10 – Zip Rockford #11 – Volcano Falls Adventure Park

#1 – Anderson Japanese Gardens

Upami anjeun milarian tempat anu sepi sareng éndah pikeun nyéépkeun dinten anjeun, Anderson Japanese Gardens mangrupikeun tujuan anu idéal. Kebon dijieun maké batu, cai, tutuwuhan, pagoda, sasak, basins cai, sarta loba desain unik lianna. Tutuwuhan warni sareng cai anu ngalir bakal masihan anjeun pangalaman anu pikaresepeun sareng tenang. Salian spasi taman nirlaba populér ieu, anjeun ogé tiasa partake dina acara biasa di lokasi ieu, kaasup kelas, ceramah, jeung konser. Aya ogé tur dipandu sarta dining sadia.

#2 –Museum Seni Rockford

Ampir unggal kota boga museum atawa galeri pikeun para peminat seni. Janten, Rockford henteu béda. musium ieu geus sabudeureun saprak 1913, tur aya leuwih 1.900 item katingal pa. Éta ngagaduhan sadayana tina seni kuno dugi ka modern, kalebet lukisan, poto, sareng patung. Éta ogé ngagaduhan seueur potongan ti seniman lokal Illionis ogé. Musieum malah ngagaduhan acara rutin, sapertos kemah usum panas sareng sosial sore. Éta caket sareng Museum Burpee sareng Museum Discovery Center, anu saé pisan upami anjeun badé nganjang ka tilu.

#3 - Six Flags Hurricane Harbour Rockford

Musieum anu tenang sareng taman alam sanés kanggo sadayana. Éta pisan sababna naha Six Flags Hurricane Harbour mangrupikeun salah sahiji hal anu pangsaéna pikeun ngalakukeun di Rockford IL, khususna upami anjeun ngarasa langkung petualangan. Sakali disebut Magic Waters, taman cai seru ieu ayeuna milik Six Flags, anu ogé ngabogaan taman badag di Gurnee IL. Taman cai mangrupikeun cara anu sampurna pikeun istirahat tina usum panas sareng naek sababaraha seluncuran cai. Aya atraksi pikeun sakabéh umur, kaasup hiji kolam renang leutik keur barudak sarta slide kalawan serelek masif pikeun rumaja jeung déwasa. Dahareun, inuman, loker, sareng nyéwa cabana aya di sapanjang taman. Ieu petualangan sampurna pikeun sakabeh kulawarga, utamana lamun rék tetep sibuk salila lalampahan anjeun.

#4 - Museum Sajarah Alam Burpee

Pakansi ogé bisa jadi kasempetan pikeun diajar, jeung Burpee Museum of Natural History mangrupa cara anu hadé pikeun ngalaman éta. Musieum ieu kasohor saprak 1942, berkat rupa-rupa paméran, kalebet paméran sajarah sareng paméran élmu interaktif. Ieu paling kasohor skeletons dinosaurus nyata na, leuweung batubara carboniferous replicated, sarta mintonkeun ngeunaan jalma asli Illionis. Panaliti terus-terusan ngusahakeun panemuan anyar, sareng anjeun tiasa ningali aranjeunna damel dina spésimén énggal, sapertos tulang dinosaurus. Kawas kalolobaan musium, éta sarwa kavling acara senang, kaasup kelas, camp usum panas, acara sakola, komo konser.

#5 - Museum Discovery Center

Museum Discovery Center mangrupikeun pilihan anu langkung interaktif anu cocog pikeun pamirsa anu langkung ngora. Éta ngagaduhan langkung ti 300 paméran sains sareng seni anu sederhana sareng pikaresepeun pikeun murangkalih. Barudak tiasa diajar ngeunaan rupa-rupa konsép kalebet konstruksi, mesin sederhana, listrik, sareng transportasi. Di jero, éta ogé ngagaduhan acara planetarium, sareng di luar, aya tempat kaulinan kalayan seueur pangalaman outdoor interaktif. Éta ogé ngagaduhan "Tot Spot" khusus pikeun ngahibur budak leutik. Ieu bisa jadi teu dina daptar LIPI sawawa urang, tapi éta salah sahiji hal pangalusna do di Rockford Il mun anjeun boga budak iinditan sareng anjeun.

# 6 - Nicholas Conservatory & amp; Kebon

TheNicholas Conservatory & amp; Kebon mangrupa atraksi damai sejen nu boga 11.000 méter pasagi kebon botanis. Cai mibanda rupa-rupa tutuwuhan, kaasup orkid, papayas, jeung sugarcanes. Anjeun oge bisa ningali sababaraha kukupu geulis roaming sabudeureun. Di luar, éta ngagaduhan kebon ros anu endah, seueur patung, sareng laguna panjangna 500 kaki. Dina usum tiis, laguna beku sarta dipaké salaku rink és skating. Aya ogé fasilitas jero ruangan kalayan pepelakan anu mekar sapanjang taun. Janten, henteu paduli waktos taun, anjeun tiasa teras-terasan nikmati tempat wisata anu éndah ieu. Malah aya tuangeun sareng toko kado dina situs.

#7 - Klehm Arboretum sareng Botanic Garden

Upami anjeun teu tiasa cekap ku alam, anjeun ogé kedah mariksa Klehm Arboretum sareng Botanic Garden. Éta langkung ti ngan ukur kebon, tapi sanés, éta mangrupikeun musium hirup kalayan paméran énggal unggal bulan dina sataun. Éta ngagaduhan 1,8 mil jalur diaspal sareng 2,5 mil jalur leuweung. Anjeun tiasa jalan-jalan nyalira atanapi anjeun tiasa nyandak tur dipandu diri. Obyek ieu paling populér salila bulan usum panas haneut, tapi dina usum tiis, anjeun tiasa buka ski atawa snowshoeing dinya. Malah boga acara pikeun sakabéh umur, kaasup taman barudak jeung taman kukupu nu malah kids bakal adore. Aya seueur acara di lokasi ieu, kalebet penjualan pabrik sareng waktos carita.

#8 – Midway Village jeung Museum Center

Midway Villagemangrupa salah sahiji hal seru do di Rockford IL sabab éta tempat sajarah datang ka kahirupan. Éta rohangan 146-acre sareng pusat musium 15,000-square-suku. Ieu pangalaman sajarah hands-on nu nembongkeun sémah sajarah Rockford. Cai mibanda tatanén, industri, jeung sababaraha paméran patali olahraga. Malah aya Désa Victoria sareng 26 gedong sajarah. Dina usum panas, pagawé di kostum bakal mawa anjeun dina tur dipandu sahiji situs bersejarah, nu sacaket ngalaman sajarah munggaran-leungeun anjeun bisa meunang. Puseur musium dibuka sapanjang taun, janten sanajan dina usum tiis, anjeun masih bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar.

#9 – Rock Cut State Park

Rock Cut State Park nyaeta imah leuwih 3.000 hektar wewengkon leuweung jeung dua situ. Cai mibanda 40 mil ti hiking trails na 23 mil ti biking trails. Anjeun tiasa boating, fishing, kayaking, sarta canoeing dina waktu usum panas, tapi anjeun ogé tiasa buka és skating atawa ski cross nagara dina usum tiis. Janten, upami anjeun milarian sababaraha petualangan luar, ieu mangrupikeun tujuan anu idéal. Taman ieu ogé ngagaduhan tempat kemah anu ageung, lengkep sareng listrik, jamban, pancuran, tempat kaulinan, sareng peluncuran kapal. Dina usum panas, hiji stand konsési di salah sahiji situ ogé dibuka pikeun sémah. Ieu ngan ngeunaan 10 mil jauh ti kota Rockford.

#10 – Zip Rockford

Tempat wisata naon anu bakal lengkep tanpa ziplining? ZipRockford nyayogikeun pangalaman anu pikaresepeun pikeun murangkalih boh déwasa. Cai mibanda sababaraha ziplines tina sagala rupa kasusah, kaasup kursus climbing nu ngakibatkeun aranjeunna. Aya sababaraha tur a milih tina, kaasup tur bubuka, nu sampurna pikeun maranéhanana anu anyar pikeun ziplining atawa sieun jangkung. Aya ogé tur panjang kalayan ziplines gancang, nu dijieun pikeun sémah beuki ngalaman. Ieu ngan kabuka dina usum panas, tur éta parobahan exhilarating ti museum jeung kebon. Nanging, upami anjeun sieun pisan kana jangkung, anjeun panginten hoyong ngaliwat acara ieu.

#11 – Taman Petualangan Volcano Falls

Taman Petualangan Volcano Falls mangrupikeun salah sahiji hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun di Rockford IL pikeun sagala umur. Tempatna caket Rock Cut State Park, sareng éta paling pikaresepeun pikeun kulawarga. Éta ngagaduhan lapangan golf mini, maze laser, go kart, kandang batting, sareng kaulinan arcade, sadayana kalayan téma gunung seuneuan. Upami murangkalih anjeun henteu resep kana atraksi atikan Rockford, seueur paméran di taman ieu tiasa langkung pikaresepeun pikeun aranjeunna. Tambih Deui, anjeun tiasa nganjang ka taman nagara sateuacan atanapi saatos atraksi ieu. Liburan anu pangsaéna nyaéta anu atikan sareng seru sakaligus.

Ayeuna anjeun gaduh seueur hal anu kedah dilakukeun di Rockford IL? Mudah-mudahan, daptar ieu ngabantosan anjeun ngajantenkeun rencana liburan anjeun saé! Paling kulawarga datang ka Illionis pikeun Chicago, tapi loba nu leutikkota bisa jadi sagampil seru. Ti jalur leumpang santai ka taman petualangan anu pinuh ku kasenangan, Rockford sigana gaduh sadayana anu dipilarian ku kulawarga anjeun.

Gulir ke atas