Kumaha Ngagambar Babi: 10 Proyék Ngagambar Gampang

Upami anjeun tiasa diajar cara ngagambar babi, anjeun tiasa diajar ngagambar sato naon waé. Sanaos babi sanés sato anu paling pajeulit pikeun ngagambar, ngagambar éta tiasa ngajarkeun anjeun seueur ngeunaan anatomi sato sareng kontrol pensil.

Eusinunjukkeun Ide Ngagambar Babi Karakter. Babi Babi sareng Asesoris Babi Abstrak Babi Realistis Babi Guinea Tip Pikeun Ngagambar Babi Léngkah-léngkah Gampang Kumaha Ngagambar Babi Imut Pikeun Budak Lengkah 1: Ngagambar Oval Lengkah 2: Ngagambar Sirah Oval Lengkah 3: Ngagambar Irung sareng Panon Lengkah 4: Ngagambar Ceuli sareng Suku Lengkah 5: Ngagambar Buntut sareng Rincian Lengkah 6: Warna Kumaha Ngagambar Babi: 10 Proyék Ngagambar Gampang 1. Kumaha Ngagambar Babi Peppa 2. Kumaha Ngagambar Babi Minecraft 3. Kumaha Ngagambar Babi Realistis 4. Kumaha Ngagambar Babi 5. Kumaha Ngagambar Babi Imut 6. Kumaha Ngagambar Babi Guinea 7. Kumaha Ngagambar Babi Ngalayang 8. Kumaha Ngagambar Babi pikeun Barudak 9. Kumaha Ngagambar Babi Beanie Boo 10. Kumaha Ngagambar Sirah Babi Kumaha Ngagambar Babi Kartun Lengkah 1: Ngagambar Bentuk Sirah Lengkah 2: Ngagambar Ceuli Lengkah 3: Ngagambar Panon sareng Irung Lengkah 4: Ngagambar Bentuk Awak Lengkah 5: Ngagambar Suku hareup Lengkah 6: Tarik Suku Deui Lengkah 7: Tambahkeun Tukang Rincian FAQ Naha Babi Hésé Digambar? Naon Anu Dilambangkeun Babi Dina Seni? Naha Anjeun Kudu Apal Kumaha Ngagambar Babi? Kacindekan

Gagasan Ngagambar Babi

Anjeun tiasa ngagambar babi naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi upami anjeun gaduh masalah pikeun mendakan ideu, anjeun tiasa nganggo ieu salaku rujukan.

Babi Karakter

  • PeppaBabi
  • Babi
  • Olivia
  • Babi Babi
  • Babi ti Angry Birds

Karakter Babi téh senang ngagambar sabab anjeun bisa ngagunakeun karakter salaku rujukan langsung. Pilih karakter karesep anjeun sareng ngamimitian, sanaos kartun langkung gampang tibatan wayang.

Babi nganggo Asesoris

  • Kacamata Hitam
  • Makota kembang
  • Tanjung sareng topéng
  • Sepatu tinggi

Babi téh lucu, tapi babi jeung asesoris malah leuwih cute. Kréatifkeun sareng tambahkeun sababaraha asesoris manusa pikeun babi anjeun.

Babi Abstrak

  • Mosaik
  • Digambar nganggo bentuk
  • Warna Air

Teu aya aturan pikeun seni abstrak. Éta sadayana ngeunaan nempatkeun spin unik anjeun dina potongan tradisional.

Babi Realistis

  • Babi mikro
  • Babi belut pot
  • Babi Duroc
  • Hampshire
  • Berkshire

Lamun anjeun ngagambar babi, breed teu penting. Beda sareng anjing, breed henteu mangaruhan pisan kana penampilan, tapi langkung saé terang naon anu anjeun gambar.

Guinea Pig

  • Guinea pig Peru
  • Babi ceking
  • Guinea pig Abyssinian
  • Guinea pig Amérika

Aya welasan marmot. Kalolobaan waktu, béda anu katingali nyaéta panjang sareng pola rambut.

Tip Pikeun Ngagambar Babi

  • Ngagulung buntut
  • Pasihan kapribadian
  • Henteu bunderan irung
  • Bentuk ceuli anu penting
  • Milih breed

Léngkah-léngkah Gampang KumahaNgagambar Babi Imut Pikeun Barudak

Barudak ogé tiasa ngagambar babi. Nyatana, éta mangrupikeun sato anu pangsaéna pikeun ngagambar budak nalika diajar ngagambar.

Lengkah 1: Ngagambar Oval

Mimitian ku ngagambar oval dina halaman anjeun. Ieu awak babi. Pastikeun Anjeun make touch lampu pikeun nyieun nambahkeun rinci gampang.

Lengkah 2: Gambar Sirah Oval

Tarik sirah di pojok oval. Sakuduna tumpang tindih ngeunaan satengahna. Anjeun tiasa mupus garis nu ngalir ngaliwatan oval leutik ayeuna.

Lengkah 3: Gambar Irung jeung Panon

Gambar panon sagala cara nu Anjeun hoyongkeun, terus tambahkeun irung. Irungna kedah oval, tapi langkung saé upami henteu sampurna.

Lengkah 4: Tarik Ceuli jeung Suku

Tarik Ceuli segitiga dina luhureun sirah jeung opat suku dina handap awak. Suku kudu rectangular.

Lengkah 5: Tarik Buntut jeung Rincian

Tambahkeun lipetan kana ceuli, sukuna kana suku, jeung liang irung kana irung. Anjeun tiasa nambahkeun sagala rinci nu katingali leungit ayeuna.

Lengkah 6: Warna

Warna babi anjeun, tapi teu kudu lengket kana pink tradisional. Tingali di babi nyata pikeun inspirasi, atawa meunang kreatif.

Kumaha Ngagambar Babi: 10 Proyék Ngagambar Gampang

Anjeun henteu peryogi tutorial ngagambar babi, tapi éta ngabantosan nalika anjeun pamula.

1. Cara Ngagambar Babi Peppa

Babi Peppa nyaéta salah sahiji babi kartun anu pang populerna. Anjeun tiasa ngagambar anjeunna pikeun kipas Peppa karesep anjeun sareng CartooningKlub Kumaha Ngagambar tutorial.

2. Kumaha Ngagambar Babi Minecraft

Babi Minecraft nyaéta babi unik anu dipuja ku jutaan. Tarik hiji sareng Art for Kids Hub, sabab gaduh tutorial anu gampang diturutan.

3. Kumaha Ngagambar Babi Realistis

Babi realistis matak pikabitaeun. ngagambar sareng henteu pajeulit sakumaha anu katingali. KidArtX gaduh tutorial babi realistis anu pikaresepeun.

4. Kumaha Ngagambar Babi

Jalma tina sagala umur bogoh ka Babi. Seni pikeun sakabéh boga salah sahiji pangalusna Piglet tutorials di internet, sadayana dipigawé kalawan spidol.

5. Cara Ngagambar Babi Imut

Babi imut pasti matak seuri. Draw So Cute strikes deui sareng tutorial babi anu saé anu sanés.

6. Kumaha Ngagambar Guinea Pig

Anjeun tiasa ngagambar guinea pig lucu atanapi realistis. hiji. Hiji tutorial babi guinea realistis anu anjeun resep ku Harriet Muller.

7. Kumaha Ngagambar Babi Ngalayang

Babi hiber téh kawas babi tapi mibanda touch magis jeung rujukan pikeun "nalika babi ngapung." . Art for Kids Hub gaduh tutorial babi ngalayang anu saé.

8. Kumaha Ngagambar Babi Pikeun Budak

Malah budak anu kakara mimiti ngagambar bisa ngagambar babi. Tutorial panggampangna anu anjeun tiasa mendakan nyaéta ku Art for Kids Hub.

9. Kumaha Ngagambar Babi Beanie Boo

Beanie Boos mangrupikeun Orok Beanie anu unik sareng huluna badag. Tutorial babi Beanie Boo ku Draw So Cute sesahneunggeul.

10. Kumaha Ngagambar Sirah Babi

Mun anjeun teu acan siap pikeun gambar babi pinuh, meureun sirah babi téh hadé pikeun anjeun. Harriet Muller gaduh tutorial anu gampang pikeun dianggo ku saha waé.

Cara Ngagambar Babi Kartun

Babi kartun téh pikaresepeun pikeun ngagambar sabab anjeun tiasa nambihan seueur kapribadian. Pikeun tutorial ieu, babi bakal diuk handap sarta nyanghareupan anjeun.

Lengkah 1: Gambar Bentuk Sirah

Bentuk sirah henteu kedah oval anu sampurna, sareng anjeun kedah ngantepkeun bagian handapna kabuka. Ieu kudu rada squashed - leutik di luhur - pikeun nyieun éfék cuter.

Lengkah 2: Tarik Ceuli

Gambarkeun Ceuli segitiga terus maju jeung tambahkeun lipetan di jerona. Ceuli bakal katingali langkung saé upami anjeun nunjuk kaluar tibatan lempeng ka luhur.

Lengkah 3: Ngagambar Panon sareng Irung

Gambar panon buleud kalayan daérah anu dibuka dimana cahayana dipantulkeun. Teras, ngagambar irung, anu anjeun tiasa ngagambar ampir sagala bentuk, tapi salaku rujukan, bentuk oval-tapal kuda mangrupikeun standar.

Lengkah 4: Ngagambar Bentuk Awak

Awak kudu turun jeung handap nempel ka tukang. Éta bakal katingali sapertos kacang ginjal upami dilakukeun leres.

Lengkah 5: Gambar Suku Hareup

Tarik suku hareup langsung ka handap, dimimitian kira-kira satengahna awak. Anjeun tiasa ngagambar kuku ayeuna atanapi engké.

Lengkah 6: Tarik Suku Deui

Suku tukang hésé kusabab anjeun kedah nambihan hips. Jieun handap lempeng jeung luhur melengkung. Nyambungdi tukangeun suku hareup.

Lengkah 7: Tambihkeun Rincian Panungtungan

Rengsekeun sagala detil anu anjeun teu acan digambar. Ieu tiasa kuku, buntut, liang irung, sareng seueur deui.

FAQ

Naha Babi Hésé Digambar?

Babi henteu hésé digambar. Sanajan kitu, aya versi teuas babi anjeun tiasa ngagambar. Mimitian gampang sareng jalankeun cara anjeun pikeun ngagambar babi anu siga gambar.

Naon Anu Dilambangkeun Babi Dina Seni?

Babi mangrupikeun simbol kabeungharan sareng rezeki. Éta sanés simbol najis dina seni.

Naha Anjeun Kudu Apal Kumaha Ngagambar Babi?

Anjeun meureun hoyong diajar ngagambar babi pikeun babaturan atawa anak anu hirup karakter babi. Atawa sugan anjeun boga kelas dina seni sato, jeung anjeun milih ngagambar babi. Tapi alesan pangalusna pikeun ngagambar babi téh rék.

Kacindekan

Sanggeus diajar cara ngagambar babi , anjeun bisa ngamimitian experimenting. Ngagambar kulawarga babi atawa babi leuwih kompleks. Contona, coba babi realistis salajengna lamun ngagambar babi kartun munggaran. Naon anu anjeun tarik henteu masalah salami anjeun diajar sareng latihan.

Gulir ke atas